Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maripán

40 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki törzsolvasó az pontosan tudja, hogy a divatiparban a cipők iránt rajongom leginkább. Mostanában azonban mégsem készült túl sok poszt a témában, mert teljesen őszinte leszek kicsit már meguntam az eddigi tervezőket. Ránézek egy cipőre és rögtön tudom, hogy Jimmy Choo vagy…..
-Jujj, utazhatsz megint? De jó neked, jujj, Argentína, Kína, Indonézia? Jajj, de sajnállak, te szegény, mindjárt megszakad a szívem... kis hely a bőröndödben van még esetleg? Mert ugye a céges út az jutalom, elismerés, megtiszteltetés, nyaralás, üdülés, világjárás. És…..
maripán 2012.07.13 10:44:54
@A Tyne folyó déli partja:
Hol van 55 perced atszallni? MUC siman 20 perc alatt megoldhato, FRA is megvan 30 perc alatt (kiveve ha a busz a dugoban all a terminal elott:) )
Ha nekem 50-60 percem van, halalos nyugalommal setalok vegig a repter egyik vegetol a masikig.
Sot, meg cigzni is megallok valamelyik boxban.
:)
maripán 2012.07.13 14:16:02
@A Tyne folyó déli partja: Nem ezt a kettot ismerem, de ezen a ketton kell a legtobb esetben atszallnom. AMS nem annyira szivas, kivetelt kepez ha csak egy orad van es tengerentulra szallsz at.
Jeleztem, hogy en elsosorben EU-n belul repulok, es ez a ket repter az, ahol a legtobbszor futnom kell.
Altalaban a szivas az, hogy a BUDrol erkezo jaratokat schengenen kivulinek ertelmezik es FRAban speciel a B terminalra erkeztetik de a tovabbindulasod az Arol tortenik. Aki nem ismeri a repteret (nincs tudataban annak mekkora a tavolsag) az siman lemarad. A tobbiek meg a mozgojardan futnak:)
maripán 2012.07.14 13:43:28
@A Tyne folyó déli partja:
Ez meg nem tapasztaltam mert kizarolag utlevellel utazom:) mindenkeppen vicces lehet
Már mentem 1-2 kört a leárazásokon az alábbi listával:-fehér farmer-tengerészkék rövidnadrág-ruhák-hosszú szoknya-színes blézer (pink vagy sárga) Nos, az első négy pontot kipipálni nem lesz gond, de az utolsóval bajban vagyok, egyszerűen nem találok kedvemre való színes…..
maripán 2012.06.17 00:22:38
Tavaly kaptam rá a Toni & Guy termékekre, aminek az volt az oka, hogy melíroztattam a hajamat, és úgy éreztem, muszáj minőségi termékeket használnom rá, hogy ne menjen tönkre. Nálam is beindult a "szalonizáció", amikor is ugyanazokat az értékeket keressük az otthoni…..
A héten érkeztek a postaládánkba az ATTITUDE márka második kollekciójának kampányképei. Az első 2011-es őszi-téli kollekció fotói kiemelkedően szépek lettek, így nagy volt az elvárás a következővel szemben.A tavasz-nyári kollekció során a tervező, Zoób Kati…..
maripán 2012.03.19 22:42:35
OurFashion Hétfői körkérdés 2012.02.20 09:28:00
Olyan rég tartottunk már hétfői körkérdést, hogy azt sem tudjuk mi van veletek, úgyhogy most gyorsan bepótoljuk a dolgot:Ruha vagy kiegészítő, amit a közeljövőben biztosan meg fogok venni: Ez a világos sárga Zara magassarkú, ami a 2012-es tavasz-nyári Louis Vuitton kollekció…..
OurFashion Karácsonyi körkérdés 2011.12.26 14:43:00
Olyan régen volt már körkérdésünk, én pedig nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen volt számotokra az ünnep,  kiöltözős volt vagy kényelmes ruhában zajlott, mi volt a fénypontja és milyen ajándékokat kaptatok.Készítettem egy kis listát, töltsétek ki és posztoljátok…..
Makeup Blog Egyszerű ünnepi smink 2011.12.25 11:30:00
Az ünnepi időszak egyik slágerszíne az arany, ezt választottam én is ehhez a karácsonyi sminkhez. (Sajnos a vaku visszaverte a fényvédős BB krémet.)ArcAdrienne Feller Madeleine Hidratáló arcbalzsamL'Oreal Nutrigold Extra tápláló gazdag szemkörnyékápolóMissha Signature BB krém…..
maripán 2011.12.25 13:34:12
Korábban már beszámoltunk nektek, hogy a Nivea hajápolókkal most megnyerhetitek álmaitok cipőjét. Eljátszottunk a gondolttal, hogy mi vajon mire költenénk a nyereményt. Valószínűleg a három lehetséges bolt közül (Icons By Bizanc, Bizanc Boutiqe, La Boutique by Bizanc) mi a…..
maripán 2011.12.14 21:09:09
Nem rég nyílt meg az Andrássy út 9.-es szám alatt a Capsula Multibrand Store. A sajtóbejárást mi sem hagyhattuk ki, hiszen olyan világmárkákat hozott el Magyarországra a bolt, mint a Tom Ford, a Givenchy, Dolce and Gabbana, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Blumarine vagy Cesare…..
A vörös ajkak igencsak divatba jöttek az őszi kifutókon, és most, hogy jönnek az ünnepek, az amúgy kevésbé merészek is kísérletezhetnek vele. Állítólag a vörös egy olyan szín, amit bárki viselhet, bőrszíntől és tónustól függetlenül, bármilyen hihetetlenül hangzik is…..
