Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobik

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem mindenki születik csókos szájjal, és hát ugye ebből a plasztikai sebészek szépen megélnek. Igaz, sokakkal szépen elszalad a ló ajakfeltöltés ügyben, elég sok kacsacsőrű emlőshöz hasonló hölgyet láthatunk rohangálni a városban. Persze, ez nem kötelező, és nem is…..
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Eltelik két hét, és azon kapjuk magunkat, hogy bő két és fél év után megint bőröndökkel a kezünkben állunk a küszöbön. Egy érzelmes fiú fájdalmai a második szakítás után. Hol rontjuk el, ha látszólag sehol? Mókuskerék Szakítás után az ember sok mindenre rájön.…..
bobik 2010.02.22 14:46:26
Fixisekre nagy kényszer nehezedik, hogy gyorsan megismerkedjenek a driftelésszerű fékezési technikával, mielőtt egy lejtő alján a falra felkenődve végzik, de rajtuk kívül van a világban néhány szórakoztató, lobogó inges csávó, aki egyszerű mountain bike-kal vagy bevásárló…..
Jobb tavasszal, mint soha – egész télen fel-felbukkant a probléma, néha kifejezetten kiidegelt, de most, a tél utolsó napjaiban (március vége) azt hiszem, megoldottam. A 10 legidegesítőbb dolog listáján - futás vonatkozásában persze - a legtöbb embernél dobogós az iPod- vagy…..
Amikor a kurucinfót küldözgetik szerelmes levelek helyett? Az már a vég. Én lány, ő pasi, 20as éveink közepén. Kb 4 hónap után ő dobott engem, ezzel a szerintem marha jó a szakítóindokkal: - Nekem fontos a magyarság, a házasság és a templombajárás. :o) így jár a lány, ha…..
bobik 2009.03.02 10:35:35
@Nard: Azért gondolom tudod, hogy mi ennek a reklámnak az előzménye:) Én egyszerűen azt gondolom, hogy ha csinálod a dolgod, és közben nem tagadod le, hogy magyar vagy, azzal használsz a legtöbbet. Te nem is lehetsz büszke arra, hogy magyar vagy, ha egyszer nem vagy az. Gondolom Te saját magadtól vagy az, aki, autogámiával jöttél a világra testileg-lelkileg, a'la Cartman. Nem volt hatással rád senki, nem jössz sehonnan, és nem is tartasz sehová. Gratulálok.
bobik 2009.03.02 10:52:15
@Szelid sunmalac: Az amerikai szépség homofób-meleg katona apukája jut eszembe, de az csak film; és valószínűleg negatív propagandakarakter.
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
"A bjutifúl testéhez képest elenyésző méretű a férfiassága" - írja a lány. Remek történet hétfő reggelre. Kedves Szakítósblogos emberek! Valamikor néhány éve, munkámból kifolyólag viszonylag gyakran utaztam egy vidéki városba, ahol hamarosan kiszúrtam A…..
bobik 2009.02.02 10:09:48
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
A tavaly tavaszi Critical Mass: megértem, hogy a fiataloknak a járdán kellett bringázniuk, hiszen az úttesten annyi kerékpáros volt, hogy már nem fértek el többen.További járdahasználók és gyalogosfegyelmezők:Szép, de a járdát foglaló kerékpár.A Margit hídon kutyákat,…..
bobik 2009.01.27 17:28:44
@Közöd??: Honnan jöttél Gallyrácsos? Gondolom nem nyelvtanóráról. De igazából mindegy is honnan. Csinálj egy hátrarcot és menj vissza. Kérlek...
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
Egymillió forint értékben 17 darab biciklit loptak el Dunaújvárosban. Szerencse hogy nem Budapesten, mert itt egy biciklire is ráköltenek egymillió forintot. A dunaújvárosi banda augusztus óta lopkodott. A rendőrségi közlemény szerint voltak olyan elvetemültek,…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Hétfő van és egész nap rohangálnom kell (önkrományzat, megbeszélések, stb.), alig várom... Gyorsan be is fejezem ezt a kis bevezetőt, lássuk inkább Napocska levelét. Kedves Despota! Először is gratulálni szeretnék az oldalhoz. Nagyon tanulságos és ugyanakkor…..
bobik 2009.01.19 10:45:21
@Big-B: Ha kapsz egy írásbeli figyelmeztetést, mert szelektálsz a munkák között, akkor majd irsz egy hasonlót a főnöködnek? ha kirúg, kirúgod Te is? lol a főnök-beosztott viszony alárendelt kapcsolat. lehet berzenkedni, de attól még szűkösebbek az alul lévő lehetőségei. ezért kell ezek közül a lehetőségek közül lehetőleg mindet megismerni, és felépíteni egy stratégiát ahogy pl baliquez ajánlja. Ezekről persze könnyebb beszélni mint megcsinálni.Egy ismerősömnek folyamatosan lenyúlta a főnöke a kutatási eredményeit. Semmit nem tudott tenni; csak rossz hírét kelteni mindenhol, ahol csak tudja, mióta kilépett.
Nem kimondottan befektetési téma foglalkoztat már egy ideje, habár kétségtelenül köze van a pénzhez. Ha jobban belegondolok, kis jóindulattal akár még befektetésnek is lehet nevezni, hiszen a mikrohiteleken némi pénzt is kereshetek, meg hasznossá is teszem magam. Az ünnepek…..
Kerékagy Bringás vírus 2008.11.20 13:20:00
Több mint 600 000 ember látta már azt a 3 és fél perces videót a YouTube-on, amin egy biciklis a fejére szerelt kamerával megy végig egy pályán, és aminek a zenéje egyértelműen a Guitar Hero kemény basszusait idézi (az elején felmutatott papíron is az olvasható: Living End,…..