Regisztráció Blogot indítok
Adatok
more

0 bejegyzést írt és 1362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Rohad a metró is 2011.04.21 13:01:00
Tegnapelőtt az elmúlt évek legkomolyabb üzemzavara történt a budapesti tömegközlekedésben, a 3 metró vonalán kigyulladt és porig égett egy metrókocsi. "Szerencsére" a vonat ajtóhiba miatt már korábban kiállt a forgalomból, így üresen állt az Árpád hídi…..
more 2011.04.21 14:04:33
@Seduxen: hát no :) élek oszt virulok! látom, itt is szinte hiánytalan a brigád!
more 2011.04.21 14:16:00
@zero: ugyanazért, amiért utolsó pillanatig halogatod a fogorvost...illetve nagyban nem éppen ezért, hanem inkább mert valamivel olcsóbb és kevesebb meló a lyukakat tömködni folyamatosan, mint egyszer egy teljes átalakítást meglépni.
A biztonsági előírások nálunk az utolsó szempontok között vannak, első mindig a gazdasági. meghát ugye ne vészmadárkodjunk, uccccse történik semmi baj se!! ja, látjuk...és innentől már csak a jóisten dönti el, hogy milyen mértékű a tragédia.
aztán meg jön az, hogy ki a felelős? tóthpistabácsi, aki nem húzott meg jól egy csavart, mint a vörösiszapnál a gátőr...
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..
Tegnap Orbán Viktor bemutatta minisztereit. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium: Navracsics Tibor Nemzeti Erőforrás Minisztérium: Réthelyi Miklós Vidékfejlesztési Minisztérium: Fazekas Sándor Külügyminisztérium: Martonyi János Nemzetgazdasági Minisztérium: Matolcsy…..
A Heti Válasz nem várta meg Orbán sajtótájékoztatóját, hanem kipakolta az új kormányzati struktúrát: MINISZTERELNÖK: Orbán Viktor MINISZTERELNÖK-HELYETTES: Navracsics Tibor (kancellária) KABINETFŐNÖK: Varga Mihály MINISZTERELNÖK-HELYETTES: Semjén Zsolt (nemzetpolitika,…..
more 2010.04.29 16:55:00
@Zigi: arról volt szó, h pelzné lesz a házelnök, de őt kiküldték brüsszelbe. most ha jól tudom, kövérre akarják bízni ezt a nagyszerű pozíciót, hogy a jobbikos okosokat kordába tartsa.
more 2010.04.29 17:45:39
@zero: ahá, szóval a volt csúcsminiszter a nyilvános sajttáj előtt csak úgy leközli a listát, amiről csak zárt ajtók mögött folyik a tárgyalás, mert valaki átküldte neki ímélben, vagy egy sörözés közben leírták.
értem én, hogy az információk jönnek-mennek, csak nem tudom, hogy egy ilyen félkész szarságnak mi értelme van...ebben egyetértek azzal, aki az elején kommentelte, hogy lehet, hogy csak egy közvélemény kutatás, azaz mennyire akad ki a jónép pl. pintérsanyibácsin.
más a találgatásokról cikkezgetni, és más leközölni egy foghíjas listát.

ha már média, sokkal izgalmasabb téma fellegi bevárásárlása az rtl-be:))
Na srácok, úgy tűnik a Fidesz belehúzott, pontosabban a stábvezetés. Szerintünk ezzel megkezdődött a kormányzati felkészülés. Erre mit lépsz Török Zsolti? Szíjjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője, múlt hét végén satuba dugta a fejét (megnősült), de előtte…..
more 2009.10.01 15:47:55
@reKorrekt: sok a meló, nomeghát ja...az itthoni kötelezettségek:))) node a kis társaság él és virul, örömmel látom:)