Volt szerencsém kipróbálni az Yves Saint Laurent új ink szemhéjtusát. Korábban olvashattatok már a tusmustrámban a filces tusokról is. Ránézésre ez a termék nem sokban különbözik pl. a Maybelline filces tusától. Ránézésre! Ha a márkát vesszük figyelembe, akkor egy…..
Estée Lauder sem maradhat ki a karácsonyi ajándék ajánlásunkból. Természetesen ők is több szettel készültek számunkra. A sminkek mellett parfüm szetteket is találhatunk a repertoárban. De vegyük szemügyre először a sminkeket! :)Evening bagEbben az esetben most egy teljesen…..
Az Eucerin őszi-téli újdonságainak bemutatásakor már említettem, hogy ilyenkor a hidegebb időben nagyon kiszárad a bőröm, kivörösödik, feszül, időnként még ki is pikkelyesedik. Sajnos szinte az összes testápoló használata után néhány órával már ismét száraznak érzem a…..
Teljesen kezdek megőrülni, ugyanis két hét múlva a Prada group megtartja a minden évben szokásos karácsonyi partyját a divatház minden Londonban dolgozó alkalmazottjának. Viszonylag sokáig eszembe sem jutott az azóta egyre égetőbb probléma, hogy miben jelenjek meg ezen a csodás…..
maripán 2011.11.29 10:04:12
@csicseri1001:
Hahaha, milyen vicces vagy:) Nekem sajnalatos modon nincs ilyen problemam, van nehany designer darab a gardrobomban....
Panikolni sem szoktam, ha fel kell valamelyiket vegyem.

Kifejezetten utalom a sargat, csak FYI.
maripán 2011.11.29 12:34:11
@csicseri1001:
A gadrobom nem fogom mutogatni minek is? BTW a ruha lehet akar Valentino is, ha sarga, akkor sem az en szinem. Plusz az Armani nagyon nem az en stilusom.
Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy a szakácskönyveket a gyönyörű fényképek miatt szeretem hosszasan lapozgatni. Kedvenceim a torták és sütemények, de egy jó fotón még az a fogás is ínycsiklandozó, amit nem kimondottan szeretek. Városi legenda, hogy ezeket az ételeket…..
FELHÍVÁS JÁTÉKRA:Készíts egy polyvore (vagy photoshop) szettet, amelyben egy ATTITUDE márkájú ruhadarab vagy kiegészítő is szerepel, és az elkészült összeállításodat a teljes neveddel együtt küldd el a bianka@ourfashion.hu e-mail címre jpg vagy png formátumban.A…..
Makeup Blog Emeld ki a szemed! 2011.11.22 17:00:00
Sokan tévesen úgy vélik, hogy a szemszínükkel azonos árnyaltú festékkel a hatás szebb lesz, de ez "kikapcsolja" a szemet és nem kiemeli. Mindig a lehető legkisebb mértékben használjatok ugyanolyan színt, mint a szemetek! Ha valakinek világoszöld a szeme, és szeretné használni…..
maripán 2011.11.22 20:28:11
maripán 2011.11.23 09:41:05
Amióta sminkes blogot írok, szerencsére mindig van rá okom, hogy miért sminkeltem úgy ahogy. Ma például egy tartós rúzst teszteltem, amivel sikerült kilépnem a komfortzónámból és némi feszengéssel elindulnom otthonról. Amikor beértem a munkahelyemre, az egyik kolléganőm azzal…..
Biztos vagyok benne, hogy már tavaly is írtam erről posztot, sőt az is lehet, hogy már tavaly előtt is, de mivel a probléma még mindig nem talált megoldásra így aktuális a téma.MILYEN TÉLIKABÁTOT VEGYEK?Egyszerű kérdés és mégsem tudok rá válaszolni. Nézzük, hogy…..
Szörnyű probléma emészti a társadalmat: sok nő férfi borotvát használ!Nemrég jelent meg egy kutatás a Venus-tól (ami ugyebár Gillette női termékvonala), ami szerint a nők 30%-a olyan borotvát használ, ami a szexi borosták és a szörnyű bajszok és szakállak legyalulására…..
Korábban beszámoltunk nektek az Attitude márka megszületéséről. Már akkor megemlítettük, hogy a márka védjegye a rózsa motívum lesz. Ez a rózsa motívum sok helyen, anyagon és fazonon visszatér."Az Attitude márka saját tervezésű alapanyagai magukon hordozzák az Art Déco…..
Nem rég beszámoltunk nektek Kim Kardashian táska koppintós botrányáról. Nem meglepő talán, hogy a celeb ihletett lopott a nagy márkáktól, hiszen az olcsóbb fast-fashion divatmárkák is ezt teszik. Körbenéztünk, milyen hasonló darabokat lehet kapni olcsóbban, Ti pedig döntsetek,…..
Makeup Blog Szeretnél kék szemet? 2011.11.05 12:00:00
Az értelmetlen, de legalább veszélyes szépészeti beavatkozások legfrissebb gyümölcse egy olyan műtét, amivel a barna szemet kékké változtatják.Dr. Gregg Homer tíz éve dolgozik azon, hogy ezt megvalósítsa, és eljárása egyelőre kísérleti fázisban van.A módszer lényege, hogy…..
A Dior Ház valóságos divat-univerzum. Termékei közt megtalálhatók a legszebb ruhaköltemények, az ékszerek, a parfümök és természetesen a kozmetikai cikkek is. A Dior Vernis körömlakk kollekció olyan luxust kínál, amit ünnepnapokon egy átlagember is megengedhet magának.  A…..
maripán 2011.11.05 13:56:19