Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trey82

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
trey82 2017.03.03 13:55:40
@Audista: teljesítmény? Magyarországon? Hol élsz te? Talán a magánszektorban itt-ott előfordul hogy számít amolyan szabályerősítő kivételként... Havas vegyen példát Mészáros Lőrincről aki kizárólag saját munkája teljesítményével lett milliárdos
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Külön, kézfogással üdvözölte a róla tényfeltáró-szerű lejárató anyagokat készítő TV2 riporterét Hadházy Ákos a szokásos csütörtöki, Korrupcióinfó címmel tartott sajtótájékoztatóján. A csatorna stábja ugyanis a most 50. alkalommal tartott, uniós pénzekhez kapcsolódó visszaéléseket bemutató…..
trey82 2017.01.14 10:45:54
trey82 2017.01.14 10:46:47
@VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS: ez most provokáció v tényleg ennyire sötét vagy?
Kiszelly Zoltán – van-e ki e nevet nem ismeri – újabb liberális-gyalázásra adta a fejét. Nekiment mindazoknak, akik ételt gyűjtenek, osztanak a rászorulóknak,  pedig, ezek a liberálisnak mondottak adott esetben még neki is adnak egy tállal! – mert ezt diktálja emberségük. Nem árt tisztában lenni…..
trey82 2016.12.29 08:38:55
@Jakab.gipsz: butaságokat beszélsz. Az állam feladata volna a redisztribúció és a szegények segítése. Ehelyett a jelenlegi kormány az adóból befolyó pénzt a saját magán-vagyonának tekinti ("elveszti közpénz jellegét" by Mr. Kósa) és abból urizál miközben szarik a szegényekre, szarik arra mi "volna" az állam kötelessége, lopni egyszerűbb. És ez marad is így hiszen egy csomó magyar annyira mélyen buta hogy még mindig a "libsikre" haragszik pedig már lassan 10 éve a hatalom közelében sincsenek
trey82 2016.12.29 08:46:30
@Sir Galahad: persze csak ennyi szegény mint ma még nem volt amióta én élek és a kormány látványosan szarik rájuk. Miért fizetek adót ha közben a pénztárnál is segélyért könyörögnek azok akiken az államnak kellett volna segíteni? Segítek a szegényeken de akkor had ne kelljen közben a Matolcsy urizálását kényszerből finanszíroznom, jó? Vágjuk el az ingyenélő élősködő urizáló férgek tápcsatornáját: tagadjuk meg az adófizetést, éljenek meg ezek az undorító tetvek is a piacról ahogy én!
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..
Közös dolgok Népszavazás IV. 2016.09.28 11:34:38
Néhány gyakori kérdésre válaszolok. Arab, iszlám, muzulmán, ki kicsoda? Óriási a kavar a fejekben, elképesztő általánosítások és tévedések vannak. Tehát: arabok: egy népcsoport, főleg Közel-Keleten és Észak-Afrikában élnek, nyelvük az arab. Például Törökország nem arab, vagy a legnépesebb…..
trey82 2016.09.29 15:24:55
No go zonák kamu?

Akit a tények érdekelnek:

en.m.wikipedia.org/wiki/No-go_area

Végig lehetne menni a többi állítás is..."nem felel meg a valóságnak"

Miért fektet bele valaki ennyi energiát hogy szerecsenmosdassa a migránsok Európába özönlését?
trey82 2016.09.02 07:33:06
@zuulululu: igy van a matolcsy rogton ellophatna peldaul
Az, hogy a beteg egy darab kutyagumi, és felőlük akár el is patkolhat, de a fejpénzeket beszedik utánuk, egyszerűen gusztustalan. Hány embernek kell meghalnia, hogy észbe kapjanak az illetékesek? Tisztelt Praxis!   Nem szokásom másokat sarazni, vagy bárkire is köpködni, még átvitt értelemben sem,…..
trey82 2016.07.06 22:27:14
@asztalosani: kisebb allamot akarsz te is kevesebb adokkal, transzparens mukodessel es elszamoltathatosaggal mint en ugye?

