Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real Újpest

88 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Real Újpest Fontos győzelem 2009.11.01 20:43:00
Három stabil csapattag védőnk nem tudott jégre lépni ma este, és a második harmad végén elvesztettük Justin Javoreket is, mégis nyertünk a Kozuchot nélkülöző SC Csíkszereda ellen. Az eltiltások miatt meglehetősen felforgatott csapattal álltunk ma ki. Az első bekkpárban…..
Ma este hatkor az SC Csíkszeredát fogadjuk. A Ferencváros elleni győzelem komoly áldozatokkal járt, Harmati Dávid, Hetler Ádám és Rafaj Attila kétmeccses eltiltást szedett össze a bunyóban. Mivel Hüffner Adrián is sérült volt és kétséges, hogy tud-e játszani, védőkkel…..
Kell ehhez valamit hozzáfűzni...?..
Real Újpest Élőben a mai meccs 2009.10.24 14:56:19
Csíkszeredai barátaink ma is igyekeznek segíteni rajtunk élő eredményközléssel, amit ezúton is megköszönünk nekik. Ide kattintson, aki követni akarja a meccset...
Érdekes első napon vagyunk túl a Kontinentális Kupában. A Barcelona ellen húzd meg, ereszd meg játékot játszottunk, a négy gólt és két gólpasszt szerző Sikorcin vezérletével végül biztos győzelmet arattunk. A névsorokat látva talán senki nem sejthette előre, hogy milyen…..
Szüszer-Nagy Róbert barátunknak köszönhetően máris itt az Újpest-Barcelona meccs jegyzőkönyve. Tovább után a részletek megtekinthetők. Újpesti TE - FC Barcelona 9-3 (3-0, 3-2, 3-1) Csíkszereda, 200 néző Vez.: Bachurik (Trandafir, Rédai) Újpest: Sájevics (k) - Hüffner, Javorek,…..
itt követhető: http://sportclub.blog.hu/2009/10/23/ujpesti_te_barcelona_fcKémeink jelentik:Az első harmad végén 3-0 ide, a barcelona alig jut be a harmadunkba, mi viszont sok helyzetet kihagyunk.Kémeink a második harmad után jelentik:"Hát, ez az a meccs, amiből legjobb esetben a…..
Az utehoki.hu-n olvashatók a jegyekkel és bérletekkel kapcsolatos információk. A 2009-2010-es szezonban a Megyeri úti mérkőzésekre a belépők felnőtteknek 950,- forintba, diákoknak 650,- forintba kerülnek. A bérletek ára 15 500,- forint. A bérleteket meg lehet vásárolni a…..
Felnőtt csapatunk csütörtök este egy rosszul sikerült pár perces periódusnak köszönhetően kikapott a Ferencvárostól, de a vesztett pontokat tekintve továbbra is a második legjobb a mezőnyben. Ennél sokkal fontosabb hír azonban, hogy végre-valahára otthon is láthatjuk a mieinket.…..
Ma este hétkor ősi riválisunk otthonában lép jégre csapatunk. A Ferencváros jelentősen megerősödött tavaly óta, komoly csata előtt állunk. Mai ellenfelünk idei eredményei figyelemreméltóak. Budai Krisztián személyében talán az egészliga legjobb kapusa véd náluk. Bobby Davis…..
Kedd este fél hétkor kezdődik a juniorcsapatunk mérkőzése a Budapest Stars juniorjai ellen. Az eddigi eredmények és a zaklatott felkészülés tükrében a cél a tisztes helytállás lehet rengeteg ifivel szereplő csapatunktól...
Az MJSZ elnöksége mai ülésén megtárgyalta a Berta Ákos szeződtetésével illetve átigazolásával kapcsolatos kérdéseket és úgy döntött, hogy a játékost érvényes szerződés köti az Újpesthez. Mint ismeretes, Berta szerződése a szezon végén lejárt, és sokáig csak…..
Az idén Csíkszeredában ill. Krakkóban rendezik meg a Kontinentális Kupa második fordulóját. Csapatunkat a B-jelű kvartettbe sorolták, ahol a helyi Sportclub Csíkszereda, a holland bajnok HYS Den Haag és az FC Barcelona lesznek az ellenfeleink.  A részletes menetrend a tovább…..
