Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuliTV

218 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új évet kívánunk, íme az első adás: Bemutató a Széchenyi-hét utolsó napjairól, részlet a 7.c osztály karácsonyi műsorából.  ..
Karácsonyi mix  ..
Először a szülők láthatták a karácsonyi műsort, hétfő este a tornateremben.  ..
Csodás műsorral zártuk az évet, boldog Karácsonyt mindenkinek!  ..
Békés karácsonyt kíván mindenkinek a Széchenyi Iskola! ..
Megtartottuk a Karácsonyi Koncertünket, Megkezdődtek a Széchenyi Hét programjai, mézeskalács napot tartottunk  ..
Mikulásváró osztálydélután majd sulibuli, szaporodnak a szép versenyeredmények, bemutatunk egy írópalántát  ..
Az idei december 11-i (szombati) munkanap minden tanórája a mézeskalácsról szólt a Széchenyiben, a végén a gyakorlatban is kipróbáltuk a megtanultakat.  ..
 Dobogós helyezés a nagyváradi meseíró versenyen, történelem bemutatóóra a 6/c-ben, készülünk a karácsonyra.  ..
Az idei tanév első sulibuliját tartottuk december 3-án. ..
Iskolagyűlést tartottunk, jutalom a legjobbaknak, 150 tanuló indult a Varga Tamás Országon Matematikaverseny iskolai fordulójában, Szegedre látogatott a tantestület, almaakció, gyűjtsd a mobiltelefont, Nagyváradra készülnek  ..
Nagyszerű eredmények a megyei matekversenyen, körzeti rajzverseny volt iskolánkban, szülők parkettát lakkoztak, döntött a diákönkormányzat: 100 000 ft a vörös iszap károsultaknak, utaznak Nagyváradra, nem lesz tanítás ..
Zenés összefoglaló ..
Miénk itt a tér - környezetvédelmi nap, szemétszedés a városban. ..
Az 1956-os forradalomra emlékeztünk, előadást tartott iskolánkban Perger Antal történész, Nagyváradon járt az 5.a, napról napra szaporodnak a sütőrök-faragások ..
A 7.b matekosai az első tízben, kirándulás Sóskúton, ismét eredményes volt a papírgyűjtés. ..
Bemutatjuk Az én városom rajzpályázat díjnyertes alkotásait, Hajni néni a vörös iszapról beszél. ..
Nagyváradi testvériskolánk küldöttsége vendégségben volt nálunk, az aradi vértanúkra emlékeztünk. ..
A nagyváradi testvériskolánk pedagógusait fogadták a Széchenyi tanárai, pénteken fogadás, szombaton pécsi és villányi kirándulás, vacsora a Róth-pincében, vasárnap pedig érdi városnézés, a földrajzi múzeum és a minaret megtekintése volt a program. Köszönjük a segítséget…..
Múlt heti adásunkba már nem fért bele a Széchenyi-emlékfutás. Íme, most láthatjátok. Hogy melyik évfolyamon ki volt a leggyorsabb, azt nem ismertetjük, mert az eredményeket Urbánfy Szilvi néni szeretné majd kihirdetni a következő suligyűlésen. Múlt pénteken a Buckaroo…..
Idén ismét nagy sikert aratott a hagyományos bográcsfesztivál. Az est meglepetés vendége az Extázis zenekar volt, a sok száz liternyi finomságot pedig újra szakmai zsűri értékelte. A bulit tűzijáték zárta. Operatőr-vágó: Leszák TamásZene: Klaas - Our Own Way és Extázis -…..
Ezen a héten Széchenyi István 219. születésnapját ünnepeltük. Hétfőn az első két  órában életének fontos állomásai, munkásságának máig elevenen ható eredményei elevenedtek meg a felsős tanulók előadásában. A Széchenyi-évforduló …..
Szeretettel köszöntjük az ötödikeseket a felső tagozatban! Számukra új korszak kezdődött szeptemberben. Mindhárom osztályban már komoly munka folyik. Hétfőn házi kidobó  bajnokságon küzdött egymás ellen a 3 ötödikes osztály. A körmérkőzés az 5.c-sek…..
Múlt pénteken a Batthyány Általános és Sportiskolában jártak tanulóink az Érdi Sport Expo-n, amelyen bemutatkoztak az érdi sportegyesületek. Szeptember 4-én, az Érdi Napok nyitó rendezvényén minden érdi iskola 20-20 tanulója állt sorfalat a Polgárok Háza…..