Regisztráció Blogot indítok
Adatok
86c

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Noel Gallagher soha nem volt teljesen normális, nagyjából köztudomású tény. Az, hogy Noel Gallagher minden bizonnyal ennek megfelelően egy rakás hülyeséget tanít a gyerekeinek, eddig kevésbé volt egyértelmű, most azonban egy, a brit Sun című bulvárlapban megjelent cikk…..
86c 2012.03.20 16:43:29
 Nyugdíjasok kabátját lopja az LMP, miközben Orbán népszavazás-gyilkoló szemfoga megcsillan, a nyugdíjas áldozatokra utazó szélhámosok megmozdulnak. Ma dönt az Alkotmánybíróság az LMP ötödik - és egyben legjelentősebb - népszavazási kérdéséről, ami arról szól, hogy…..
86c 2012.03.20 13:30:57
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
86c 2012.03.12 13:42:33
Ezt a levelet küldtem karácsony este fél tizenegykor a totalcaros levelezési listára. Következzék hát, röhögjenek rajtam önök is, velem együtt. Na mit gondoltok, meddig voltam a hígítóval, füsttel, festékekkel, kompresszorzajjal pokollá tett garázsban egy héten át minden…..
A magyar kisautóval járó nép, gyorsan megnéztük, hogy az új Yarisnak mik a legjobb ellenfelei. Netán egy koreai vagy egy francia kocsi legyőzheti-e a japánokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hodosi Enikőt már egyik-másik oldaláról megismerhettük, elég csak a Neo zenekar dalszerző-énekes tagjaként, illetve az Occam-lemez, majd zenekar közreműködőjeként gondolni rá. Most azonban Manoya álnéven elindítja azt a szólókarrierjét, amiről eddig hallani sem akart. Első,…..
86c 2011.12.13 17:24:20
A kalocsai minta netes ámokfutásában újabb állomásán vagyunk túl, először ugye Jenson Button Forma-1-es versenyző tűzálló kezeslábasára került fel a népi minta, aztán jött Iker Casillas kesztyűje, és az ezt övező médiahiszti. A Tv2 Tények című adásában volt egy…..
86c 2011.12.13 15:46:55
Egy réges-régi viccet juttat eszünkbe a hír, amely szerint immár nemcsak az „Urak” illetményét fizetjük az adóforintjainkból, de azokat a filléreket is velünk fizettetik ki, amelyek révén kényelmesen hozzájuthatnak a milliói(nk)hoz… A Nemzeti Fejlesztési…..
Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de…..
86c 2011.12.01 12:38:40
Kerényi Imre az alkotmány népszerűsítésével kapcsolatban került előtérbe mostanában. Az általa kitalált alkotmány asztalán és az általa megrendelt festményeken röhög a fél ország. A Kettős Mérce talált egy videót, amin Kerényi Imre egy belső Fidesz-gyűlésen még a…..
A szomszéd kertje Kétarcú ablak 2011.11.06 12:00:00
A behozni a növényeket a lakásból felvet problémákat, akárcsak az, hogy mindezt mikor érdemes megtenni. A dilemmák feloldására két designer kikísérletezett egy kétoldalú ablakot, amellynek átpörgetésével egy mozdulattal a lakásban tudhatjuk a növényeinket. Jaj, elfelejtettél…..
Dobray, Megadja, Szerető: a velünk élő hősök, akik nem féltek a szemkilövető, kardlapozó Gyurcsány-rendszer idején, és nem félnek most sem kiordítani minisztériumi szolgálati autójuk ablakán, hogy kinek van faszhiánya, ki mit merjen követelni az államtól, hogy milyennek is…..
86c 2011.10.25 11:20:17
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
Benkő Dániel igazi szakérő ha nőkről van szó.  Ez alkalommal sem kellett sokat győzködni, hogy szakértői tekintetét a Való Villa női lakóinak domborulataira emelje, merthogy azt kellett eldöntenie kinek van a legszebb keble a Villában. A nők nagy imádója szilikonos és…..
86c 2011.10.19 17:52:35
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
Annak idején elég közelről követtük az eseményeket, mégis a belváros egyik legforgalmasabb, de teljesen ötlettelen részét újították fel úgy, hogy attól talán egész Budapest énképe megváltozott egy kicsit. A Kiskörút határozottan jobb lett, mint volt, persze kritika is akadt…..
Az angol zavargások már nemcsak az utcán, a tévében is felbőszítik a hagyományosan hidegvérűnek tartott angolokat. A BBC News egyik riportere, Fiona Armstrong egy Darcus Howe nevű íróval készített éppen műholdas interjút (az alany fülébe késéssel érkező hang elég sok…..
A Blikk zseniális tud lenni abban, hogy egy pikírt címmel egy igazi politikus PR-t nyomjon le a torkunkon. Nem arról van szó ugyanis, hogy a miniszterelnök szóvivője elzsidózta volna magát, netán arról, hogy három méteres kőfalak közé záratná Gyöngyöspatát büntetésből, mert…..
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
86c 2011.06.20 16:04:20
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Tényleg Coca-Colának kell lenni, hogy az automatába szorult 500 forintot visszaküldjék?Némelyik Coca-Cola automata már 500-ast is elfogad (gyakrabb eset mondjuk, hogy visszaköpi). Nekem viszont sikerült találkoznom egy olyannal, amelyik nem engedte levásárolni, és visszaadni sem volt…..
Ebben a B125-ügyben szinte mindenki, aki nem motorozik, félreért mindent. A leggyakoribb megjegyzés, amit hallottam a B125-ös kezdeményezést aláírni nem akarók részéről: nem kell több közveszélyes őrült az utakra. Ezt mondták a barátaim, ezt mondták a feleségem kollégái, ezt…..
Zsolt pénze kicsusszant a Mátrixból egy megszűntetett számlára irányuló megszüntetett átutalási megbízás váratlan feltámadásával:Szeretnék elmesélni egy történetet , ami miatt gyakorlatilag éhezem napok óta. Volt egy előtakarékossági számlám az OTP bank keretein belül,…..
86c 2011.02.17 14:01:30
  Érdekes, hogy a Blaha Lujza téri hetes budai irányú megállója mekkora egy koncentrált koszfészek, mintha a messze kígyózó BKV járatokkal együtt ide beszivárgott volna a külvárosi hajnali felesező bódék hangulata, a dél-budai reménytelenség, a pusztaszéli, szélfútta…..
86c 2011.02.17 14:00:15