Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
NAGYKÉPES háttérképek erre! nmb Letöltés: 4:3 16:9   pdave Letöltés: 4:3 16:9   hunszabi Letöltés: 4:3 16:9   balmos Letöltés: 4:3 16:9   krémusz Letöltés: 4:3 16:9   barbiii Letöltés: 4:3 16:9   balp Letöltés: 4:3…..
A húsvéthétfőmbe már sajnos nem fért bele a szavazás elkészítése, úgyhogy csak most, egy fél nappal később kezdődik az eheti verseny, ennek megfelelően május 2-án délig lehet majd szavazni. Örülök, hogy VanZan még egy képe bekerült és külön köszönöm mindnyájunk…..
Csuf 2011.04.27 19:09:56
Üdv!
Bár én csak egy "kattintgató" koca-fotósnak talán nem is nevezhető a szó klasszikus értelmében-fotós vagyok aki az amatőrnél is amatőrebb, de hozzászólnék így utólag a történésekhez:
Szvsz vihar egy kanál vízben a vita. A szavazás - kedvencelés folyamata adott. A héten hiba csúszott a rendszerbe. Ezért kardjába dőlni szerintem senkinek sem kell. Nem olyan régen végigolvastam a vitátokat az indafotofalról és annak működéséről, a képek minőségéről. Ennek hatására töröltem a képeim indafotofalas cimkéit. Úgy éreztem akkor hogy a felvetéseitek jogosak, és a zöméről ma is ez a véleményem. Hogy miért címkézek mégis újra indafotofalra képeket? Mert számomra - még ha a képeim enyhén szólva is kihívásokkal küzdenek - jóleső érzés az én mércém szerint jobban sikerült képemet "büszkén" kitűzni a falra, megmutatni másoknak. Általában nem kapok kedvencelést, esetleg hozzászólást is néha-néha csak, pedig egy bátorító vagy elmarasztaló vélemény is tanulságos. Ha kapok kedvencelést - hozzászólást akkor örülök, ha nem akkor sem dőlők a kardomba - hisz ez azt jelenti nektek nem tetszett a kép. Ez számomra ennyire egyszerű.
Ha valakinek a képét kedvencelem - ami gyakran megesik - sohasem várom el hogy viszonozzák. Képzetlen vagyok, a kezdőbbnél is kezdőbb. Nem kompozíció, kivitelezés vagy téma alapján döntök, hanem pillanatnyi érzések alapján. Egyszerűen megnézek egy képet és eldöntöm tetszik avagy sem. Nem törődöm vele ki készítette és tökéletes-e. Mindenkinek más és más a szépségről alkotott fogalma. Ezért szerintem hiba bárkinek - akár profi, akár amatőr - abbahagyni az indafotofalra való képek kitűzését, a mezőny színvonala eléggé vegyes volt eddig is, de szerintem hasznára volt mindenkinek hogy látta miként fotóznak a profik, és milyen kihívásokkal küzködnek az amatőrök. Ha befejezitek akkor mindannyian szegényebbek leszünk valamivel... Én továbbra is várom minden eddigi és új résztvevő képeit a falra.
Remélem senkiben nincs harag.
Tisztelettel: csuf
Ps: bocs hogy ismeretlenül beleszóltam...
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Csuf 2009.06.07 16:18:27
Üdv!
Tudom most nagyon le leszek fikázva, de:
www.hasznaltauto.hu/3032122_skoda_felicia_2001 Szvsz alkudni lehet, nem kell valószínűleg százezreket rákölteni, de bizonyára unalmas és nem túl korszerű igásló (fillérekből javítható) és teszi a dolgát rendületlenül még éveken keresztül...