Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tori

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..
Ricky Gervais és Stephen Merchant, a Hivatal alkotóinak 2005-ös vígjátéksorozata már ment az HBO-n és a Comedy Centralon is, de keveseknek adatik meg, hogy fogják ezeket a csatornákat. Az IMDb-n 9 pontot kapott Futottak még… viszont jön a Duna tévére, úgyhogy jövő…..
Tori 2009.07.12 23:09:23
@borisz: Ránézésre a sorozatzáró karácsonyi különkiadásból van.
Éljen az újrahasznosítás! Ez esetben az IKEA katalógusoké. Rögtön kétféle babaházat is tudok mutatni nektek, amit IKEA katalógusból hoztak össze a szülők. Szerintem zseniálisak, és a költségvetésük is a nullához konvergál.Mindkét esetben az alábbi képen látható,…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Van egy ezresünk arra, hogy Hollywood sok prominens színésze, és egy kaliforniai politikus is ha tudná, beszünteté a YouTube-ot, beszántaná a szerverpark helyét és bevetné sóval. A Cracked.com-on találtunk egy olyan posztot, amin még most is röhögünk: ismert színészek japán…..
Az alábbiakban a bűvészet legandás alakjairól láthattok karikatúrákat, melyek Angel Idígoras könyvéből az Adventures of 51 Magicians and a Fakir-ból származnak. Aki a 18-ból legalább 10 embert felismer és elküldi a megoldást emailen, azok között egy éves Bűvész blog…..
Bűvész blog A Copperfield-baleset 2008.12.20 20:30:00
Az MTI hírét minden jelentős portál lehozta ma: "David Copperfield Las Vegas-i fellépésén súlyosan megsérült az illuzionista egyik segédje, amikor belezuhant egy ventilátor pörgő laptájai közé."Mivel annyian elküldtétek a hírt, gondoltam engedek a nyomásnak és kirakom…..
comment:com Emmy lájvbloggin' 2008 2008.09.22 01:50:00
Legfelül mindig a legfrisebb bejegyzés, a többiért tessék legörgetni.04:56 - A legjobb dráma 2008-ban: Mad Men, ez borítékolható volt. 16 nevezést kaptak, a fődíjat vitték el. Köszönjük a kitartó figyelmet, nemsokára összefoglaljuk az eseményeket, kellemes hétfő reggelt…..
Az Oscar-díj tévés megfelelőjét magyar idő szerint hajnali kettőtől kezdik odaadogatni az arra érdemeseknek, ne tessék elfelejteni, az AXN ismét élőben adja, lehet bosszankodni/örömködni alvás helyett. Az AXN most szólt, hogy nem csak a DigiTV előfizetők követhetik eredeti…..
Spamdog lőtte ezt a videót, amin kiderül, hogy az HBO a Törtetőket ma este logó nélkül sugározta, nem mintha zavarna minket, csak szólunk. A sorozat egyébként rohadt jó, tessék nézni logóval, anélkül, mindegy. Ha valaki a jobb felső sarokba betolt "D"-re magyarázatot…..
Nem egészen fél évvel azt követően, hogy véget ért a forgatókönyvírók tévé- és részben a filmipart megbénító sztrájkja, ami becslések szerint 3 milliárd dolláros veszteséget okozott, máris itt a következő munkabeszüntetés: ezúttal a színészek szakszervezete áll…..
Tegnap reggel kapott lángra a Universal hollywoodi stúdiókomplexuma, és égett is rendületlenül, míg 500 tűzoltó áldozatos munkájának köszönhetően el nem sikerült oltani a lángokat. A tűz okaként egyelőre egy reklámfilm forgatását nevezték meg, ott történhetett valami,…..
Az RTL Klubtól egyelőre kiszivárgó információk szerint úgy néz ki, hogy ők nem lövik el a nagyágyúkat nyáron, legalábbis nem mindet (pl. Terminátor), de azért valamit nekik is vetíteniük kell a holtidényben. Elsőként menten itt van nekünk a frissen elnevezett Doktor Addison,…..
Van három videónk az Office amcsi verziójának magyar szinkronos válfajából, így első blikkre a háttérhangok hiánya az, ami feltűnik (steril az egész), illetve az, hogy a hangokat annyira azért nem sikerül eltalálni, de sokkal rosszabb is lehett volna. Egy videó itt, kettő az…..
Tegnap megmutattuk, milyen lesz az Office (US) magyarul, most felidézzük az eredeti, brit verzió főnökét, David Brent mestert, és megnézzük, hogy japánul milyen lenne a Hivatal. Egy videó most, kettő az ugrás után.   ..
A nagy sikerre való tekintettel megismétlik A társulat összes eddigi adását. Na jó, nem, de azért lehúznak még egy bőrt róla, újra láthatjuk a legjobb jeleneteket, legjobb számokat és persze a szerepdöntő győzteseinek produkcióit is (m1, 20:15). Aki esetleg nem tud betelni a…..
Tori 2008.05.17 22:39:51
Nemtom, ezt látta-e már vki:
www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=168645&title=denis-leary
Csak mert egyrészt vicces, másrést Denis Leary mesél a Rescue Me DVD kiadásáról és a következő évadról. Gondoltam, lesz akit érdekel, és máshol még nem láttam linkelve.
Tori 2008.05.18 14:07:29
Nem tuti, hogy rossz.
korrektor.blog.hu/2007/07/16/vetket_hibazik
Az én fülemet pl nem báncsa. Az "olcsó árak" már annál inkább.
A Beugró szinte biztos, hogy folytatódni fog, ha nem is ilyen formában, és ha talán nem is a Tv2-n. Legalábbis ezt mondta nekünk Kapitány Iván, a Tv2 szeptemberi műsorstruktúrájából nemrégiben kiradírozott műsor producere. Kapitány szerint a Tv2-vel nem a műsor gyártási…..
A Fehér Házban 1924 óta hagyomány, hogy az elnök meghívja az ott dolgozó újságírókat egy könnyed kis vacsorára, ahol ő is mond vicceseket, meg egy erre az alkalomra felkért komikus is, és minenki nevet önfeledten a kaviáros szendvics felett. Az idei vacsin Bush minden…..