@hatesz: köszönöm, h van egy őszinte ember:)) nyilván mindannyian blokkolnátok, de nem rossz ez a felnőtt hozzáállás:)
more 2009.10.01 15:50:42
@Marcellusca: helló mi mivan mi? ez egy jó reklám a politológia szaknak...nem is értem, h az én időmben ez mér' nem jutott eszébe a tanszéknek, mindig a hallgatóhiánnyal volt gond
A Magyar Nemzetnél nincs uborkaszezon, még ilyen dög melegben is túrják a minisztériumi honlapokat ... "Több mint tizenöt hivatalos útra utazott el Vadai Ágnes az elmúlt egy évben a honvédelmi tárca pénzén. A szocialista politikus kiküldetéseire tavaly év közepétől…..
Körülbelül egy éve volt, hogy meghoztuk azt a döntést, miszerint csak Indapassal lehet kommentelni erre a blogra. Mindenre azért volt szükség, mert akkoriban nagyon elharapóztak a témába nem kapcsolódó vagy nyomdafestéket nem tűrő, gyűlölködő kommentek.  Az a…..
more 2009.06.17 00:26:38
@Liberté__73: hidd el, az en talalasomban jol fogja viselni az elit tarsasagod:))) van rutinom liberalis okosokkal valo tarsalgasban hehehe
more 2009.06.17 00:29:21
@Pierre (Bezuhov): azert, mert ilyen okos es fennkolt arcokkal valo talalkozast szerernem megorokiteni az utokornak:))) vagy esetleg adatvedelmi problema van vele? ne felj, nem kuldom tovabb sehova:))) sajat hasznalatra lesz hehehehe
more 2009.06.17 00:41:39
@Pierre (Bezuhov):
1: nem szoktam este kavezni
2: mar itthon vagyok egy ideje (az ekezetnelkuliseg csak alca:))))
3: olvasd el megeccer, es rajossz, h semmi morvaikrisztinas nincs benne....de tudom, neked minden szelsojobb, ami arrol szol, h gondolkozzal, mielott szanalmassagokat beszelsz.
4: tegnap bevallom, kisse ledobta az agyam az ekszijat a turulos-disznos teman....ekkora baromarcu gyerekes vitat reg lattam
Vastagbőr A rakamazi öngól 2009.06.16 11:01:00
2009. január 4.: A cigányságot fenyegető néhány plakátot rakott ki valaki a Magyar Gárda nevében a szabolcsi Rakamazon hétvégén. Ezek hatására a helyi romák spontán demonstrációba kezdtek. Több tucatnyian gyűltek össze, voltak, akik kapákkal, kaszákkal és más…..
Vastagbőr Mégis miért? 2009.06.15 11:15:00
                                         Muszáj egymást provokálni? Egyik oldal, másik oldal. Nincs senkinek sem jobb dolga ennél? Menjen mind a két fél a picsába ... Gondolom negyed…..
Vastagbőr Gusztos for Prezident? 2009.06.08 13:01:00
Jaj, hát már megint egy 2,16%-os törpepárttal foglalkozunk?! Az Inforádió értesülési szerint felmerült, hogy Gusztos Péter lehet a jelölt az SZDSZ elnöki posztjára. Ugye Fodor Gábor felajánlotta a lemondását, és az SZDSZ vezetői összeülnek eldönteni szombaton,…..
more 2009.06.08 15:38:58
@Félkupica_Fehér_Főnök: hát ez az. lesznek itt még nagy összeborulások, amiket a választók nem kicsi megrökönyödése és újabb becsapottság-érzése fog kísérni...m

ert tudjuk például, h mit akar az lmp? mi a programjuk, ötleteik, kikből állnak? ez a legidétlenebb választói magatartás egyébként, h van egy ismeretlen kis új csoportosulás, és rájuk szavaznak, mert már annyira tele van a hócsuka a többivel, de semmit nem tudnak erről az újról. hozzám egyetlen választási üzenetük se jött át, csak a lehet másképp. oké és hogyan??
mert úgy nem kell, h a választások első fordulója után szépen visszalépünk a szadi és a szocik javára mindenhol?
Vastagbőr Az MSZP utolsó bázisa 2009.06.08 09:01:00
Hosszas keresgélés után sikerült megtalálnom az MSZP utolsó bázisát, ahol nem csökkent 2004-hez képest a szavazataik száma. 2004: 2009: A 37 derék MSZP szavazó 2004 után ismét az urnákhoz járult, nem maradt otthon, nem szavazott másra... És…..
more 2009.06.08 12:03:45
@Agrael: "egymás mellé állniuk, vagy kulturáltan vitatkozniuk, az ország előrehaladásának érdekében"

na ez az, ami nem fog menni a mai politikai színtéren lévő személyeknek. mert ma magyarországon minden politikus a konfliktus-politizálás híve, konszenzus egy másodpercig sincs, mert az már rögtön megalkuvást sugall....maximum a magán üzleti érdekekben van konszenzus.

