Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zollendroller

38 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ŰŰ! Megkezdődött a 2008-as szigetfesztivál! Tegnap, a Magyar Dal Napján annyian voltak, mint a rojt! Miután 15 éve minden évben kinn voltam a szigeten (me ecren imádom!), idén a 15 éves Barni fiammal megyek (beavatás!), amitől mindenki kivan a családi körben, meg minden…..
zollendroller 2009.08.22 17:01:54
szia Gerzemice!
A Tarot Labirintus eddig tudtommal csak a Szigeten volt látható, illetve idén júniusban egy francia fesztiválon is felléptünk vele. Az idei Szigeten annyira jól sikerült a dolog, hogy Bérczi Zsófi (a Tarot Labirintus kreátora, ötletgazdája) újabb helyszín(ek)en töri a fejét. Erről Zsófi blogján értesülhetsz leghamarabb. Ajánlom még a
www.sajatutad.hu Tarot Labirintusról szóló cikkeit, illetve ha a www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=40&alrovat=43&cikkid=21485 linkre kattintasz, ott is olvashatsz rólunk. A Harmoneten egyébként Tarot Labirintus-sorozat indul a közeljövőben.
Azonban az is igaz, hogy a legtutibb élmény lenne ott lenned a Labirintusban és személyesen átélni a témát. Bízzunk abban, hogy erre nem kell egy teljes évet várni!
A hét közepe felé kalandoztam az iwiwen és mit látok az egyik ismerősöm klubjai között? Tibeti …. Hm! De hiszen én is érdeklődöm a Tibeti Buddhizmus iránt! Nosza, jelentkeztem is a klubba. Az ottani bejegyzések között ott meg mit látok?? Sztúpa-avatás lesz vasárnap…..
Szabad stílusban nyomták a kölkök a rapet, s a Szeretem Budapestet Mozgalom  faltisztító kampányának aktivistái a Jászai Mari tér közelében, a Szent István körút-Hollán Ernő utca sarkán. Demszky Gábor, fővárosunk főpolgármestere, ritmusra mosta a falat, egy segítője…..
Disz íz London Pipacsok 2008.11.12 12:22:00
Már közel egy hónapja, hogy tele a város pipacsokkal. Tavaly ilyenkor ugyanez volt, bár akkor még nem tudtam, hogy pontosan miért. London egy nagyon vegyes és nyitott város, némely részében egyáltalán nem is látni angolokat, de ha van valami amiben megkülönböztetik…..
Saját UTAd.blogૐ Mala 2008.10.01 20:19:00
A mala számomra egy nagy becsben tartott tárgy, melyre nagyon büszke vagyok. A malának 108 szeme van, ez tulajdonképpen egy rózsafűzér, amit morzsolgatni szoktak az imát mormolgató emberek. Például van az OM MANI PADME HUM mantra, amit 108-szor szoktak elmondani. Malát lehet kapni a…..
Az előző keddi szanghán a megosztó-körben Alexandra meghívott mindannyiunkat vasárnapra (mára) egy művelődési házba, az első saját selyemfestmény-kiállítására. Természetesen én is elmentem, már csak azért is, mert Alexandra – ismerve kedvenc foglalatosságomat –…..
A Szanghára 3 évvel ezelőtt mentem el először, miután a Sóterban megnéztem Kelemen Móni egy előadását. Az volt a címe: NŐKRŐL FÉRFIAKNAK. Az előadót nem ismertem, de a címéből ítélve ráéreztem, hogy ez tuti nekem szól. Csodálkoztam, hogy főleg nők, lányok ültek a…..
Délelőtt voltam a Biopiacon, hát ott milyen jó volt! Kész lelki felüdülés ott lenni. Mindez a MOM művház háta mögött a Csörsz utcánál. Már sokat hallottam róla, mégis ma voltam ott először.Szögezzük le: nem vagyok vega. Se vegetárius, se vegetáriánus. Azonban pár éve…..
Saját UTAd.blogૐ Vizesblog 3! 2008.10.03 05:44:00
"Odaát" a Saját utadon egy szuperszónkus poszt olvazsható a gyönyörű vízkristályokról, valamint szót ejtek Alex Greyről (Szürke Sanyiról), akinek már számos alkotása volt itt látható a suta blogon... Sőt! Aurél napjának örömére megemlékezünk a levegő…..
Itt fönt az a három gombolyag, a sárga, a narancs és a drapp, na ők a Sportimo fonalak. 4-es tűvel igazi élmény belőle kötni! Valamikor tavaly a Lidl-ben árulták, előtte valamikor, picit más címkével, de ugyanezen a néven a Pennyben. Árban szuper fonalak, ha újra felbukkan,…..
Saját UTAd.blogૐ Szangha 2008.10.01 04:13:00
Hajnali fél kettő, most jöttem haza jógáról és – mint minden kedd éjjel – most is tele vagyok energiával! Egyszerűen eszméletlen, hogy mennyire feltölt és nemcsak hogy ellát energiával egész hétre, de – bár ez túl közhelyesen hangzik, mégis igaz –…..
Saját UTAd.blogૐ Örök élet 2008.09.27 23:25:00
Az utóbbi napok kimondhatatlanul boldogan teltek számomra!!! Ez a blogolás kihozta belőlem azt, amire vágyom, mindig is vágytam: hogy írhatok teljesen szabadon. Végre érzem, amit már eddig is tudtam, most viszont 100 %-osan megbizonyosodtam felőle: az én saját utam az…..
Árpád fater büszke lenne ránk! – kiáltotta a mikrofonba egy rendező fószer, mikor – indításként – a Hősök terénél többezer bicikli emelődött a magasba amolyan Critical Massosan. A felemelt bicikli a Critical Mass védjegye lett az elmúlt években. Ellentétben az…..
Saját UTAd.blogૐ TITOK!!!!!!!! 2008.09.22 15:41:00
Titok, ezért kérek minden olvasót, hogy ne árulja el senkinek, mert még nem publikus: a mai nappal megnyílt a www.sajatutad.hu webcímen a Saját utadról szóló weboldal, mely így néz ki:Vagyis, ha beírod a keresőbe, hogy sajatutad.hu, akkor ez jön föl, meg az a további pár cucc, ami…..