Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manutd99

295 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
manutd99 2009.11.19 00:47:53
@Levéltetű: köszi szépen...
Nem történt a Top 10-ben változás a férfi teniszezők világranglistáján. A rangsort továbbra is Rafael Nadal vezeti Roger Federer és Novak Djokovic előtt. Közelít a legjobb tízhez az argentín Juan Martin Del Potro, aki már a tizenkettedik. A legnagyobb ugrást az Australian Open…..
Egy helyet rontva, már csak a 27. a legfrissebb világranglistán Szávay Ágnes. A rangsort továbbra is Serena Williams vezeti, de előnye már csak 21 pont Jelena Jankovic előtt. Az egyetlen változás a Top 10-ben, Elena Dementieva és Ana Ivanovic helycseréje.WTA hagyományos…..
Hatalmas meglepetésre Halmosi Péter csapata a Hull City idegenben legyőzte az Arsenalt a Premier League 6. fordulójában. A vendégek utoljára 93(!) évvel ezelőtt, 1915-ben tudták legyőzni az Ágyúsokat. A találkozón Halmosi Péter nem lépett pályára. A nap…..
Kiesett a címvédő Szávay Ági a Pekingben zajló Tier II-es tenisztornán. A tavalyi fináléban Jelena Jankovicot legyőző Szávay, a második körben a spanyol Anabel Medina Garriguestől szenvedett nagyon sima vereséget. Ezzel az újabb korai búcsúval Ági újabb 240 pontot veszít a…..
A világelső Rafael Nadal fémjelezte spanyol válogatott a címvédő Egyesült Államok detronizálása után az Oroszországot búcsúztató Argentínával találkozik a Davis kupa döntőjében. A spanyol válogatott sikerét természetesen Rafael Nadal biztosította be, miután egy elég…..
Mivel az elmúlt héten nem rendeztek jelentősebb férfi tenisztornát, és az éljátékosok többsége hazája Davis kupa csapatában szerepelt, semmilyen változás nem történt a férfi világranglista élcsoportjában.ATP hagyományos világranglista:1.( 1.) Rafael Nadal…..
Egyre hátrébb csúszik a világranglistán az áprilisban még 13. Szávay Ági. A magyar játékos jelenleg a 26., és komoly visszaesést produkálhat ha nem szerepel jól a pekingi tornán, ahol ő a címvédő. Ági az első körben selejtezős ellenféllel kezd és amennyiben továbbjut, vagy…..
A világbajnoki pontversenyt vezető Lewis Hamiltont hétfőn Párizsban hallgatja meg a Nemzetközi Autósport-szövetség Fellebbviteli Bírósága a belgiumi versenyt illetően. A meghallgatás tétje hat világbajnoki pont, ami könnyen befolyásolhatja a világbajnoki cím sorsát. A bíróság…..
Sporthírek Safina nyert Tokióban 2008.09.21 12:10:52
Idei negyedik tornagyőzelmét aratta Tokióban a negyedik kiemelt Dinara Safina, miután a döntőben nagyon simán legyőzte Svetlana Kuznetsovát. Safinának ez volt a harmadik Tier I-es tornagyőzelme idén, amihez hozzájön egy Roland Garros és egy olimpiai döntő, valamint egy US Open…..
A Premier League 5. fordulójának szombati játéknapján az Arsenal a Reebok Stadium-ba látogatott. Nyugodtan mondható, hogy a Bolton az Arsenal mumusa, hiszen amellett, hogy közel 50 százalékos mérleggel rendelkeznek egymás ellen, a Wanderers az utóbbi években jónéhányszor…..
Győzelemmel felérő döntetlent ért el az újonc Stoke City a Liverpool vendégeként az Anfield Roadon. A két csapat legutóbb 2000-ben egy Ligakupa meccsen találkozott és akkor 8:0-ra nyert a 'Pool. Ennek (is) megfelelően a három támadóval felálló…..
Orosz házidöntőt rendeznek a Tokióban zajló Tier I-es tenisztornán. A finálé két résztvevője Dinara Safina és Svetlana Kuznetsova lesz. Az olimpiai döntős Safina azt a Nadia Petrovát verte rommá 52 perc alatt, aki elbúcsúztatta Ana Ivanovicot és Agnieszka Radwanskát és akit…..