de egyébként teljesen így kellene lennie, ahogy mondod
2,2% 62 344 szavazó. Hatvankétezer - háromszáznegyvennégy. Ennyi. KAR Íme, halljad, magyar!  Íme, halljad, magyar! Halld! Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály, országunk élni fog, mert László nagy király! Hűségnek győzedelmét halljad, nagyvilág! Meghalt a…..
Az új politikai elemzőközpontról, az Optimum Intézetről még nem esett szó eme blog hasábjain. Ennek két oka is van: A Reakció remek posztot írt, én meg nem akartam elhinni hogy ilyen létezhet. De ma reggel a Mokka a pofámba tolta a hideg, bűzös rothadó valóságot ... De…..
more 2009.06.02 16:25:26
@derelyegrádi szellem: ugyammmáá, a tornócky is vezető elemző szakértő:)))) azért kíváncsi lennék a neve alatt futó elemzésekre...a politikai hovatartozás hatása a bőr phd...pardon ph értékére, vagy hajszínben narancs vagy vörös a 20on évesek körében a divat..wehehehehhee

zero, komolyan, ennyit egy témán már rég röhögtem...maga a hír annyira abszurd, h nem térek magamhoz:)))))
more 2009.06.03 10:45:10
@zero: megjegyzem, a főnök is kimaradt a vastagbőr political institute-ból, amit nem helyeslek, mert politikai tisztánlátása és pártatlansága egyértelműen a szakértők közé emeli őt (is):))))

btw a csapat ütőképes, kár, h senkinek nincs politikus felmenője, így nehéz lesz megrendeléshez jutni....
Szinte lehetetlen feladat az olaszliszkai lincselő hordát mentegetni. Még a mindig mindenre kapható Mohácsi "Cozma biztos cigányozott" Viki is csendben hallgatott. De a ballib/jogvédő tábor azért tett egy halovány kísérletet, a hálátlan feladatot Nagy N. Péterre, a…..
more 2009.06.02 14:14:48
@eldiablomismo: ugyammmá, gondolod, h pár idétlenkedő tojásdobáló halálra verte volna a melegeket a felvonuláson?? egyáltalán hallottunk olyanról magyarországon, h egy meleget halálra lincseltek?? azért ne túlozzunk....
Van egy butácska, ostoba, hozzá nem értő, felkészületlen műsorvezetőd a reggeli ÉLŐ adásban, akivel hétről-hétre felmossák a stúdiót, annak ellenére, hogy a fülére "súgják" a kérdéseket? Mit teszel? A, Kiveszem az élő adásból, mivel ez még túl nagy falat…..
more 2009.05.28 16:13:49
@tesz-vesz: a korábban belinkelt (magyar gárdás 10 éves csapta rá szántszándékkal kalányos betmenkére a suliajtót) videódból azért hiányolom zsuzsika felháborodását. hiszen itt egy galád gárda gyilkosság-kísérlet tanúi lehettünk és ő nem háborodott fel eléggé...mivé leszünk így....
more 2009.05.28 16:17:29
@fmj: nem tudom eldönteni, h mennyire volt megrendezett jelenet a rezes. ha repült érte a főszerk feje (mármint ez is egy indok), akkor el tudom képzelni, h nem volt az. rézbandibácsi nem az a fajta, akinek meg lehet mondani, h mit nyilatkozzon. én inkább azt tudom elképzelni, h mivel nem egyeztették le előre, mert rutininterjú, stb., így meglepetésként jöhetett bandibácsi szólama....és az cink
Vastagbőr Mi történt Puskinnal? 2009.05.28 08:31:00
Alekszandr Szergejevics Puskin (1799. június 6., Moszkva - 1837. február 10., Szentpétervár) Orosz költő író, drámaíró, az orosz irodalom fejlődésének meghatározó alakja, ki mindhárom műnemben maradandó alkotásokat hozott létre. A modern orosz irodalmi nyelv megteremtője.…..
more 2009.05.28 11:50:58
@mind2: @Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: ha most kis társaságunk egyik prominense bőrébe bújnék, akkor most hosszasan ecsetelném a különbséget az orosz írók között:)))) de így csak annyi jut az eszembe, h tolsztoj sztem állatkirály jó író volt. a többi télleg elalvás előtti hangoskönyv...
more 2009.05.28 12:00:55
@fmj: igen, nagyjából ennyi, dosztoj, puskin, meg később bulgakov. zeneszerzőkből is kábé ilyen hosszúságú a jók listája...node elég ebből a xy-ra hajazásból:)))) ez nem a mi szerepünk
more 2009.05.28 12:02:24
@fmj: hülyevagyok, nem puskin, hanem tolsztoj na
Nem bírták tovább, hogy mindenki a kampányfilmekben jól kivehető Riokra koncentrált, és a szponzorálást firtatta, kiadtak egy sajtóközleményt. 2009. május 25. – A Kia Motors Hungary Kft. ezúton kijelenti, hogy a jelenleg futó Európai Parlament Választással kapcsolatos,…..
more 2009.05.27 15:07:50
@zero: csak az én rendszerem szarakszik vagy télleg eltűnt a mohácsi vikis poszt?
Látható, hogy mennyire rettegnek a nehézfiúk ... Alig mernek kimozdulni a villájukból, rettegve várják a vagyonosodási vizsgálatot. Azt hittük Enying messze van? Hogy csak Siófokon mernek felvonulni? Tessék, Draskovics, Demszky, Bencze. De tojást nem lehet dobálni. Mert az nagyon…..
more 2009.05.26 11:51:58
@Seduxen: ne legyél féltékeny, kis hímsovkó:)) legközelebb majd értesítünk tégedet is:)))
more 2009.05.26 11:57:50
@Seduxen: hehehe, jobban felhúzza magát azon, h nem lett hívva kocsmázni (nem is egyszer, sedux...:)))), mint hogy mongyuk....holnaptól a fizuja 80%at kell leadózni :))))) na melyik a szarabb hír??
Áder János telefonos interjúja angol nyelven. Jánosunk júniustól Brüsszelben fogja képviselni Magyarországot. Az angolórákkal úgy néz ki, egy picit elmaradt, de még van két hete ... Mi szorítunk ... /a képviselőfunkyn láttuk/  ..
more 2009.05.26 11:45:43
@martonx: hát ez meg a másik...a folyosón történő informális bratyizás sok esetben sokkal több hasznot hozhat, mint a benti unatkozás. én nem tudom, h áder pl meg tud-e szólalni más európai nyelven, de így hogyan akar ott dolgozni, de tényleg?? bele se merek gondolni a többi nyomorult bűnöző nyelvtudásába (gurmai zita ugrott most be, aki a magyar nők érdekeit képviselné....atyavilág....)