A 300 forintos vizitdij azert volt jo hogy legyen tiszta mindenkinek semmi sincs ingyen ez egy szolgaltatas amiert fizetni kell viszont cserebe ne szardarabnak nezzen a doki hanem legyen vilagos hogy belolem el kozvetlenul.
Új ingatlant béreltél/vásároltál volna ami egészen tetszett is, mindaddig, amíg nem vetettél egy pillantást a penészfoltos, koszos fürdőre… Veled is megtörtént már? Hozzáértők szerint érdemes energiát fektetni a fürdőszoba-felújításba, mert már egy kisebb beruházás is nagyban növeli az ingatlan…..
trey82 2016.06.19 18:56:08
@GöTi: agreed
Orbán a napokban válságtanácskozást hívott össze, megismerve az első negyedéves GDP adatot, amely az utolsó helyre volt elég Európában. Mielőtt továbbmegyek a gondolatmenetben, kérem az olvasót, álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzon el, milyen minőségű kormányzás folyhat ebben az országban, ha…..
trey82 2016.05.28 17:32:43
@egy igazi barom vagy mária: az oktatas koltsegeinek visszafizetesevel egyet ertek (azt hiszem van is egyfajta tagok kozti transzferre javaslat mar az EU ban a lengyelek nyomjak).

Akkor en is mondanek 2 "csodaszert" amik szerintem alapjaiban valtoztatnak meg Magyarorszagot pozitiv iranyban:

1, traszparens allami mukodes: minden allami kiadasnak nyilvanosnak ertsd barki altal interneten kozvetlenul elerhetonek kellene lennie

2, elszamoltathatosag: ha barmi torvenytelenseg kiderul legyen komoly kovetkezmeny, ne lehessen a legfobb ugyeszt pajzskent hasznalni

Illetve szerintem ma mar adottak a technikai lehetosegek a kozvetlen demokraciahoz, nincs szuksegunk kepviselokre akik a hulye fejunket kepviselik a Parlamentben. Legyunk olyanok mint egy bazinagy lakohaz ahol mindenkinek van egy szavazata, okostelefonon szavazhatunk barmien kerdesben mindenfele diktator nelkul aki egyedul donti el mi a jo mindannyiunknak mint a mai rendszerben
trey82 2016.05.28 20:59:25
@Irbisz: a regi origo forumos Irbiszhez van szerencsenk? ;-)
trey82 2016.05.29 17:17:53
@unionista᠌᠋: a lengyelek ott voltak okosabbak hogy felmondtak a 89 elotti adossag visszafizeteset. Igy rovid tavon kb 2000ig csorok voltak hozzank kapest, de most mar latszik hosszu tavon jobb strategia az ovek. Meg naluk a proli munkasreteg nincs ugy lenezve mint nalunk sot, a mernok meg a lakast kifesto melos meno szakmak
Még manapság is nagyon sok háztartásban okoz feszültséget, ha a pár nőtagja többet keres a férfinél. Ma kicsit körülnézünk, hogyan megy ez a sztárpároknál, és bemutatunk pár példát arra, amikor a nő keni meg vajjal (vagy inkább kaviározza) a kenyeret. Beyoncé és…..
Megszületett a Z-generáció – derül ki az Ipsos F&F legfrissebb, fiatalok médiafogyasztási szokásait vizsgáló kutatásából. Egyoldalú, határozott, mégis kiszolgáltatott és kétes jövő előtt álló társaság az övék: 67 százalékuk csupán a televízióból értesül a…..
trey82 2013.04.19 07:57:23
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Az önmagát konzervatívként aposztrofáló Bokros Lajos a baloldalinak tartott ATV-ben beszélget Kálmán Olgával a neoliberális gazdaságpolitika felemelkedéséről, a felelős kormányzás majdani eljöveteléről. Bár az elmúlt időszakban Bokros a legtöbbször azzal került be a…..
Orbán Viktor nem teketóriázott, egy hete kijelentette: „papírunk van arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár." Nos, nincs jó hírünk, mert leszámítva a költségvetési hiány teljesülését – ami szintén nehézkesen, rengeteg megszorítással jön össze – ezt egy adat…..
trey82 2012.11.16 14:27:23
@madware666: ha sosem fizetik vissza akkor miert fosnak a kormanyok hogy 'lejart az x futamideju allampapir, 60 milliar eurot kell holnap torlesztenem'... az egesz goros valsag errol szolt, az EU azzal basztatta oket hogy nem ad penzt amikor torlesztenie kellene igy allamcsobe kerul... amint ez a fizetes megvan persze refinanaszirozni fog, szal a ketto miert zarna ki egymast? vagy ez ien fidesz-mszp megoszto dogma, 2 bites fekete-feher dolog?
trey82 2012.11.16 14:32:35
@troll ellenpólus: elnezest de nem nott veleltelul a magyar allamadossag Matolcsy alatt is dacara a 3000 milliardos maganyugdijvagyon komunista tipusu elkobzasanak ami mellesleg 10 milliard euro durvan tehat fele akkora mint az imf hitel volt 2008-ban?