A végeredményt illetően lekopíroztuk a pénteki mérkőzést, az események azonban egészen másként alakultak. Ismét 2-6-ra nyertünk a Brassó ellen. Már a 25. másodpercben betaláltunk Kiss Gábor révén, majd még az első harmadban Rafaj duplázta meg az előnyt. A második harmad…..
A felnőtt csapat által használt mezzel teljesen megegyező, sötét mezekből rendelhetnek a szurkolók. Tovább után a részletek, és két kép a mezről. A mez ára 25 EUR, melyet előre kell kifizetni (euróban). A rendelés leadásának határideje: október 12. Rendelni Kökényesi…..
Ma délután kettőkor kezdjük második mérkőzésünket a Brassó ellen. Mint emlékezetes, pénteken nem várt különbségű győzelmet arattak Borbásék. A brassóiak a visszavágás, a mieink az újabb pontszerzés reményében lépnek jégre. Az első összecsapáson mutatott játék nem…..
Tegnap Dunaújvárosban szerepelt nagyrészt utolsóéves előkészítős, kisebb részt elsőéves kölyök korosztályos játékosokból álló kölyök B csapatunk. A jóval idősebb hazaiak 9-1 (6-0, 1-0, 2-1) arányban nyertek, gólunkat Sebestyén Dávid szerezte...
Mint arról a jégkorong blog beszámolt, két játékossal bővült a felnőtt csapatunk kerete. Mindketten a Ferencvárosból érkeztek, de csak egyikük igazán újonc nálunk. Buzás Norbert sokat játszott már Újpesten, a 2000-es újraindulás óta a legutóbbi két szezon kivételével…..
Ki reménykedett ilyen biztos győzelemben? Korai vezetés után a Brassó a meccs felénél kettős előnyből egyenlített, de a harmadik harmadban megsoroztuk őket. 3-1 után Góga révén még felzárkóztak, de Borbás, Szajbert Patrik és Kiss Gábor révén még három gólt rámoltunk be…..
Perceken belül kezdődik a Brassó elleni idegenbeli mérkőzésünk Csíkszeredában, melyre - mint azt az icezone.hu megírta - kapitányunk, Vlado Dubek nélkül utazott el a csapat. Bár a felkészülésünk továbbra sem ideális, reméljük, a vasárnapi, dunaújvárosi mérkőzés óta…..
Real Újpest Lila-fehér hétvége 2009.09.24 07:08:00
Beindul a nagyüzem, rengeteg helyen lehet majd szurkolni a lila-fehér hokisoknak a hétvégén. Bajnoki mérkőzések és felkészülési mérkőzések is vannak a palettán. A továbbra kattintás után a hétvége kibővített műsora, ahol lesz élő eredmény a szövetség honlapján, ott azt…..
Tegnap felhívtuk Kökényesi Esztert, és megkérdeztük, mit lehet tudni a bérletek árusításáról. Elmondta, hogy egyelőre még nem dőlt el, mikortól lehet megvásárolni a bérleteket, többek között azért sem, mert még mindig nem biztos az sem, hogy mikor kerülhet sorra az első…..
Kettős Dunaferr-Újpest rangadót rendeztek Dunaújvárosban kedden. Az előmérkőzés a kölyökcsapaté volt, utána a juniorok játszottak. A kölyök "A" csapat folytatta a múlt héten megkezdett nagyszerű sorozatát. Mostani ellenfelük is tavalyi eredményei alapján lett tagja…..
Negyed öttől a kölyök "A", este héttől a junior csapat játszik Dunaújvárosban ma. Az eredményeket az alábbi linkeken lehet élőben követni:Dunaferr - Újpesti TE "A" kölyök bajnokiDunaferr - Újpest junior bajnoki..
Mint emlékezetes, két csapatunk is a selejtezőkből jutott be a kölyok bajnokság felsőházába. Közülük az "A" csapat szombaton meg is kezdte az idényt. Székesfehérváron, a tavalyi eredménye alapján eleve a felsőházba sorolt Alba Volán ellen léptek jégre. Csapatunk nem…..