@nagyM: minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek:))

mindegy, majd adok angolórákat csillagászati áron áderéknek. közbeszerzési eljárás nélkül :))))
more 2009.05.26 11:53:20
@zero: akkor miért nem váltott át németre? ja, lehet, h nem akarta az interjúvolót zavarba hozni, hátha ő nem tud németül muhahahaa
A Reakció ultramazochista bloggerei újra meglátogatták a Szent István parkot, ahol "részt vettek" a Népszava Feszt - Sajtófeszt 2009 rendezvényen.  (A Népszava, a Klubrádió, az ATV és a Vasárnapi Hírek szervezésében, a…..
more 2009.05.26 10:37:11
@IdősAsszony: elég szar reprodukció vagy srác, még csak viccesnek se lehetne mondani az akciózásodat. olyan 15 éves gyerek szellemi színvonalát csapkodod ezzel a gázoskodó álkomcsi filinggel, szóval, ha nem tudsz jobbat, inkább húzz el innen
Rendhagyó oldalajánló következik! A Kétfarkú Kutya lecsapott a "Pécs 2010 EKF" oldalra, megrágta, lenyelte és visszaköpte nekünk.  Minden idők egyik legzseniálisabb oldalhackje, kötelező meglátogatni a pecs2100.hu oldalt, és minden egyes menüpontot…..
Most már lassan kezd elegem lenni a kis pártocska reklámjaiból, plakátjaiból. Mindenhol ott vannak, rengeteg óriásplakát, rengeteg sima plakát. Honnan van erre ennyi pénzük? Vagy a megsemmisülés előtt kiürítik a svájci Strabag-bankszámlát? A legfrissebb alkotásukat azonban…..
Vastagbőr Societas-plakát 2009.05.18 11:01:00
Úgy látszik, az SZDSZ divatot teremtett, a Jobbikot lejáratni szándékozó, kettéosztott plakátjaival. Volt, aki kifigurázta az igencsak öngólgyanús alkotásokat, az MSZP viszont átvette az ötletet. Fmj nevű kedves olvasónk megörökítette nekünk és persze Nektek remek, hatalmas…..
Nincs mese, szombaton irány a Szent István park. Nem kell félni, biztosan nem fogja félbeszakítani a rendőrség, mint az LMP 7 fős kampányrendezvényét.   Aki nem kapott volna kedvet csak úgy magától, vagy a plakátok láttán, annak ajánlom Demszky felhívását…..
more 2009.05.14 15:04:41
@pógárjenő: ez gyönyörű lista, gratulálok:)) hány órán keresztül gúgliztál?

btw elárulom, h ezek csak azok az esetek, amik minimális médiavisszhangot kaptak. emellett még nagyon sok olyan van, ami SOHA nem jelent meg a médiában. a tokaj környéki falvakban élő ismerőseimtől tudom, h kb havonta történik egy gyilkosság, az éven már megöltek a cigányok többek között egy orvosnőt, egy kisnyugdíjas, és egy postást. hogy miért nem hívják ki a hírtvt? mert félnek.

nade mivel a rendőrség és a nemlétező magyar jogvédők telibe szarják, ezért elkezdett egyre több ember fegyvereket beszerezni mongyuk vadászengedélyre. és ez csak egy környéke az országnak...ennél vannak még keményebb kannibál környékek