Ppix

Aktivitások

DiploMaci Pro/Kontra: Szijjártó Péter, mint külügyminiszter (2) 2014.09.24 08:15:38

A tegnapi nappal Szijjártó Péter, eddigi miniszterhelyettes és parlamenti államtitkár foglalta el a Brüsszelbe távozó Navracsics Tibor helyét a Külgazdasági és Külügyminisztérium élén. Ennek kapcsán két cikkben, két szemszögből foglalkozunk a kinevezés hátterével. Ismét…..

Ppix 2014.09.24 19:58:50
Vicces lesz, amikor a magyar külügyminisztert OVhoz hasonlóan kezelik. Tehát találkozhat mondjuk a Gazprom elnökhelyettesével, ománi "hercegekkel" és egyéb tekintélyes személyekkel. Nagy esély van arra, hogy komoly helyre nem hívják meg.
Pont mint Áder János, akinek a klímacsúcson az volt most a programja, hogy Albánia, meg valami másik hasonló isten háta mögötti ország elnökével találkozott...
Lenne mit helyrehozni a fidesz rombolásából, de pont viktorka agresszív kismalacának erre esélye sincs.
Ezért nyilvánvaló, hogy kurva szar választás. Martonyinak legalább szakmai tekintélye és függetlenséget sugalló önálló image-e volt. Ezt az ürgét annak fogják tekinteni ami - kifutófiúnak...
Futóblog Endomondo Life 2014.08.31 21:27:43

A RunKeeper után az Endomondo is kijött a saját lépésszámlálójával, ami szintén ingyenes és letölthető a magyar alkalmazásboltból. Sajnos a Breezehez képest nulla újítást sikerült beépíteni, ezzel szemben gátlástanaul lemásoltak nem kevés dizájn megoldást, úgyhogy…..

Ppix 2014.09.01 10:19:20
@tankista.cica: +1
Na ez az, ki a fenét érdekel a lépésszámlálás???
Kérdezz bátran! Országimázs 2014.08.22 08:17:33

Skóciában vagyok éppen egy konferencián. Ilyenkor az egyik kötelező program a gála vacsora, amikor az ember feladata, hogy beszélgessen, kapcsolatokat építsen ki a többiekkel. A szokványos kérdések, honnan jöttél, mivel foglalkozol. Amikor mondtam, hogy magyar vagyok, akkor a…..

Ppix 2014.08.25 16:05:52
@DFK:
A lényegen nem változtat, kurva szar híre van a kormánynak.
Az eredmény számít, bármennyire nem fogja fel ezt a belső piacra dolgozó lakájmédia és nem akarják megérteni a vallásos fidesz hívők sem.
Azon lehet vitatkozni, hogy a kormány intézkedései jók-e, eredményesek-e, némely esetben számszerűen mérhető is az eredmény. Van jó, is rossz is.
De a nettó tahóságtól 2010 óta bűzlik a kormány. Úgy viselkednek mint egy falusi verekedős kocsmai ivó, annyi is a becsületük.
Sajnos ez is számszerűsíthető, évek óta egyre kevesebb befektető jön ide, ez is mérhető.
szíjjártó petike meg vitézkedhet, ha talál valami 50 munkahelyet létrehozó beruházást.
A többezes elbocsájtások mellé.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz