Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dark$mith

36 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi év után van még értelme foglalkozni a Desire-el? Igazából szerintem se. A napokban viszont a kezembe került az öreg harcos miután az elsődleges pozíciót betöltő HTC One X-em (cikkek arról? :P) szervizbe került és még egy jó két hétig ott fog pihenni. Szóval…..
Képes egy ilyen öreg készülék Ice Cream Sandwich-et futtatni? A válasz igen és nem. Fizikailag alkalmas a készülék, hogy futattassa a ICS-t így ezt a ROM-ot is még hozzá elég szépen, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. Tudnivalók A ROM kizárólag AROMA installerrel…..
Ez a ROM egy Sensation XL port Sesnse 3.5-el és 1-2 extrával. Már egy ideje vannak Sense 3.5 ROM-ok amióta kiszivárgott a HTC Rhyme és a Sensation XL ROM dump-ja, de kb mostanra ért meg az egész arra, hogy használható legyen. Mit is kapunk a Sense 3.5-től? Új főképernyő…..
Dark$mith 2012.05.13 12:29:35
@etele30: Teljesen korrekt. Elég sok ideig használtam. Fontos, hogy legalább class 4-es legyen a kártyád és ClockWorkmond Touch Recovery legyen fent.
Dark$mith 2012.05.27 10:37:16
@etele30: Milyen recovery-d van? Wipe-oltál?
Ez egy több szempontból is érdekes ROM. Ez egy Sense 2.1-es DHD ROM port, de már egy custom DHD ROM-nak a portja.    Mint említettem ez egy HTC Desire HD custom ROM-nak a portja, egész pontosan a 2.50-es Gingerbread frissítésén alapul a DHD-nak így lehetséges, hogy…..
Dark$mith 2011.09.08 15:15:23
Dark$mith 2011.09.11 01:42:04
@Legato13: Én most 90+ alkalmazással használom. Sokat segít ha nem helyezed át az appokat az SD-re amik ott vannak helyezd vissza és töröld az alkalmazás cache-t néha. Ha nem vagy megelégedve így se akkor használj Data2SD ROM-ot de ahhoz class 6-os SD kártya kell vagy Data++ ROM-ot (S-OFF-os, de stabilabb és gyorsabb).
Dark$mith 2012.03.08 18:45:27
@etele30: Dalvik cache-t töröltél?
FlashManiacs 1 éves a Flashmaniacs 2011.12.22 21:27:00
Igen ez is eljött. Az első cikk pontosan 1 éve jelent meg. Szülinapunk alkalmából megújul az oldal illetve a tematika is megváltozik. Először is mostantóé nem csak Android ROM-okkal fogunk foglalkozni, hanem más platformokkal is illetve az Androiddal is több részletben fogunk…..
Sok fölösleges cikket írtunk már az oldalon és a sok kiegészítés miatt egy-kettő teljesen átláthatatlanná vált. Ezentúl igyekezni fogunk mindenre csak a lehető legegyszerübb és legtöbb helyzetben működő módszereket megírni. A HTC készülékek feltörésére 3 (+1) módszer…..
Figyelem! Ez a leírás csak a 2.1-es gáyri ROM-mal működik. Ha még 1.6 van fönt frissítsd. Nos a GT540 esetében elég összetett helyzet van ugyanis nincs egylépéses program vagy one-click root. Egy hosszas folyamatot kell végig járni. Fastboot-os ROM telepítés Ez sem olyan egyszerű…..
Az elmúlt pár hetemet azzal tltöttem, hogy megtaláljam a legjobb Sense 3.0-ás ROM-ot nektek, de nem tudtam a dűlőre jutni, így hát úgy döntöttem össze hasonlítom őket és mindenki döntse el melyik tetszik neki. Először is nézzük, meg milyen újításokat hoz a Sense 3.0.…..
Dark$mith 2011.12.07 17:49:34
@poe: Revolutionary-vel tudod oldani a bootloader-t.
Sziasztok! Új szerkesztőként először is szeretnék bemutatkozni egy kicsit.Hétköznapi nevem Gábor, Budapesten élek, 21 éves vagyok, egyelőre tanulok.Eddig két androidos telefon járt nálam, egy Galaxy Spica illetve jelenleg egy Galaxy S. Mind a kettő eredetileg a 20as…..