csokoljal kezet meg ved be a brokijat is nyugodtan, szabad orszagban elunk, csak szerintem ez kicsit gusztustalan mar
trey82 2012.11.16 14:38:35
@madware666: ez igy van. de amikor egy allampapir futamideje lejar akkor azt attol meg a vilag minden tajan ki szokas fizetni.
Az internet világa nem kegyelmez. Ezt ezúttal a brazil modell, Nana Gouvea tapasztalhatta meg, aki volt olyan egyszerű, hogy New York hurrikán által megrongált részein fotózkodik egy jót. Pillanatok alatt mém lett belőle. Ha azt mondjuk, hogy Nana Gouveát aligha empatikus…..
trey82 2012.11.03 23:39:18
trey82 2012.11.04 12:48:05
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: meg szerencse hogy te nem vagy idiota.

vagy megis?
A mai poszt érdekes körülmények között született. Nemrégiben kaptam ugyanis egy levelet a szerzőjétől, melyben viszonylag markánsan kifejezte nemtetszését a blog tematikájával, illetve üzenetével kapcsolatban. Válaszul én megkértem (miként ezt minden esetben teszem), hogy írja…..
Álszentfazék Géza nem érti 2012.10.31 20:56:55
Bizonyára sokak előtt ismeretes az a botrány, ami a minap robbant ki a mi nagyszerű oslói nagykövetünk, Jeszenszky Géza tudományos tevékenysége kapcsán. Röviden, a mi Gézánk azt találta leírni az egyetemi előadása segédanyagában: „Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg…..
trey82 2012.11.01 17:40:58
@Fermentátor: en ugy tudom tilos a roma kulturkort ilyen aspektusokbol vizsgalni, pl. egy volt rendor ismerosom meselte hogy vmikor regebben a bortonokrol vezetett statisztikakbol el kellett tavolitani az etnikai jellegu adatokat - de kerdezz meg barkit aki bortonhoz kozel dolgozik es hogy hany szazalek a cigany...80-90%

szerintem a hiszterikus, szentimentalis hozzaallason kellene tullepni. minden problema megoldasanak elso lepese a problema pontos megismerese. ha ezt ellehetetlenitik, akkor megis mit varnak? kinek jo ez?

mi van ha a roma kultura nem tud egyutt letezni a tobbsegi kulturaval? rengeteg kisebbseg el Magyarorszagon, de erdekes senkinek semmi baja sincs a nemet, szerb, horvat stb kisebbsegekkel. es ha korbenezel kulfoldon is allandoan a problema van a ciganyokkal. biztos hogy a tobbsegi tarsadalomban van mindenutt a hiba?
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
trey82 2012.11.01 17:25:46
@nezavarjmasokat: en nem hiszek a zsidok vilag-ellenes osszeeskuveseben, sorry :-)

