Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aa. (törölt)

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először egy szép vers: Szombat este. Négy fal közé zárva. Te meg barátokkal mész a bálba. Másnak rázod a csípőd, a tested, Parfümtől illatosan, kifestve. Megjátszottad, nem is tudom hányszor, Én egyszer mernék menni: már vádolsz. Aztán hétfőn, mintha semmis…..
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, szól a szakítósblog immáron kimondott szabálya. Arról mondjuk elfelejtettünk rendelkezni, amikor valaki az ex-szel a szakítás után akar megismerkedni. Ilyet lehet? Egyáltalán hogy van az, hogy az egész világ fent van a társkereső…..
A nők nem igénylik már, hogy a kabátot felsegítsék a fiúk. A nők igénylik, hogy a kabátot felsegítsék a fiúk. A két állítás között dől el, érdemes-e valakivel járni, vagy sem. Innen loptuk Kedveseim! Előre szólok, hogy ez nem egy nagy sztori, de maga a jelenség tíz éve…..
Hogy tetszik a könyv?[Jövő hét pénteken 5 órakor a Parázsban találkozunk, amikor a Táp színház mutat be valamit nekünk a könyvből, és Karafiáth Orsolya is fellép műsorvezetőként. A szakítóskönyv a könyvbemutatón féláron lesz kapható!]  ..
aa. (törölt) 2008.10.04 20:43:41
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, főépület III. előadó (a 20-20 perces előadásokat 20 perces közös diszkussziók követik)    2008. Október 10. péntek:    Délelőtti szekciók (a délelőtti szekciók moderátora: Kacsuk Zoltán)   8.55-9.00…..
Jó kezdeményezésnek tartom az európai autómentes napot, évente egyszer ki lehet bírni a a hozzám hasonló leglustábbaknak is. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kell vidékről ingáznom minden hétköznap a munkahelyemre, de aki rákényszerül erre, holnap autó helyett…..
aa. (törölt) 2008.09.21 19:31:24
Kangörény_ 2008.09.21. 18:29:16
whiteCat rohadj meg a bicikliden, de előtte vedd ki a fejed a seggedből! 2 gyerekem van, egyik óvodás, másik iskolás. Én 65 km távolságra járok dolgozni. Ha ezt tömegközlekedéssel kéne megoldanom, akkor vagy napi 4 órát dolgoznék, vagy a gyerekeimnek kéne napi 16 órát az iskolában, oviban tölteni. A közlekedést meg a kurva anyádnak akard drágítani! Az a baj a biciklisekkel, hogy a saját egyszerű kis életükből indulnak ki, amiben nem szerepelnek a hétköznapi problémák, amikkel a dugóban szopó autósoknak kell megküzdeni. Mert a dugóban ücsörögni nekünk sem jó, ha a magadfajták ezt hiszik, akkor teljesen debilek vagytok. Egyszerűen nincs alternatíva. Te tekerj, ahova akarod, de az én életembe ne ugass bele!
Az én javaslatom: rendszám a biciklikre, jogosítvány a biciklikhez, és kötelező biztosítás.
Csak azért, hogy szopjatok egy kicsit ti is, mert más életét akarjátok korlátozni.

Basszátok meg, miért nem tudtok normális ember módjára a saját érdekeitekért küzdeni, és közben nem baszogatni másokat?????!!!!!!!!

---

Kedves Kangörény! Gratulálok a stílushoz, remélem, a gyermekeid az édesanyjukra ütöttek inkább.

Félretéve a marakodást: megint csak az általánosítás megy. Ahogy észrevettem, ebbe a blogba tényleg csak a biciklisek selejtje jár főként kommentelni, szomorú, hogy ez a kép alakul ki az autósokban. A biciklisek többsége egyáltalán nem akarja az autózás beszüntetését, pontosan a kangörényhez hasonló, többgyermekes szülők, a szerszámokkal megpakolva közlekedő vízszerelők, és beteg családtagjukat fuvarozók miatt. Én biciklis vagyok, minden nap biciklivel közelekdem, de 23 éves vagyok, megtehetem. Ha lesz két gyermekem, biztosan autóba ülök majd, mert szükség lesz rá. Néhanapján amúgy is szükségem van rá. Nem utálom az autósokat, csak a bunkó embereket. Részemről az autósoknak csak azt a rétegét szorítanám vissza, akik ezt nem fogják fel. Az autó kell, szükséges, megkönnyíti az életünket, nem lehet nélküle az infrastruktúrát elképzelni. De mindenki, maguk az autósok is tudják, hogy ez túlzás, igenis vannak olyanok, akik megtehetik, hogy otthon hagyják a slusszkulcsot. Ez pedig a többi autós érdeke is lenne, hiszen, ha az újgazdag 18 éves tini autó helyett gyalog menne az egyetemre, nem foglalná el mondjuk épp azt a parkolóhelyet, ahová kangörény szeretne beállni, hogy letegye a gyerekeket az iskola előtt.
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
aa. (törölt) 2008.09.17 17:46:53
szaffy, a szép szemű boldog boszi :) · szaffy.blog.hu/ 2008.09.17. 17:36:21
kristalycsepp
tok jo beszelgetesek voltak. nem volt ellenseges hangulat, nem buzeraltuk egymast.
olyanokat nevettem, hogy folyt a konnyem.
imadtam. tenyleg szakitosblog fuggo voltam.
most ha meg feljovok, csak a frocsoges, a szemelyeskedes meg az egymas buzeralasa megy.
ez a regi hangulat ugy hianyzott.

szaffy, jaja, minden régebben együtt lévő baráti társaságnak így működik a dinamikája. :)) mint egy normális kapcsolat, az elején semmi vita, aztán csak túlestek ez első nagy veszekedésen, és utána hellyel-közzel folytatódik. de ettől még lehet jó. :)
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
mit olvas az utca embere? 08.07.20. 2008.07.20 20:28:00
Erlend Loe: DopplerDoppler - Norvégia hivatalos magyar honlapjánDoppler, az utak királya (a Doppler folytatása) - az Ekulturán..