Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dombi roni

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állj meg Vándor Vendégház Arany J. u. 5. 2 szoba, 8 főnek 3.000 Ft/fő/éj Joli néni 30/958-2995 Álom Vendégház Alkotmány. út 17. 3 szoba, 9 főnek 2.500 Ft/fő/éj Nagy Dóra 30/233-0884 Aranygomb Vendégház Cserépfalutól pár km-re, 8 főnek 18.000…..
dombi roni 2010.06.29 22:09:58
@csigaszeg: Örömünkre szolgált, hogy vendégül láthattuk kedves mindnyájukat! Szeretettel visszavárjuk Önöket!
Cserépfalu reblogolja Cserépfalut. A szombati esemény nagyon fontos, aki még nem hallott róla, most majd fog. A Facebookon is lehet jelentkezni ide kattitntva. Eső esetén a borpajtában lesz a buli, ahonnan kiválóan lehet látni az egész Berezdtetőt. Szeretnék meghívni minden…..
dombi roni 2010.05.07 15:16:39
@darvas:
:)
Mi a házassági évfordulónkat ünnepeljük szombaton - szalonnasütéssel :))))))
Peti! Isten éltesse a "csajodat"!
Lesz lakóterület a Berezdtetőn? Nem lesz lakóterület a Berezd tetőn? Lehet lakóterület a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda. Hatodik menet Az…..
Szeretnék meghívni minden cserépi polgárt és természetesen a nem cserépieket is, a Berezdtetőn 2010. május 8-án 16:00 órától tartandó batyus szalonnasütésre. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a falu legszebb helyéről kellemes evés, ivás beszélgetés keretében csodálhassuk…..
Lesz lakópark a Berezdtetőn? Nem lesz lakópark a Berezd tetőn? Lehet lakópark a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt  sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda. Cserépiek újságja első oldal:…..
Jövő héten a blogban is olvasható lesz a napokban papíroson megjelent hat oldalas Cserépiek Újságja. Eljátszuk, mintha el akarnánk adni a lapot a járókelőknek. Süt  a nap, délutáni négy óra, hangos rikkancs megy Cserépfalu utcáin és ordít: Megjelent a Cserépeik…..
dombi roni 2010.04.13 07:58:04
@pistola:
Teljesen egyetértek. Ez több, mint elszomorító!
Reggel arról beszélgettünk Halász Jutkával, hogy tönkrement a vinyója, azt mondta rá Szívós Jani, hogy ki lehet dobni. Jani mindenféle számítógépes, netes, hálózatos dologban benne volt. Cserépfalu első internetes futballközvetítését is megcsinálta. Ő volt a falu hardvere…..
Olvasóinkat is megihlette Polgi Pista fényképe. Nem merték ekézni itt a kommentekben, viszont kaptam magánpostában véleményeket. Pista az életben nem olyan csúnya mint a felvételen Polgi a pincében néz ki a legjobban A tortára a hab pár napja érkezett. Egy önnön…..
"Katiék is Miskolcon vettek lakást, be is butorozták szépen, pedig csak tavaly nyáron volt a lakzijuk. Hiába szép a lakás, csak hazajárnak minden hétvégén, mert hiányoznak a rokonok , szomszédok és a barátok... Na meg itthonról viszik a tojást és a hust. Mert ők is…..
A Cserépfalu szóra kereső blogszerkesztőségi alkalmazásunk Kéméndi Sanyiról talált véleményt: Szerda: első túrázós nap,átbuszoztunk Cserépfaluba,onnan indult a túra...Retró Coop-boltok befigyeltek keményen,fő motívumok:ásványvizek töltögetése,apa rinyálása h…..
Aki egy jó kis matyó lagziba szívesen bekukkantan, az még nem késett el!http://www.vendegvaro.hu/Matyo_lakodalmas_program2008. 08. 13., 20:00Jó szórakozást hozzá!..
Akik Kínából követik az augusztusi cserépi falunapokat megnyugodhatnak. Nem kell  elköltözniük a dínomdánom idejére, hogy színvonalas tudósításainkat követhessék. Olvastuk a sajtótermékekből, hogy oldalak le vannak tiltva, megfigyelik a netezőket és további web nulla…..