Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kraut

8 bejegyzést írt és 240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mindennapi közlekedésre tervezett kerékpáron nem kell másképp öltözködnünk, hogy tekerni tudjunk. Végső soron a hatékony, közlekedési célú kerékpár nemcsak elvisz bennünket mindenhová, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a kerékpáros önmaga legyen, és eközben…..
kraut 2011.01.10 15:05:04
@kigyurt álat: ne viccelj, a kontra tok jo. simán tudok közben telefonálni, nem kell a kezem a féken tartani :)

@Whiplash: ki kell venni az intim piercinget :)))
Polish girls @ ECMC2010Elżbieta (Ella), Warsaw, Poland   (Jövőre Varsóban lesz a futár VB. Ezt most csak úgy mondjuk...) Polish guys Hungarian style A harisnya még a nagymamáé volt. Fuckyeahfreedom A táska egy plasztikai sebész konferencián volt ajándék. (Ott…..
kraut 2010.05.28 10:31:36
Dacolva a tavaszi ősszel csinosan is lehet stílusosan nekiindulni a fagyos, esős szeles városnak: isteni zebrás kapucni a fázós fülekre, vízlepergető trench a hideg szél és szemerkélő eső ellen, és az örök kedvenc, igazi egyszerű, lovaglócsizma szerű wellington, hogy a munkába…..
Május elején jártam Tokióban a világ legnépesebb városában, ahol a főváros nappali népessége a városba érkezők miatt (egy egész Budapesttel) 2,5 millióval, kb. 14,5 millióssá nő. Itt is nagyon népszerű a kerékpár, mint közlekedési eszköz, a metró után a 2., és…..
kraut 2010.05.19 12:17:47
@Gyáli úr: fhúú.. nem irigyellek :(
cudar idők jönnek...
kraut 2010.05.19 14:37:09
@orly: áh, inkább egyszerűen többe kerülne a parkolás(garázs) mint az ingatlan. Tokióban így is a világ legmagasabb ingatlanáraival nyomulnak. ilyen körlmények között érthető ha ott spórolnak a hellyel ahol csak lehetséges (pl a hajszárító nyele behajtható amikor nem használod).
sok-sok ember kis helyre bezsúfolva, ami ráadásul egy sziget, nem végtelen pusztaság.

hogy kinek mennyire jön be a stílusuk, az egy kérdés, de hogy a style minősége súlyos, az vitathatatlan.
Ez egy olyan délután, amikor nem találjuk a jó képaláírást abban a bizonyos tarsolyban. Úgyhogy légyszi segítsetek rajtunk, mondjátok el Ti, mit írnátok ezekhez a képekhez! ..
Tudjuk, szégyelljük, de -essünk túl a nehezén- megérkeztek fotósaink képei a szombati CM afterpartyról. Az eddigi elmaradást pótolandó most egyben megmutatunk mindent, amit fotósaink szombat este a West- Balkánban láttak. Najó, a bejáratnál készült fotók nyereményjátéka még…..
kraut 2010.04.29 20:42:01
Eddig bírtuk szusszal, hogy csöndben várjunk a képekre, most megérkeztek. Még mindig a szombati karikákat viseljük a szemeink alatt, Ti hogy vagytok ezzel. Hogy tetszettek a bemutatók, jó volt a buli? A teremfixis csajok azért durván tudnak bánni a bicajokkal, nem? Ha mérleget…..
kraut 2010.04.27 21:37:36
Április 24-25-én bringás fesztivál lesz a Tisza-tó környékén, Tisza-tó Bike Fest fedőnéven. Sokféle program melyek a tóhoz és a bicajozáshoz kapcsolódnak, ügyességi versenytől, lokális bringaexpón át egy Barabás Lőrinc Eklektric koncertig. Ezen felül csónakázással…..
kraut 2010.04.08 09:26:14
@ennnnnyi: ahogy Klapka úr mondta az egyik reklámjában: "Ne a nőt nézze!" :)
Ahogy lassan kitavaszodik, újra előkerülnek a féltve őrzött szépségek is, csillogó bringák, versenybicók, oldschool biciklik, színes fixik, csajos városi bicik, mi pedig újra hódolhatunk szenvedélyünknek: a menő bringák stírölésének (a büszke tulajdonosaikról nem is…..
kraut 2010.02.22 13:08:04
@robit_nesze: tuti magyar? az mit jelent?
Ma már beindultak az egyetemek is, látszott is reggel a korosztályváltás: újra itt a fiatalság a csúcsforgalomban. Még szerencse, hogy az új félév ilyen napsütésesen indult, hátha egy kis lelket öntött a magyar ifjakba...
Tegnap a ragyogó napsütéssel felturbózott mínuszfokok közepén találkoztam a hölggyel, aki minden nap, így bőven nulla fok alatt és a hólepte várostól meg nem ijedve átjár a zajló Duna fölött. Sál, sapka, kesztyű, hosszúkabát és napszemüveg: a téli bringázás kellékei. ..
Naná, hogy bringával! Viszont most sietek. De legalább tudom, hogy oda fogok érni. Igen, máskor is bringával járok. Így van időm reggelit venni. Csak a sztrájk miatt vettem elő a bicajt, ezért is volt lapos a kereke. Egyébként csak erdőben szoktam biciklizni, városban nem…..
A BKV sztrájk kapcsán rendszeresen felmerült a gondolat, hogy az egy irányból érkezők/egy irányba haladó autósok hozzák el egymást, sorstársaikat. Többen kitett hüvelykujjal gyakoroloják a stoppolás belvárosi formáját. Nos, a KRESZ január 1-től engedélyezi…..
Ma a BringaBag táskagyárosainak szeptemberi eltévedéséből fakadó örömteli kalandjait olvashatjátok. Ferrara: város Észak- Olaszországban, kb. félúton Velence és Bologna között, a Pó folyó partján. Egy város, ami immár 10 éve a „Cities for Cyclists” európai…..
A Karácsonnyal vészesen közelít Denisz a komisz és a Télapu időszaka, még jó, hogy ki lehet tekerni előlük a szabadba hógolyózni. Nincs már egy szerencsétlen plusszos fok se, de ezen úgysem változtathatunk. Bringázni viszont minden télen bringáztak, miért ne lehetne 2009-ben…..
kraut 2009.12.18 15:40:28
@Mighty: a tél szivatós, mert nagyon lassan kell fékezni, mert akkor nem fékezel, hanem csúszol.
Óvatosan - vagy ahogy a nagyok fogalmaztak - "modulálni" kell a fékkart...
A bicaj most sem alszik. A téli álmot meghagyja a mackóknak. Nem kell más, csak jól kiválasztott télikabát. De milyen? Csak a goretex jöhet szóba? Szétnéztünk a környéken. Deréktől térdig, szövettől Műszőrméig bármi szóba jöhet. Na jó, a hóról is szólunk még. A…..
kraut 2009.12.17 11:05:47
@sylverdevil: "ne féljünk a magyar nyelvtől" – mondá Ezüst Ördög. :))

