Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsány a felelős

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket a XI. kerületből kaptuk.Bezárt posta, XI. kerület, Vegyész utcaÖsszevonás alatt - XI. ker. Mezőkövesd utca, Mérei Ferenc Általános IskolaA bezárt Albertfalvi Strandfürdő - XI. ker. Mezőkövesd utca..
Gyurcsány a hibás Mínuszban 2008.10.02 15:28:00
Orsitól érkezett: Küldök egy képet arról, hogy mit tett még tönkre Gyurcsány! Üdvözlettel: Orsi ..
A képeket Baranya megyéből kaptuk.A görcsönyi általános iskola közleménye. Megszűnik a 7. és a 8. osztály.Pécs. Költözik az életveszélyessé vált Illyés Gyula Általános Iskola.Pécs. Elkerülő út a Kertváros szívén keresztül. Kamionok, balesetek, életveszély...
A képeket Budapest XIX. kerületéből, Kispestről kaptuk.Bezárt a Szegfű utcai iskola.Bezárt kisposta a Wekerle-telepen.Az M5-ös bevezető szakasza mellett élőknek 20 éve ígérik a zajvédő fal megépítését...
A képeket Ózdról kaptuk.Ózdi Kohászati MűvekA bezárt ruhagyár.Az oxigéngyár is becsukta kapuit.És a tejüzem is már a múlté.A labor épülete eladó.A zeneiskolában sem folyik már tanítás...
Gyurcsány a hibás Eladó-kiadó 2008.09.24 09:43:00
A képeket Siklósról kaptuk.A Siklóshoz tartozó Máriagyűdön bezárt a posta......és az óvoda.Siklós: vár álott...És a határőrlaktanya is bezárt...
A képeket Kiskunfélegyházáról kaptuk.A bezárt Hunyadi utcai óvodaA bezárt SZTKA bezárt malomAz elhagyatott ipari parkAz omladozó fürdőszállóLeállított beruházás ..
A fotókat és a képaláírásokat Újpestről kaptuk.A  Károlyi Sándor kórház bezárt szülőotthonaA leépítés után 700 milliós az adósságÉletveszélyes a Károlyi Sándor kórház kerítése, épp kidőlni készülA bezárt Árpád Fejedelem Általános IskolaA bezárt újpesti…..
Gyurcsány a hibás Évforduló 2008.09.17 16:00:00
Úgy gondoljuk, hogy a mai bejegyzésünk nem szólhat másról, mint Gyurcsány Ferenc balatonőszödi beszédéről. Ugyanis ma két éve, 2006. szeptember 17-én láttak napvilágot a miniszterelnök "örökbecsű" gondolatai.Aki már nem emlékezne világosan a beszédre, az…..
Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk a képeket.Megszűnt a termelés a berekfürdői üveggyárban. A különleges termékeiről híres gyárban valószínűleg már soha nem indulnak be a huták.Óvoda összevonásra kényszerült a tiszafüredi önkormányzat. A Bajcsy-Zsilinszky úti ovi…..
Gyurcsány a hibás Idősek otthona 2008.09.15 10:22:19
A képeket és a levelet Tündétől kaptuk.A sükösdi Borostyán Idősek Otthona be kellett zárjon a kormányzati intézkedések miatt. Egy szép, új, modern épület szolgálta az öreg emberek életét. Minden lakója szerette és sajnálta, hogy bezárt. ..
A képeket Somogyországból kaptuk. A fotókon egy-egy kistelepülés bezárt postahivatala látható. Az elmúlt években országszerte összesen 502 településen zárták be a postát.IharosPogányszentpéterPorrogSzenta..
A fotókat Vas megyéből kaptuk.Bezárt alsós iskola KámbanBezárt bölcsőde VasváronÉletveszélyessége miatt bezárt kultúrház EgervölgyönMegszűnt cipőgyár Vasváron..
Gyurcsány a hibás Postapalota 2008.09.09 16:02:00
Anikó küldte nekünk a fotót.A kép a budapesti postapalotáról készült. Az állami cég az ingatlant eladta. Az osztrák Die Presse című napilap is foglakozott az eladás körülményeivel. Bővebb információ itt olvasható. ..
Gyurcsány a hibás Kastélysors 2008.09.08 11:30:00
Hatvanból kaptuk a képet...
Katalintól kaptuk a levelet és a képet.Tisztelt gyurcsányahibás blogolók!   Bizonyára mindenkinek megvan a maga tragédiája, mely esetenként többeket is érint, mint ahogy az intézmények bezárásáról készült képeket is döbbenten nézegettem.Vannak sokkal egyénibb…..
Gyurcsány a hibás Emléktábla 2008.09.03 14:00:00
Budapestről kaptuk a képet...
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből kaptuk a képeket.A kormány tevékenységének "köszönhetően" kettő iskolával kevesebb nyitotta meg kapuit 2008. szeptember 1-jén. Megszűnt az oktatás Jándon és Kisvarsányban is. ..
Pécsről kaptuk a képet, melyen a Pécsi Szívcentrum, az ország egyik legnevesebb kardiológiai központja látható. Ide is begyűrűzött az egészségügyi reform: növekvő várólisták, pénzügyi gondok, volumenkorlátozás és lemondott igazgató. Bővebb információ itt és itt...
Réka küldte a képeket a Svábhegyről.A fotók a Kertész Szakmunkásképző Intézet és Mozgásjavító Diákotthon kertjéről készültek. A Sváb-hegy oldalában fekvő másfél holdas ingatlan a főváros egyik legszebb parkja. Az arborétumot a kertésznek tanuló mozgássérült gyerekek…..
A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban......de a mellékutak állapota még rosszabb.A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.A jásziványi…..
Tibortól kaptuk. Bezárták a József Attila lakótelepen működő Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskolát. Kevesen tudják, de ez volt az ország legrégebbi kereskedelmi iskolája. A tanárok és a diákok mindent megtettek a suli megmentéséért. Volt gyertyás demonstráció,…..
Gyurcsány a hibás Munka nélkül 2008.08.27 10:00:00
A képet Pásztóról kaptuk. Sorra szűnnek meg a munkahelyek. A pásztói tejüzem is bezárta kapuit, s kikerült rá az eladó tábla. 2003 januárjában a magyarországi munkanélküliségi ráta 6,1%-os volt, 2008 első negyedévében ez a szám meghaladta a 8%-ot. (Bővebben itt és…..
Gyurcsány a hibás Korrupedia 2008.08.26 11:00:00
N. Lászlótól kaptuk a levelet.Ez egy szép gyűjtemény, amely Gyurcsány Ferenc és kormánya közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre. Aki többre is kíváncsi ide vagy a képre kattintva böngészhet...
A megszüntetett Kisterenye – Kál-Kápolna vasútvonal. Ezzel a döntéssel több kistelepülés elérhetősége, megközelíthetősége csökkent...