Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gera

0 bejegyzést írt és 4976 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
Budapesten járt az egyik Airbus A321 neo, a típus új, sokkal kisebb fogyasztású hajtóművel felszerelt verziója. Megnézhettük a tesztgépet belülről és beszélgettünk picit a Wizz Air főpilótájával is. A Wizz Air tavaly novemberben vette át az első 230 üléses A321-est és a budapesti bázisra érkeztek a…..
Elképzelhető, hogy egy nagyobb energiaválság után Oroszország az EU támogatásával megszállja Norvégiát? Elsőre elég nagy baromságnak tűnik, de még inkább annak tűnhetett ez 2008-ban, amikor Jo Nesbø elkezdett dolgozni az Occupied (norvégül Okkupert, magyarul Megszállva) című sorozattervén. Az azóta…..
Az utóbbi években szinte az összes autó- és motorgyártó világcég előrukkolt már saját elektromos kerékpárjával. Az utóbbi időben ez már szinte kötelező körnek számított, így a BMW-től a Mercedesig, a Peugeot-tól a Fordig, a KTM-től a Ducatiig mindenki kínál különböző rendű-rangú, de többségében…..
Gera 2016.04.30 21:47:59
@$pi$: Azt leszarom, hogy mit hisz, az zavar, hogy aki annyit nem képes felfogni, hogy nem kéne ezzel traktálni valakit az édesanyja temetésén, az vagy gonosz vagy egyszerűen végletesen hülye. Ez olyan, hogy az egy dolog, mit hiszel vagy gondolsz, de arról se kezdesz értekezni a temetésen, hogy "anyádnak le kellett volna szokni a cigiről, akkor biztos nem lett volna rákos".
Csak a hihetetlenül elvakult fanatikusok és a heringek (mert a heringek boldogok) nem érzékelik az elmúl pár hónap felgyorsult intézkedéseit, ami az állami pénzpumpákat jelenti. Mostmár gyakorlatilag hetente üti fel a fejét egy "legújabb" demokrácia ellenes, közpénzeltüntető manőver, amit nem lehet…..
Már az egész világ tudta David Bowie halálhírét, de első felesége még nem, miután ő a Channel 5-ön futó Celebrity Big Brother szereplőjeként teljesen el van zárva a külvilág híreitől. A csatorna tegnap azt közölte, hétfőn délután értesítik majd az egykori modellt David Bowie haláláról, de majd csak…..
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
Ezt a hölgyet itt fent Enki Bracajnak hívják, és az egyik albán tévé bemondónője. Nem régóta, ahogy az a videóból is kiderül, mert ugyan a nyelvet nem beszélem, de azt én is látom, hogy a 21 éves csaj bizonytalan, és nem nagyon találja a ritmust, de hát a csöcs az csöcs az…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
  Szombat délután 14.00 órakor a thai rendőrség házkutatást tartott és letartóztatta az Erawan szentélyben történt robbantás feltételezett tettesét. A 28 éves férfinak török útlevele volt, egy meglehetősen külvárosi kerületben lakott, Bangkok tartomány határán lévő…..
Gera 2015.08.29 18:45:16
@SpG: Hogy lenne már félhüvelykes a fotó szerint? Félcentis inkább.
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
Halálos fenyegetést kapott az ISIS-től a texasi dzsihádista terrortámadást követően a Mohamed-karikatúra kiállítás egyik főszervezője, Pamela Geller, aki az American Freedom Defense Initiative vezetője is egyben. Az Iszlám Állam barbár módon próbálja megfélemlíteni az…..
Árpa Attila Argo 2-jében van egy jelenet, ami a fél ország felháborodását kiváltotta. Most kiderült, hogy már két éve megcsinálták ugyanazt a Margit hídon. Úgy néz ki, tényleg vannak Magyarországon olyan tuskók, mint a filmben Tyson és Bodri. Egy 2013-as Járókelős…..