Dark$mith 2011.11.19 04:37:52
Ezt a videót kövesd 6:30-ig: www.youtube.com/watch?v=kvg0i8in96M
Majd válaszd ki a ROM-ot amelyiket szeretnéd innen: forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1033
Ajánlom ezt:forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290895
meg ezt: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1096043
A letöltött .zip menjen az sd kártád gyökerébe.
Ezek után menj be Recovery-be (kikapcsolt állapotban hangerő le + bekapc gomb és kiválaszt hogy Recovery)
Recovery-ben A biztonság kedvéért készíts backupot.
Ezek után Wipe majd install zip from sdcard. Válaszd ki a zipet és kész vagy.
Dark$mith 2011.11.19 15:38:16
@tmarkm: Azért lett háromszöges mert nem engedted a Revolutionary-nak hogy telepítsen custom recovery-t. Az su zip neked nem kell a PG meg végképp nem.
Kezd újra az egészet ahogy írtam és telepítsd a recovery-t ha nem megy majd leírom hogy kell manuálisan de az sokkal bonyolultabb.
Dark$mith 2011.11.20 21:28:02
HTC Incredible S rootolás elég egyedi, ugyanis a gyári ROM-ot nem kell rootolni, hanem módunkban áll root nélkül S-OFF-olni és így rootolt custom ROM-okat telepíteni. Amire szükségünk lesz az a Revolutionary. Ez a szoftver S-OFF-ol majd telepít egy Clockworkmod Recovery-t nekünk.…..
2perc Megtalálod a hibát? 2011.10.15 10:04:00
2perc.blog.hu..
Dark$mith 2011.10.15 18:49:27
@bajnokpov: Ezt a szellemi szintet és kulturálatlanságot tanítani kéne másoknak amit te magadtól tudsz.
FlashManiacs [ROOT] HTC Desire 2011.03.29 22:26:00
Elég sok készülékhez létezik 1-klikk root, ami a telefonon bellül, mint alkalmazás futtatható. Nos, Desire-nél nem ilyen egyszerű a helyzet, de ma már nem okozhat gondot semmi sem. Jelenleg két népszerű metódus van: Az Unrevoked és a Revoutionary.Windows felhasználóknak…..
Dark$mith 2011.09.12 14:00:55
@ElPadre: PVT4-ből is kétféle van az is befolyásolja csak inkább a biztonság kedvéért minden PVT4-essel az AmonRA-t rakatjuk fel. S-ON vagy úgyhogy a ROM Managarnek nincsenek gyakorlatilag jogai az nem beflyásolhatta.
-A LeeDroid HD-vel nagyon megvagyunk elégedve nem keverendő a simával aminek valóban a 3.0.82 a legfrissebbje.
-Az app2SD+ verziót fel lehet tenni S-ON-nal is.
-Staaaaaaaaaabil.
-Ha rendesen wiipe-olsz nem lesz baj. Arra figyelj ennél a ROM-nál, hogy az alkalmazás cache az a /data-ra megy szóval az törölni kell kb hetente. Van rá sok alkalmazás a marketen.
Dark$mith 2011.09.12 16:49:58
@ElPadre: Dehogy is fel ne tedd a minisite-on levő Leedroid HD-t az Desire HD-ra van arról beszélek ami itt az oldalon is van.
Igen a PVT4-nél az erasesize a lényeg ha működik nem kell baszogatni.
Igen radio-t mindenképp frissíts.
Használj inkább Mybackup Root-ot Titanium Backup helyett.
Dark$mith 2011.09.12 20:46:22
@ElPadre: SD booster alatt az ismer SD másolási bug hibajavítását értem és épp ez a lényeg, hogy ebben nem az a kernel van direkt írtam a cikkbe.
Nem kell neked a sok ilyen-olyan módosítás, de akarsz egy gyári Gingerbread-et? Itt a megoldás.   Ez a hivatalos 3.14-es hivatalos 2.3.3-as Desire frissítésen alapul. A módosítások nagyon minimálisak rajta. -Snq v5-ös kernele és Darktremor A2SD (A2SD+) scriptje és…..