A Werder Bremen nyerte a Bundesliga ötödik fordulójának szuperrangadóját a Bayern München ellen. Az Allianz arénéban megrendezett találkozón a vendég brémaiak Rosenberg kettő, Naldo, Özil és Pizzaro góljaival már 5:0-ra is vezettek, ám Borowski duplájával szépített a…..
A Juventus francia csatára David Trezeguet kilátásba helyezte, hogy visszatér a válogatottba ha elküldik Raymond Domenechet. A válogatottságot nyáron lemondó focista nem került be az Európa Bajnokságra utazó keretbe, helyette rutintalan fiatalokkal próbálta felvenni a versenyt…..
Búcsúzott az első kiemelt a tokiói Tier I-es tenisz viadalon a szerb Jelena Jankovic személyében, miután három szettben vereséget szenvedett az orosz Svetlana Kuznetsovától. A kiesők között találjuk az olimpiai bajnok Elena Dementievát is, aki a…..
Búcsúzott a tavalyi döntős, és akkor Martina Hingistől vereséget szenvedő szerb Ana Ivanovic a tokiói Tier I-es tenisztornától. A korábbi világelső, jelenleg harmadik Ivanovic a pillanatnyilag huszadik helyen tanyázó, egykori világranglista harmadik orosz Nadia…..
A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton magabiztosan nyilatkozott világbajnoki esélyeit illetően. Elmondása szerint sokkal tapasztaltabb mint egy évvel ezelőtt, és biztos benne, hogy nem követi el azokat a hibákat amiket tavaly."Bizonyítottam, hogy idén már érettebb vagyok.…..
Sporthírek Forma 1: Jerezi teszt 2008.09.18 11:31:00
Javában zajlik az év utolsó tesztje a spanyolországi Jerezben. A teszten a Ferrari és a Force India kivételével mindegyik csapat megjelent. A teszt leggyorsabbja Christian Klien, a BMW tesztpilótája volt. Mögötte a monzai győztes Sebastian Vettel végzett, jövő évi csapata a Red…..
Max Mosley a Nmezetközi Automobil Szövetség elnöke forradalmi újításokat tervez bevezetni. Az egyik ilyen lenne az egységes motorok használata. Mosley ezt a L'Equipe című lapnak tett nyilatkozatában fejtette ki. Elmondása szerint ettől költségcsökkenést és sokkal…..
Továbbra sem megy igazán a tavaly duplázó Manchester Unitednek. A BL címvédő Vörös Ördögök azzal a Villarreallal találkoztak, akivel két alkalommal is gólnélküli döntetlent játszottak korábban. Mivel ezen a mérkőzésen sem esett gól, így megszakadt Sir Alex Ferguson…..
Bekerült az oroszok elleni Davis kupa elődöntőre készülő argentín válogatottba az idén zsinórban négy tornát nyerő Juan Martin Del Potro. Alberto Mancini szövetségi kapitány Juan Monaco és José Acasuso helyére hívta be Agustin Callerit és Del Potrót. A tavalyi döntős orosz…..
A mai napon megkezdődtek a Bajnokok Ligája 2008/2009-es szezonjának küzdelmei. A legnagyobb és valójában egyetlen meglepetést a Roma szolgáltatta, mely a Stadio Olimpicóban kapott ki a története harmadik európai kupa meccsét és első BL találkozóját…..
Kiütéses győzelmet aratott a Ferencváros az ellen a Szolnok ellen, akit még sohasem tudott legyőzni az Üllői úton. Egészen mostanáig... Az első félidő viszonylag kiegyenlített játéka után a második játékrészben a Fradi valami olyat produkált, amire talán még a legvérmesebb…..
Stefano Domenicali a Ferrari csapatfőnöke burkoltan kijelentette, hogy Raikkonennek segítenie kell Massát a hátralévő futamoko. "A legfőbb szempont a csapat érdeke, és ezt a pilóták is tudják. Természetesen Kimi mindent belead majd, a lehető legrámenősebb lesz ezután is,…..