Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbence

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ritka csemege tekinthető meg hétfőn (2011 május 16-án) három óra körül. Persze előfordulhat a négy vagy ötórai kezdés is. Az ürsiklók startját 2008 óta kísérhetjük figyelemmel az Interneten, élő közvetítés keretén belül. Követhetjük az irányító csarnok…..
Randall Fishman "Electraflyer-C"-jét egy 18 lóerős villanymotor hajtja, amelyet két lítium-polimer akkumulátor szolgál ki. Az - akkukkal együtt - 180 kilogrammos repülőgép 110 km/órás utazósebességre képes és kb. másfél óráig maradhat a levegőben. Az akkuk…..
digiCAST 610 MHz: no signal 2008.07.25 00:14:00
Úgy fest, véget ért a DVB-H tesztek második stádiuma. A 610 MHz-en (UHF 38-as csatorna) sugárzott loopban 14 kódolatlan (DRM mentes) adás 1-1 órája szerepelt. A Szakácspárbaj című film rajongói, például, megnézhették kedvencüket újra meg újra meg újra az RTL Klub (valamikor…..
digiCAST T-Mobile: A DVB-H halott 2008.07.20 11:52:00
Nem mai hír, de azért itt helye. Történt ugyanis, hogy a Deutsche Telekom a Vodafone-nal és O2-val közösen sikeres DVB-H teszteket hajtott végre Németországban. A következő, azaz a szolgáltatás beindításáról szóló pályázatot, azonban elvesztették egy média konzorciummal a…..
Gőzerővel folynak a DVB-H tesztek, az Új Média éppen szivárog be a kulcslyukon, HD-READYk vagyunk már, sőt egyenesen drótnélküliek. A forradalom elkerülhetetlen. Vajon a digitális technika meghozza az alkotás rég várt szabadságát, vagy inkább az agymosás még tökéletesebb…..