Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szupermodi

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...akkor végre eljön a mi időnk -- gondolják kb. az ellenzéki pártvezetők (vagy azok legalábbis, akik nincsenek Orbán zsebében). Ez a legbiztosabb ellenzéki stratégia egy ideje. A második -- már bizonytalanabb -- remény az, amit egy komoly nemzetközi erő-átrendeződéshez kötnek, pl. a liberális…..
szupermodi 2019.08.16 21:01:08
@Lacocks: "Megnéztem a ksh halandósági tábláját, orbán korára halálozási valószínűségként 7,3 % -ot ír. Ez azért nem kevés."

Ilyen jelentős túlsúllyal rosszabbak az esélyei, ha emellé odateszed a derékbőségét (vagy a még pontosabb hu.wikipedia.org/wiki/Der%C3%A9k-cs%C3%ADp%C5%91_m%C3%A9retar%C3%A1ny) akkor még sokkal rosszabb. De ugyanakkor a kiemelt orvosi ellátása meg javít ezen.
szupermodi 2019.08.16 21:01:58
  Tegnap mi is megírtuk, hogy a TV2 Ázsia Expressz című relality műsorának forgatásán volt egy nagyobbacska balhé, jobb híján az esetről elsőként beszámoló Bors alapján, aminek munkatársa, ha jól értettük a cikkből, kint van a forgatáson. Ehhez képest kilenc napot várt…..
A Bors úgy tudja, a TV2 március elején elkezdte egy új, tudásalapú műveltségi vetélkedő forgatását, és az új show vezetésére Stohl Andrást kérték fel, aki el is vállalta a feladatot.A lap úgy tudja, az előválogatók már lezajlottak, és a napokban elkezdődnek az éles forgatások is. A műsorban párok…..
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
szupermodi 2019.02.07 17:42:44
Ken Jennings kvízkirály meg a negyedik kérdésnél esett ki: www.youtube.com/watch?v=4lt_q0eCTDY

Bár ahogy elnézem lenne vagy 10 óra játékidő, míg az 500 kérdést valaki megcsinálja a sok duma miatt.
Mivel a spanyol kupa közvetítési jogai egészen tegnapig sehol nem voltak, így joggal gondolhatta a fodballszerető jónép, hogy az idei El Classicók közül következő kettőből egyet sem látnak. Pedig de. A Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.…..
szupermodi 2019.02.06 17:16:45
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
szupermodi 2019.02.02 16:56:59
@gajdos66: "Valódi emberi teljesítményről szól, befektetett munkával, igazi küzdelemről."

Emberi teljesítmény ezen a pályán? Ezen még egy agyhalott is nevetve végigrohan. Egy nyolcéves komolyabb pályát építene.
Gyakran teszik fel a kérdést a pályaválasztó fiatalok: „Milyen munkával lehet jól keresni?”, viszont sokkal ritkábban fogalmazódik meg részükről e kérdés ellenpontja: „Mi az a munka, amit szívvel-lélekkel tudnék végezni?” Ezekről a kérdésekről kezdtem el beszélgetni…..
Bejárta az ellenzéki sajtót a humorista mondása: „Három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van: az M1, a Hír TV és az Echo TV.” Ezt mondta ki november 22-én a negyedikben, a Duna TV-ben. Persze csak vicceltem. Ha komolyan venném Fábry szavait, akkor bizony így kellett volna folytatni az…..
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
szupermodi 2018.11.26 11:46:18
Tegnap focimeccsen ültömben – nekem mindig ott támadnak a világmegmentő gondolataim és nem a budin mint a többségnek – azon elmélkedtem, hogy mennyire meghatározza az életünket a környezet, ami körbevesz, annak minden részletével egyetemben. (Aztán innen elkanyarodtam mindenfelé, legalábbis ebben a…..
comment:com F.É.R.F.I. 2018.11.14 22:30:18
Ha esetleg valakinek kétségei lennének afelől, hogy a seggnyalás hivatalos mértékegysége létezik-e, és az a Ripost vagy az origo, akkor segítünk: a Ripost. Ez így ahogy van, tökéletes: Az origo is reagált, némi spéttel ugyan, de fél négykor ők is kitolták az anyagot címlapra...
szupermodi 2018.11.15 10:52:30
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Kinek a felelőssége egy autizmussal élő felnőtt szexuális életét irányítani?..
szupermodi 2018.11.02 20:07:27
@DFK: "Egy 52-es IQ-jú nem döntésképes."

Hát a szexhez nem kell sok IQ. Van olyan aki nem tudja mennyi 3*10, de van 4 gyereke.
Válasz: X nem más, mint I. Miklós orosz cár (Nyikolaj Pavlovics Romanov), aki 1825-től 1855-ben bekövetkezett haláláig ült az Orosz Birodalom trónján. Az a bizonyos harc a kudarcba fulladt krími háború volt melyet az oroszok a "nyugoti hatalmak", az angol-török-olasz-francia  hatalmak ellen vívtak…..
szupermodi 2018.10.21 22:43:42
  Amikor Schobert Norbert tíz perc alatt hatodjára ismételte el, hogy ő gyerekkorában a nyóckerben egy gödörben aludt kamionsofőr kurvákkal, és SOSETÖBBÉ nem fog tetvek között, egérszarba forgatva aludni, már túl voltunk azon, hogy a szegény ember két lábon járó Vallejo-illusztrációja közölte a…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
szupermodi 2018.08.30 15:45:03
@RTB: Javaslom nézz utána a migráns szó jelentésének, amit a Fidesz sikeresen átpolitizált és már nem is tudják az emberek, hogy mit is jelent valójában: "Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember."
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
szupermodi 2018.08.23 10:57:51
@CyberPunK: Hát végülis betette a cikkbe, 250%-os nagyítás mellett már olvasható is. Nézem a cikket, hogy mi az a légypiszok, gondoltam felnagyítom egy kicsit.
szupermodi 2018.08.23 11:13:15
@polpetti: fogalmazás módja és szóhasználata nagyon hasonló a szintén a cikkben található producer, RTL-es munkatárs szóhasználatával [...] "természetesen nem ingyen" statisztálhatnak a sorozatban. :D Szóval, én gyanítom, hogy az egy RTL-es hozzászólás volt.

Igen, az első pont nagyon feltűnő volt, máskor jobban szoktak ilyenre vigyázni az rté-es belső munkatársak. Túl feltűnő hiba.
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
szupermodi 2018.08.05 22:23:24
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
szupermodi 2018.07.23 00:26:27
Az Elton "Keselyű" John érdemrend aranyfokozata idén a Discovery Channelnek jár, ahol szinte meg sem várták, hogy megszáradjon a barlangban rekedt és onnan egy kis falunyi kommandós, búvár, orvos és mentős hősies erőfeszítéseinek hála épségben kiszabadított thaiföldi focista gyerekek haja, máris…..
A MTVA és kinövései olyan kelések a magyar média egyébkánt is sok sebből vérző testén amiket éppen ideje már kivágni, de lendületből, és felépíteni egy valódi közszolgálatot a helyén - olyat, ami piacvezető lehet, mint általában tud lenni a normális országokban. A mi kis közmédiánk, a megbízhatatlan…..
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
szupermodi 2018.06.27 23:45:09
@KinaKid: "nem ertem, hogy ebben a videoban miert brazilkent mutatkozik be... :D http://www.youtube.com/watch?v=nCBwEaB1eQU"

Úgy látszik a lány mindennap új állampolgárságot talál ki magának.