Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chrys

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
A Barefeats összevetette az új iMaceket a legújabb Mac Prók és egy MacBook Pro teljesítményével, leginkább a játékokra hegyezték ki a vizsgálódást. A konklúzió: az iMac a legjobb választás a gamereknek az Apple gépparkjában, legalábbis az igen népszerű ár-érték-arány…..
Mint azt a pénteki közvetítésen ígértem, megkértem az Andrássy úti iStyle-ból az első vásárlót, számoljon be a gyors tapasztaltairól, amiket hétvégén szerzett.Íme a beszámoló: Mikor először kézbe fogtam, nagyon rácsodálkoztam, milyen vékony is valójában. Nem volt még…..
Chrys 2011.03.28 13:54:27
@Kohi: Szerintem ne filózz ezen többet, egyszerűen ne vedd meg!!!
Appleblog iPad vs Galaxy Tab 10.1 2011.02.22 08:50:00
Tegnap a Samsung Forum 11-en voltam a Műcsarnokban: ez a dél-koreai cég legnagyobb show-ja most a térségben, óriási nemzetközi újságírócsoportot szállítottak ide, hogy bemutassák nekik a legújabb fejlesztéseket. Izgalmasak az új tévék, elképesztő a kijelzőjük, tetszik az is,…..
Chrys 2011.02.22 11:58:55
@Magyarósi Csaba: Én az esélyét, h RAM bővítés nélkül küldi a 2011-es "nagy tablet harcba" az Apple az iPad 2-t, a nulla és az egy százalék közé teszem! Ha mégis így lesz, akkor ez nem a meglepődés szintje, hanem az év tech FAIL-je lenne! Sztem! :-)
Olyan jól pörög a piac, hogy az Apple nem szorul komolyabb átalakításra, így a következő generációs tablet a Wall Street Journal értesülései szerint korántsem lesz olyan újszerű, mint arra sokat számítanak. Inkább egy ráncfelvarrásra, finomításra lehet számítani.A lap…..
Racemachine Köszönet! 2010.12.11 15:42:00
Tisztelt Szurkolóim, érdeklődők!Óriási érzés volt megküzdeni evvel a hatalmas távú versennyel, és legyűrni, megnyerni!Rengeteg az élmény, múlik a fájdalom, szépülnek a képek! Köszönet a figyelemért, köszönet a bíztató szavakért. És köszönet mindezek…..
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..
Appleblog Utazó iPhone: New York 2010.11.06 09:59:58
Mivel már az első széria kiadása óta tulajdonosa vagyok egy iPhone-nak, gondoltam a sok utaztatása közül egyet megörökítek az Appleblognak, "szülővárosában" (értsd a vásárlás helyszínén), New Yorkban. A képen látható a brooklyni oldalon egy iPad reklám, amelynek az…..
A PRS for Music hiánypótló kutatást készített a popzene egyik legtöbbet emlegetett kérdése kapcsán: melyik dalokra bőgik el magukat az emberek legtöbbször? A győztes annyira nem meglepő módon az amerikai REM 1993-ban kiadott slágere, az Everybody Hurts lett,…..
Nemcsak jobb fizetésre, a hazainál ezerszer menőbb oktatási eszközökre is számíthatnak az egyik brit egyetem hallgatói. A Leeds University ugyanis iPhone 3GS-ekkel szereli fel diákjait, hogy azok a mobilon keresztül érjék el az intézmény teljes oktatási anyagát. Az egyetem szerint…..
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
Chrys 2010.09.24 14:49:31
@szucsadam: Nem gondolkodtál a "Mádiamánia L"-en?
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
Appleblog Átadtuk az iPadet 2010.09.04 08:36:26
Nem TEKETÓRIÁZTUNK sokáig, múlt csütörtökön volt a sorsolás, tegnap meg már át is adtuk az Appleblog-Trendmagazin közös nyereményjátékának fő, és egyetlen díját, a 16 gigabájtos iPadet.  Az eseményre a Párisi Nagyáruház Lotz termében került sor, pont erről a…..
Szia Blog!Tegnap este hamar elaludtam, úgy látszik kimerített ez a hét.Úgy terveztem igazából, hogy alszok, amíg csak bírok, de hát nem sikerült, ébresztettek. A földszinten lakik egy család, ahol 3 gyerkőc van. A mókusőrs vezetője Tamáska (7 éves), társai Eszter és Anna (2…..
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Chrys 2010.05.20 12:23:36
Na ez van, ha nem szerveznek egy rendes keynote-ot, miközben egy rakás újdonság jelenik meg az Apple Store-ban. A csütörtök esti sörözés közben kell meghallanom, hogy bizony az Apple nemcsak a Maceket, de a távirányítót, az Airport Extreme-et és a Time Capsule-t is frissítette.A…..
Ó, ha a nyárra gondolok.... a fesztiválszezonra... rögtön felszakadnak az alig behegedett sebek, szétfeszítenek az emlékek és jön a fesztiváldepresszió. Emlékeidre vágyik és szavazásra hív a Festival Awards 2009 kezdeményezés is, hiszen a szavazni vágyó fesztivállátogatók…..
Chrys 2009.10.15 10:10:03
Szégyen, hogy elhanyagoltam a Mesterlövés rovatot, pedig gyúanyag volna bőven. Most kísérletet teszek a feltámasztására, elő is kapartam a levelesládámból belaci kartárs művét, ami nem a klasszikus értelemben vett mesterlövés, hiszen nem tudás, hanem szerencse (és kisebb…..
Na, itt az ideje, hogy megint valami innovatívval rukkoljanak elő ezen a téren a cupertinóiak, a 2005-ben piacra dobott Mighty Mouse finoman szólva sem volt elsöprő siker. Most viszont, a multituch-őrület közepette meglepne, ha az Apple nem valami többujjas matatással kapcsolatos…..
Személy szerint én aztán egy percig sem hiányoltam a fizikai billentyűzetet az iPhone-ról: amikor először volt a kezemben, azt hittem, a virtuális gombokkal nehéz lesz használni a mobilt, aztán miután megvolt a sajátom, rájöttem, hogy remekül használható azok nélkül is. Vannak…..
Chrys 2009.09.17 15:34:44
@hartam: Amire Te gondolsz az a Magyar bill. fix. Ez csak annyit tesz, hogy mikor tartod a gombot akkor nem egy rakat ékezetes betűt hoz fel,hanem csak azt a párat,amit a magyar nyelvben használunk. Pl. az A betűnél csak az Á betűt. Alapból meg még vagy 6 hasonló karaktert.
Ugye milyen szép cím? Nekem is tetszik. Az van, hogy az iPhone 3GS debütálás sem sikerül valami fényesre. Talán az Apple sem számított a kígyózó sorokra egy ilyen upgrade után, de tény, hogy sokan 48 órát is vártak, amíg végre aktiválni tudták az új telefonjukat az…..
Az utóbbi hetekben több olyan játék volt, amiben minden pályán meg kellett találnunk valamit. A Hoshi Sagában ugye egy csillag volt ez, a ClickPLAY-ben egy play gomb, a The X-spotban egy X. Itt az újabb versenyző, a Me and the key, amiben – minő fantázia! – egy kulcsot kell…..