egyebkent most fidesz kormany van, ok is zsidok?
trey82 2012.11.01 17:32:07
@stark: en megmaradnek a magyar ertelmezo keziszotar mellett ha magyar szavak definialasarol van szo... :-)
Vannak megfoghatatlan, ihletett pillanatok. Két napja átéltem egy ilyet, amikor a kollégáimmal ünnepeltem a 32. születésnapomat. Az élmény arra sarkallt, hogy megnézzek egy filmet, melyet rég nem láttam, pedig azok közé a filmek közé tartozik, melyek sokat jelentenek nekem. A…..
trey82 2012.10.19 08:28:19
@1kutya: micsoda baromsag ez a robotika 3 torvenye. a robot azt csinalja amit beprogramoznak neki hogy csinaljon. jo hogy nem a piritosra irjuk ra hogy "nem dobhatsz forro piritoskenyeret emberi lenyre" es piritologia elso torvenyenek nevezzuk. ugyanaz a szint lenne
Peter Thiel, a PayPal megalapítója és a Facebook első befektetője mindig őrült ötletekkel áll elő, most éppen egy „törvényen kívüli” vízi államot álmodott nemzetközi vizekre, nem messze San Francisco partjaitól. A vízi államban nem lenne szociális rendszer és…..
trey82 2012.10.03 09:28:23
A „politikai gondolkodókkal” az a baj, hogy elsősorban politikaiak, s csak másodsorban gondolkodók. A politikán keresztül látják a gondolkodást, s nem a gondolkodás keretei között értelmezik a politikát. Pusztán a maguk szakmai horizontján belül képesek érzékelni a világot,…..
trey82 2012.09.29 22:09:25
@hehe64: eleve ez a 'baloldal'-'jobboldal' felosztasa a vilagnak olyan szinten idejetmult 2012-ben hogy csodalom hogy meg van aki ebben gondolkodik.

szerintem a rendszer lapjaiban rossz, teljesen mind1 ki van jelenleg hatalmon. valodi valtozas akkor lesz ha a hatalom ra lesz kenyszeritve hogy transzparens, ellenorizheto modon mukodjon. ezt a nepnek kellene kiharolnia. pl. a magyar koltsegvetest toltsek fel a netre de olyan szinten hogy az utolso fillerrel is elszamolnak, ha Orban Viktornak alllami penzen vesznek egy pogacsat azt is.

a hatalmon levoket addig csak az ellpohato penz mennyisege fogja erdekelni, leszarjak mi van a neppel. a szocik is ezt csinaltak csak kevesbe latvanyosan, a fidesz most mar nyiltan szarik a nep fejere. pedig elvileg a nepet kellene szolgalniuk.

a rasszizmusnal kapasbol lehetne 20 fontosabb, sulyosabb temat mondani ami egeto kerdes (szal meg ha igazad is lenne... de nincs). szerintem a legfontosabb kerdes a gazdasag allapota, szarbol ugynis nem lehet varat epiteni
trey82 2012.09.29 22:13:27
@unionista: nahat ezt honnan tudtad? tenyleg a kacsameseket neztem, mikozben egyebkent az erkely ablaka megremegett neha a deli esemenyektol, Paks uis eleg kozel van a deli hatarhoz.

nem viccelek egyebkent, teleg igy volt.
trey82 2012.09.30 11:18:46
@873ujr3rk: miert gond a kp? csak legyen mellette ki vette ki es mire koltotte, szamlaval miegymas. nyilvan milliardos teteleket nem fognak kp-val fizetni, ha meg igen akkor az meg szemet fog szurni mindenkinek
Huszti Szabolcs, az 51-szeres magyar válogatott futballista 2010 őszén hatalmas porfelhőt hagyva maga mögött lemondta a válogatottságot. Beszólt a kapitánynak, a sajtónak, majd magát istenítve kilépett, itt hagyott minket. Most eltelt két év, Huszti visszatért Németországba,…..
trey82 2012.09.29 18:04:00
@Hertelendi: akiket felsoroltal oreg magyarok azok meg egy amator focivilagban jatszottak. ossze sem lehet hasonlitani azzal a dollar milliardos globalis iparaggal amit ma hivnak focinak. az az erzesem hogy fingod sincs a mai focirol. nem a magyar jatekosok lettek ennyivel gyengebbek, maga a jatek huzott el fenyevre mi meg mint 'kis orszag, kis penz' leven... nem tudjuk kovetni
trey82 2012.09.29 19:49:15
@Hertelendi: en ket utat latok, az egyik ha egy orszagnak rengeteg penze van. ilyen pl. Hollandia. A masik ha nagy nepessege van. Ilyenkor nem problema a szegenyseg, a rengeteg csoro kiskoloknek szinte az egyetlen kitoresi lehetoseg a szegenysegbol a foci lesz. Es persze kell hogy legyen az adott orszagban erdeklodes a focira, pl. Kinanak ezert nincs meg jo csapata mert ivelten szarnak a focira.

Magyarorszagot soha semmi nem predesztinalta arra hogy jo focicsapata legyen. Szerencsenk volt az aranycsapattal mert akkoriban meg a kutyat nem erdekelt a foci, gyengek kozt konnyu elsonek lenni.