Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanácsadócska

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt másfél napban létrehozott blogok sajnos csak félig jöttek létre, többek között nem került be létrehozójuk a szerzők közé. Ezért ezeket most töröljük, és arra kérünk benneteket, hozzátok újra létre őket, most már menni fog a művelet csont…..
A friss búzafűlé rendszeres beszerzése állandó probléma a búzafűlé kedvelők körében. A búzafű házi termesztése és préselése elsőre igen vonzó lehetőségnek tűnik, hiszen aki elsajátítja a búzafű termesztésének fortélyait, az a friss búzafűlé kimeríthetetlen és…..
  Valószínűleg alvászavarban szenvedsz, ha...   Frissen ébredsz és tettrekész vagy egész nap? Ha a válasz nem, valószínűleg alvászavarokkal küzdesz... (1. rész) Amennyiben jól aludtál az…..
  Mire való az alvásnapló?  Hogyan használd és mire jó az alvásnapló vezetése? Az alvásnapló feladata, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson a szakembernek az alvási szokásaidról, aminek segítségével könnyebben…..
  Az álmatlanság diagnosztizálása Ismerd meg azokat a módszereket és teszteket, amikkel egy szakember dolgozik... Az álmatlanság okainak felderítésére több módszer is létezik.A szakember a páciens kórtörténete, alvási szokásai…..
  10 tuti tipp alvászavarok ellen Használd ezt a 10 tippet, ha nyugodtan szeretnél aludni éjszaka... 1. Semmi koffein délután Bár a kávé hatását csupán 1-2 óráig érezzük, a koffein több, mint 8 órán át ott marad a…..
Alvászavarok Alvászavar Kvíz 2008.06.27 12:33:00
  Alvászavar Kvíz Lehet, hogy alvászavarban szenvedsz? Most 2 perc alatt kiderítheted, ha igen... Első lépés, a teszt: Válaszold meg az alábbi 10 igen/nem kérdést1. Szoktál alvás közben horkolni, vagy nehezen lélegezni?…..
  Az alvászavar leggyakoribb tünetei Ismerd meg a 4 leggyakoribb alvászavar tüneteit... Álmatlanság Fontos, hogy az álmatlanság nem csak azt jelenti, hogy éjszakánként nehezen alszol el, de "hivatalosan" akkor is…..
  Alvászavar Y2K Mire vezethető vissza az alvászavar? Az alvás mechanikája... (2. rész) Mi a REM fázis lényege? A gyors szemmozgás fázisa az első alkalommal körülbelül 10 percig tart és utána minden ismétlődéskor…..
  Alvászavar Y2K   Mire vezethető vissza az alvászavar? Az alvás mechanikája... (1. rész) Amikor alszol, a szervezeted feltölti a nap során lemerült energiaszintedet. Mint amikor kikapcsolod a…..
  Altatók és egyéb készítmények A számodra legmegfelelőbb megoldások, egy helyre gyűjtve... _uacct =…..
Alvászavarok Tippek és Trükkök 2008.06.25 22:28:00
  Tippek és Trükkök Ha alvászavarral küszködsz, az ebben a részben található tippek és trükkök hasznodra válhatnak. 10 tuti tipp alvászavarok ellen - Használd ezt a 10 tippet, ha nyugodtan szeretnél aludni éjszaka... _uacct…..
  Kezelés és Megelőzés Az alvászavar kezelése a helyes diagnózis felállításán és a megfelelő módszerek alkalmazásán alapul. Ebben a részben kezelési eljárásokról és a megelőzésről olvashatsz. Mire való az alvásnapló? -…..
Alvászavarok Diagnózis és Teszt 2008.06.25 22:24:00
  Diagnózis és Teszt Szeretnéd megtudni, hogy az orvosok és szakértők milyen módszerekkel diagnosztizálják és kezelik az alvászavart? Ebben a részben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk. Az álmatlanság diagnosztizálása - Ismerd…..
  Tünetek és Alvászavarok fajtái Ásítozol a nagyobb konferenciákon, előadásokon? Reggelente kikapcsolod az ébresztőórát egy kis extra szundiért? Ezek bizony az alvászavar jelei lehetnek... Itt megtalálsz mindent az alvászavarok tüneteiről…..
  Áttekintés és Összefoglalók Mi az álmatlanság? Hogyan tudod megállapítani, hogy mennyire súlyos az alvászavar amiben szenvedsz? Mit tehetsz ellene? Általános összefoglaló az alvászavarról és álmatlanságról... Alvászavar Y2K - Mire…..