@segabor: hosszú szövetkabát előnye: nem a hideg nyeregre ülsz le hanem a meleg kabátodra. Nem akad bele, csak oda kell rá figyelni.
Inkább olyan gond van vele, hogy ha a nyeregcsöveden van a világítás, akkor arra rálóghat simán.
De (ezért is) gondolkodok már régóta agydinamó beszerzésén... Az olyan polgári... :D
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
kraut 2009.12.02 11:15:54
@salander: "segít-e az iskolaköpeny"
ja, csomó egyest, megrovást, frusztráló büntetést be lehet gyűjteni ha a tanárnak éppen szemétkedni van kedve, mert gyűrött a gallér, stb. Kb erre jó az egyenruha.
A német fővárosban a bicikli nem lázadás, nem rendszerellenesség, hanem az ami: közlekedési eszköz, az ember hű társa (megfelelő gondoskodás ellenében). Az északibb, hidegebb, nedvesebb idő ellenére minden további nélkül megy a bringázás, lakkcsizmában, tűsarkúban,…..
Ahogy közeledik a választás, láthatóan a média is egyre jobban figyel a politikára. Az nem meglepő, hogy a pártos (értsd: politikai célok alapján értelmezhető) sajtó fokozottan figyel a kenyéradó gazdák érdekeire és egyszersmind a politikai ellenfelek viselt dolgaira, de még a…..
kraut 2009.12.01 23:06:44
@Balt: a slager es a danubius.
hehe, jo reggelt! :)

mo-n a media tenyleg nem vallal semmilyen szerepet a dolgokban. a kereskedelmiek egyet jobbrol-egyet balrol elvben nyomulnak, a tobbi partmediaban meg kb olyan kiszamithato a vegeredmeny, mint egy pornofilmben.
ami szerintem kifejezetten baj, mert eppen az tenne jot a hazai kozeletnek, ha politikusok nagy nyilvanossag elott tartalmas es kulturalt vitakat folytatnanak. (ehelyett mindenki nyomja a sajat mediajaban az uszitast meg feltuzelest).
ami a fo gond, hogy a partoktol ezt nem varjak el a valasztoik. mivel Mo balkan, es itt nincs vita, csak eros kutya baszik.
ennyire tellik.
kraut 2009.12.01 23:11:56
@Ne bízz a régiekben, új arcok, pártok kellenek!!: pssszt! erről csak négyszemközt... még megtudják a hívek... aztán legyintenek egyet.
az mszp a megrendeloi oldalon, a fidesz meg a "beszallitoi" oldalon vett reszt.
aztan ott van meg a
www.kibulizottorszag.net
az hab a tortan.
bar, azt azert tegyuk hozza, hogy nincs olyan, hogy teljesen fuggetlen politikai generacio, lasd Vona polgari koros indulasa. Ezzel nincs is baj, ez a dolgok rendje.
A gond akkor van, amikor egy fiatal szamara a politikai karrier csakis a zuschlag-irany lehet.