Dark$mith 2011.09.12 20:44:24
Gingerbred-et szeretnél, de nem akarod, hogy az új Sense-es ROM-ok le lassítsák a készüléket? Nos itt a megoldás.   Ez a ROM egy meg nem jelent Desire ROM. A klasszikus Sense 1.5 de Mézeskalács alapokon. A ROM -snq kernelének új verzióját használja tehát piszok…..
Ez a ROM egy HTC Sense 3.0-át tartalmazó rom, mondhatni hogy a Sensation rendszerét portolták át, másik kernellel és teljes arab betűkészlettel.   “Szokásos” Sense 3.0-ás főképernyő fogad minket, szerintem mindenkinek jobban tetszik hogy az ikonok és a tálca…..
Leragadtál a Sense 1.5-nél (Desire alap)? Vagy esetleg a 2.0-nál (DHD)? Itt egy ROM ami Sense 2.1-es Sense 3.0-ás extrákkal.   Ne tévesszük össze a korábban bemutatott Insercoin-nal a ROM-ot habár ezis a HTC Desire HD portolt ROM-ja de ez már Gingerbread és Sense 2.1…..
Egy ránézésre teljesen alap romról beszélünk, ami két dolog miatt emelkedik ki a többi közül. Ezek a következők: Létezik App2SD+ és data2SD támogatássalValami eszméletlen gyors és stabilA gyors alatt értsük azt, hogy tényleg gyors. A ROM kapott egy nagyon jó kernelt és a…..
2 hete jelent meg a hivatalos MIUI Gingerbread verziója. A 3 nagy MIUI-s csapat - akik (többek közt) angolra fordítják az egyébként kínai MIUI - nem volt rest el is készítette a saját verzióját. Ebben a cikkben rávilágítok a gingerbread MIUI újdonságaira és a 3 ROM közötti…..
Egy elég kellemetlen sztorit mesélek el arról, hogy hogy sikerült mejdenm tönkre tenni a telómat :S   Pénteken felraktam a gyári RUU-t a készülékemre, hogy elvihessem szervizbe (kontakthibás volt a kijelző), ezután mikor vissza kaptam a készüléket természetesen…..
Egy nagyjából alap Sense ROM egy apró egyéniséggel amit meg szeretnék osztani veletek. Pinkolin két nagyon érdekes alkalmazást ad a ROM mellé: Pinky AdBlock és Pinky Config. Előbbi hasonlóan működik mint az Adfree nevű alkalmazás de ez külön a ROM-hoz lett…..
Unod az alap Sense ROM-okat? Rázd  fel kicsit a ShadowSense-el. Ennek a ROM-nak a skinezése amit érdekes. Rengeteg munka van benne. Először is láthatő a fenti képen, hogy a Launcher kapott egy egy nagyon kultúrált skint de itt még nem fogyott ki az…..
FlashManiacs [HTC Desire] CoolHD v8 2011.03.17 19:02:00
Egy nagyon kellemes kis HD ROM. Semmi érdekes csak HD. Igazából ez is egy olyan ROM amiről nem lehet sokat mondani főleg az RCMixHD-s teszt után. Mindenesetre kellemesen lehet benne csalódni: elég lagg mentes és gyors, ami egy DHD ROM-nál annyira nem jellemző. Fontos…..
Ezt a CaynogenMod mutációt már nagyon régen be akartam mutatni, szóval itt is van. Ez a ROM gyakorlatilag a CyangogenMod azon apró különbséggel, hogy ez a ROM rendelkezik A2sd+ támogatással ami HTC Desire-nél lételem illetve benne hagyták a gyári Launcher-t ami nekem…..
FlashManiacs ROM Manager hét 2011.03.16 15:06:00
Ezen a héten még általami is ismeretlen számú ROM teszt fog megjelenni. Ebben csak annyi a pláne, hogy olyan ROM-okat fogok bemutatni amik elérhetőek a ROM Manager-ből. Fontos megjegyezni, hogy a ROM Manager-ben nem mindíg az aktuális ROM legújabbb verziója fut ezért…..
Sajnos ez a lista is bővül 4 ROM-mal, de majd meglátjátok miért… Dj Droid 2.1 (HTC Desire) Szinte mindenben megegyezik a LeeDroid-al kivétel, hogy ennek mások az egyedi hátterei. Egyébként tudom ajánlani impozáns extra háttérképek és a LeeDroidnál kicsit erősebb…..