Ppix

Aktivitások

Kérdezz bátran! Országimázs 2014.08.22 08:17:33

Skóciában vagyok éppen egy konferencián. Ilyenkor az egyik kötelező program a gála vacsora, amikor az ember feladata, hogy beszélgessen, kapcsolatokat építsen ki a többiekkel. A szokványos kérdések, honnan jöttél, mivel foglalkozol. Amikor mondtam, hogy magyar vagyok, akkor a…..

Ppix 2014.08.25 16:05:52
@DFK:
A lényegen nem változtat, kurva szar híre van a kormánynak.
Az eredmény számít, bármennyire nem fogja fel ezt a belső piacra dolgozó lakájmédia és nem akarják megérteni a vallásos fidesz hívők sem.
Azon lehet vitatkozni, hogy a kormány intézkedései jók-e, eredményesek-e, némely esetben számszerűen mérhető is az eredmény. Van jó, is rossz is.
De a nettó tahóságtól 2010 óta bűzlik a kormány. Úgy viselkednek mint egy falusi verekedős kocsmai ivó, annyi is a becsületük.
Sajnos ez is számszerűsíthető, évek óta egyre kevesebb befektető jön ide, ez is mérhető.
szíjjártó petike meg vitézkedhet, ha talál valami 50 munkahelyet létrehozó beruházást.
A többezes elbocsájtások mellé.
Mandiner blog EZT KOMOLYAN KELL VENNI − Meddig terjeszthetünk hülyeségeket? 2014.08.13 12:01:00

Vajon mit gondolnának rólunk őseink, ha tudnák, hogy van egy olyan, akár zsebben is elférő eszközünk, amivel megismerhetjük az emberiség összes elérhető tudását − és mégis csak arra használjuk, hogy meztelen nőket, aranyos kiscicákat nézegessünk, vagy végtelen és…..

Ppix 2014.08.13 18:18:26
Ugye nem lepődünk meg ezen egy olyan országban, ahol a kádárizmus jelszavait copy-paste használva sikeresen hülyíti a választók 40+%-át a kormánypárt, mindezt úgy, hogy naponta szembe közlekedik a józan ész autópályáján?
Mandiner blog Kormányzásról és civilségről: az államélet peremén? 2014.08.11 07:01:00

Vendégszerzőnk, Lányi András cikke. * Orbán Viktor tusnádfürdői monológja nehezen, fogadtatása sehogy sem érthető, ha eltekintünk a szövegkörnyezettől: az előadó politikai működésétől. Mert ami a liberális állam közösség-elvű bírálatát illeti, az a nyugati világban…..

Ppix 2014.08.13 09:54:02
A versenyképes magyar állam orbán legnagyobb hazugsága. Minden amit csinál az rombolja a versenyképességet.
www3.weforum.org/docs/WEF_Europe2020_CompetitivenessReport_2014.pdf
25/28 szakadunk lefelé.
A munka felemlegetése meg szánalmas, semmit sem ért a modern világból, csak a kádári ködben élő képzetlen szavazóinak dob hívószavakat, a munka becsületének elvesztésének mítoszával magyarázza a problémákat.
Nem csoda hogy orbán folyamatosan ellenségek után kajtat és "legyőzi" őket, mivel eredmények nincsenek, csak kőkemény szocialista lépések, más pénzéből elért látszatsikerek (manyup, EU, bankok, multik). De ez nem fenntartható út.
"Az a gond a szocializmussal, hogy előbb-utóbb kifutsz a mások pénzéből" (Margaret Thatcher)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz