Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jelle

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerkedjetek meg Szekeres Jánosnéval és Békefi Gábor Martinnal. Azt még nem tudjuk, miről lehetne velük dumcsizni, szóval most csak a vicces ábrázatukat méregessétek...
Megtaláltuk a legviccesebb tévéinterjút az emlékezetes Paudits-összeomlás óta, ebben a Snoop Dogg nevű zenész/kurvapecér szól be jókat az amerikai radikális tévés újságírás egyik felkent pápájának, Bill O'Reilly-nek, jól. Az angol nem bírók számára zanzásítjuk a dolgot:…..
comment:com Szerdai hírek 2007.04.04 09:55:00
Két cancel mára: a visszatérő Six Degrees mindössze két epizódot tudhatott le, amikor kirántoták alóluk a csatornát, a Wedding Bells forgatását pedig azonnali hatállyal leállítoták - eddig lement ugye 4 epizód, dobozban van 7, eddig tartott a se nem vicces, se nem drámai dramedy.A…..
A Vylyan hírleveléből és nyájas olvasónk, Jenyei kommentjéből gyakorlatilag egyszerre értesültünk arról, hogy tisztességes eredményeket értek el a jó magyar borok a Vinalies elnevezésű párizsi borversenyen.Ezt a mérezdkedést azért szokták az átlagosnál komolyabbnak tartani…..
Nou San Trafford El Flaco mondja 2007.03.13 03:10:00
Blogunk a jövőben rendszeresen beszámol arról, hogy mit mond Johan Cruyff. Kevés olyan ember van ebben a szakmában, aki játékosként és edzőként is felért a csúcsra, mindent tud, amit futballról egyáltalán lehetséges tudni, és tudását képes is a köz számára is elérhetővé…..
Igen, kérem szépen, verebek csiripelték már, megerősítést nem kaptunk egyikről sem, de a sorozatjunkie is kész tényként kezeli, így megkockáztatjuk mi is: jön a Studio 60 on the Sunset Strip és az Ugly Betty, már csak a Dexter és a Friday Night Lights kellene a totális…..
De nem is akármelyik, hanem egy konkrét Csizmás Kandúr, annak is egy konkrét nézése kvalifikálta a legcukibb rajzfilmfigurák sorába. A Shrek második epizódjában szereplő vitézről van szó, aki ellenfelei megtévesztésére a harc előtt aranyos kiscicának álcázza magát. A…..
Egy büdös szót sem értünk abból, amit a viking műsorvezető beszél. Ettől viszont még lenyűgöző, ahogy az öltönyös férfi fetrengeni kezd a röhögéstől, miközben két vendége, a hülye pulcsis férfi és a tolókocsis nő, helyette is szégyelli magát. Ha valaki értené a…..