Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radnai

1312 bejegyzést írt és 708 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezentúl ez a blog nem lesz frissítve, mindenki kövesse a CrossFit eseményeit a következő helyeinken: www.CrossFit.hu (van RSS feed is ehhez) Facebook oldalunk 3-2-1 GO!    ..
Élesítettük az új weboldalunkat! Még béta, de a motorja elméletileg működik. Holnap a versennyel kapcsolataban már itt szeretnénk publikálni.http://www.crossfit.huTerjesszétek kérlek!..
2012. február 4. https://www.facebook.com/events/146244958824434/ http://www.hitsgym.hu    És gyere el egy ízelítő edzésre hozzánk február 2-án! ..
25-én 19:00 óra: Nyílt próbaedzés! Szombat 12 óra: CrossFit csapatépítő metabolikus edzés! ..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalomA másik 23 óra: konstruktív, destruktív pihenő pozíciókMágikus hármasok - SCITEC Hormone Optimization System (HOS) csomagA sport és a vese kapcsolata újratöltve ..
2012. február 4.https://www.facebook.com/events/146244958824434/..
Péntek 17:30 óra: Nyílt próbaedzés! Szombat 12 óra: CrossFit csapatépítő metabolikus edzés!  ..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalom 21. századi szuperszettek izomnöveléshez és testösszetétel átalakításhoz A hit ereje  ..
FULL FORCE PURE BULK SERIES: monokomponensű FF termékek nagyon kiváló áron. Ha eddig nem tudtál [igazán brutális dózisban] szedni cuccokat! Acetyl L-Carnitine, Beta-Alanine, Creatinol-O-Phosphate, Tri-Creatine HMB az első körben már kapható. Számold ki ezeknek és más termékeknek a…..
A fekvőtámasznál - egyszerűnek tűnő gyakorlat - nagyon sok pongyola, vagy "küzdősportos" végrehajtást látunk, amikor a kar alig mozog, a mellkas nem megy le a talajig, viszont a törzs sem feszes. A fekvőtámasz egyik legalapvetőbb hatása az lenne, hogy egy feszes törzs…..
Csütörtök 16 óra: Nyílt próbaedzés!Szombat 12 óra: CrossFit csapatépítő metabolikus edzés! ..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalom HST tapasztalatokCrossFit Team Christmas Challenge beszámolók és CrossFit évértékelőMagyar CrossFit versenyzők: Kiss Balázs Sándor ..
LukiTraining 2011.12.21. Szerda 2011.12.21 17:25:12
Ma elmentem guggolászni, de mi a pöcsnek... hát egyáltalán nem ment jól, vagy a fingom sem tudja, fel is kúrt, el is jöttem.Guggoltam 2-t 100kg-ba ez volt nagyjából a mai edzésem...
Crossfit Team Christmas ChallengeCrossFit csapatverseny 2011. december 17. ÉrdBronzérmes lett a HITS GYM/CROSSFIT BUDAPEST csapata az első versenyén a 7 csapatos mezőnyből!Csomó kép, videó, beszámoló a Facebook oldalunkon! ..
A HITS GYM/CROSSFIT BUDAPEST keres CrossFit versenyzés iránt érdeklődő fiúkat és lányokat! A kurrens szint nem számít, csak a motiváció a munkára és a hosszabb távú fejlesztésre. Mi a CrossFit®? "YES, I'M CROSSFIT!" --> hitsgym@gmail.com  "YES,…..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalomTanuld meg kiszenvedni a súlyokat!Egy CrossFit edzésprogramozási isten keresése: Blair MorrisonMagyar CrossFit versenyzők: Hajdu Dóra ..
Megüresedett egy edzői főállásunk, így ha valakit érdekel a modern edzés egyik központjában dolgozni, fejlődni, az azonnal jelentkezzen. hitsgym@gmail.com Alább letölthetsz egy információs dokumentumot: http://www.hitsgym.hu/HITSGYM_job2011dec.doc  ..
    Amikor Szeptember 10-én megírtam az Új Generáció c. bejegyzést, akkor még nem sejthettem, hogy a poszt túlmutat majd önmagán, és olyan építő ereje lesz, ami egy új közösség alapjait fogja majd letenni. Az Új Generációs poszt, és az abban szereplő blogok írói…..
Radnai 2011.11.28 18:09:54
@benedek bence: Tomi, azért ez nem egészen így volt, bár a kollégáim nem intézték szerintem jól ezt az egész dolgot. De tudom, hogy többet tudsz annál, mint amit itt előadsz.
Miért nem viszel csak azért is el bevizsgáltatni Scitec-et? Ha szar, ne közöld le és akkor biztos nem perel be senki. Ha jó, akkor is megtarthatod magadnak az eredményt. De ha esetleg korrekt csávó vagy, leközölheted.

Mellesleg a SCITEC megnyerte azóta a shop.builder éves szavazását (megint) mint az év márkája és az összes kategóriában mint az év termékei. Tudjuk, csak a reklám, meg a csili-vili, blablabla... De nem 2 dobozzal adnak el termékekből, ha annyira szar lenne, akkor 15 éve nem érne el sok százezer ember ekkora sikereket.
Radnai 2011.11.28 18:31:22
@benedek bence: Mesteri válasz, csak nem tudjuk mire! Az még mindig nem derült ki, hogy milyen TÉNYSZERŰ információ alapján minősíted le a SCITEC-et. Közben pedig olyan céget ajánlasz, amelyik ha jól látom az egyik zsírégetőjében az EU élelmiszerbiztonsági riasztási listáján szereplő hatóanyagot forgalmaz. webgate.ec.europa.eu/rasff-window/portal/index.cfm?event=searchResultList
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalom Vince Gironda 7 különleges izomnövelő tippje!A tudomány világa: Karnitinok alkalmazása a Viagra alternatíváiként és férfibajok kezeléséreMagyar CrossFit versenyzők: Kiss GyulaMagyar CrossFit versenyzők:…..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalom A 12 legjobb tipp a húzódzkodás fejlesztésére PHARMA FIRST kombók Magyar CrossFit versenyzők: Timár Tamás Magyar CrossFit versenyzők: Dudics AttilaUnbroken — Gondolatok egy CrossFit verseny…..
Képek, videók a Facebook oldalunkon! ..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalom 23 izom- és erőfejlesztő tippMagyar CrossFit versenyzők: Tóth FridaMagyar CrossFit versenyzők: Sulyok DávidMagyar CrossFit versenyzők: Néma VeronikaMagyar CrossFit versenyzők: Horváth GergelyMagyar CrossFit…..
Megjelent a testvérlapunk legújabb eMagazin száma! Teljes tartalom Edzés bölcsességek egy szeminárium kapcsán — 2. rész Izomtömeg-növelés kompromisszumok nélkül! Sportolók előnye: Gyorsabban, agilisebben, erősebben D-vitaminnal ..
Utolsó nap holnap a szavazásra, még egyszer kérjük, ha segítenél, hogy szavazz! A Wellness magazin "Az év edzőterme" szavazásán szerepel a mi edzőtermünk is, a HITS GYM. A szavazók között nyereményeket is kisorsolnak, így ha nincs ellenedre, ha tetszik a Tesztoszteron.hu, a…..