Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaegtoer

0 bejegyzést írt és 18486 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai hadsereg által is használt csúcstechnikát használta Magyar Péter tüntetésén és több ellenzéki demonstráción is az állami média, például egy méregdrága Silvus rádióadó is felbukkant. A nap egyik nagy kérdése, hogy miért...
jaegtoer 2024.04.14 12:23:12
Az Európai Unió Tanácsa új jogszabályt fogadott el a tömegtájékoztatás szabadságának védelmére, a médiapluralizmus és a szerkesztői függetlenség szavatolására, illetve az újságírók és a médiaszolgáltatók politikai befolyással szembeni védelmére – tájékoztatott az uniós tanács kedden...
True Detective, 4 évad. Kötelező sorozat.  Az a baj, hogy nem a jó kérdést tesszük fel! (Liz Danvers – Jodie Foster – nyomozó) Nem tudom, mennyire jó a kérdés, de én ezt teszem fel: Quis custodiet ipsos custodes ? Magyarul: ki őrzi az őrzőket? De miért is citálom ide ezeket? Bár nem vagyok jogász,…..
jaegtoer 2024.04.12 15:14:42
@guma70: Nem jól értékeled-értékelted a szituációt. Nem támadás érte a portálokat, hanem törődtek velük, figyeltek rájuk, védték-óvták őket. Most miért baj ez?
Egy új törvény szerint az állam 10 százalékban maximalizálná a könyvekre kiszabható kedvezményt, ez könyvkiadók tömeges csődjéhez vezethet...
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Rigó Csaba Balázs, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke érkezik egy megbeszélésük utáni sajtótájékoztatóra a Gazdasági Versenyhivatal épületében 2023. február 14-én – Fotó: Illyés Tibor / MTI  A szakmai szervezetek riadtan tekintenek egy készülő…..
Az internetnek léteznek olyan szegletei, ahol emberek olyan dalfoszlányok eredetijét próbálják kikutatni, amelyekkel még a Shazam sem bírt el. A régi adathordozókon maradt, újra előszedett kazettákon talált felvételek vagy rádióban hallott dalrészletek egyik legkorábbi turkálója a WhatZatSong, egy…..
jaegtoer 2024.04.12 14:46:41
@látjátok feleim szümtükkel: ez benne a lényeg. így aztán zicher hogy nincs elveszve. Próbáld meg a vízcsappal is:-)
Vásárhelyi Mária szociológus tabudöntögető írással jelentkezett, amelyben Varga Judit bántalmazással kapcsolatos bejegyzéséről beszél. Vásárhelyi Mária posztja:..
jaegtoer 2024.03.31 11:36:30
@s: Köpcös a divat. (Szóljatok a köpcösnek! (film), ezért aztán szóltak. És lőn romantikus szerelem. (a szenvedély után mindig nyerő a romantika, hát még a könyveléshez a Számvevőszék.)
Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Előkerült Orbán Viktor, legalábbis a tegnap feltöltött fotók ezt mutatják. Atomcsúcson vett ő részt szerdán, gondolom utána kerül sor Brüsszel elfoglalására. Ameddig ő ott építi a szép jövőt, a helyi erők itthon harcolnak nagy elánnal. Kovács Zoltán,…..
jaegtoer 2024.03.24 06:23:11
A hajnali derengésben, úgy mint a nap óvatos kikukucskálása a horizonton, mint az értelmem és a szemem kinyílása, azt találtam olvasni a címben írttal szemben, hogy: Lesz ez még rosseb is. Nem is találtam benne semmi kivetnivalót, mert a valóság az valóság, még ha jövő időben történik s valamennyire bele is nyugodtam, de valahol felrémlett bennem, hogy guma azért nem szokott ilyen szavakat használni, úgyhogy még egyszer elolvastam, azután a cím alattiakat. Immáron helyesen olvasva és értelmezve is nem sokat javított a helyzet, sem a jövő időn és a satöbbin, mert ami szar, az valljuk be szar, és nem is kell túlragozni, hogy ami szar, az lehet még szarabb, kérdés mikor következik be a leg(...)abb. Igen, eddig is tudtuk hogy az ország politikakufárai s egyben nemzeti tolvajai miközben azt fittatják feszt, hogy az ellenzékük pénze honnan van, derékig gázolva a közpénzben számolatlanul szórják azt a nagyérdemű nemzeti nertársaknak. Nem tudom hogy a fiúk mit gondolnak arról, mi lessz ennek a neresdi tébolyult tobzódásnak a vége, de túl sok jóval nem biztathatnám óket a legnagyobb jóindulattal sem. Mikszáth csodálkozva nézne körül, hogy itt az uram-bátyám viszonylatban nemhogy nem változott semmi jó irányban, hanem még tovább is fejlődött és már nepotizmus virágzása és egy cezaromán idióta regnálása közepette vegetál az agyon nemzetiesített nemzet, nemsokára talán az újszülötteknek is kokárdával a popsijukon kell világra jönniük és bömbölés helyett most vagy soha!-t kell torkuk szakadttából ordítaniuk. Feltéve persze hacsak be nem zárnak a szülészeti osztályok és ekőírás lesz az otthonszülés, és a bába feladat lesz a jelentéstétel arról, hogy eléggé nemzeti vagy sem a napvilágra óvakodott gyermekcse. A népesség meg egyre fogy, külföldről kell hozatni rabszolgákat pótolandó részben az elhullást, részben a lábbal szavazókat, mert miért is ne fogynának az orvosok, a nővérek, a tanárok és mindenki más épeszű ember bármi legyen is a hivatása, a foglalkozása. Szegény jó Sándoromnak is a krakéler Ókovácshoz hasonlóan azt képzeli, hogy a hivatástudat majd pótolja a megélhetés fedezetét. Hát bazd meg Sandri, és te is tedd ezt Gazdi, nem! Nem pótolja. Mindazonáltal annyit tudni kell, minél jobban be van passzírozva és beszorítva egy zárt rendszerbe a társadalom, annál nagyobbat robban, és ha sokáig folyik az e körüli piszmogás, még nagyobbat.
Balog páter sztorihoz azt fűzöm hozzá, hogy méltán mossa kezeit, akarom írni patáit, hisz az ukázt felülről kapta, csak arról feledkezik meg, hogy az Urat kihagyta a hierarchiából, márpedig ez végzetes hiba, olyan hiba, aminek a neve bűn. Az csak egy feltételezés, hogy mindent megbocsát, egyelőre nincs rá bizonyíték. Putyin kémjére és zsoldosára most nem térek ki, hiszen elég csak késleltetni a döntéseket, már az is nyereség és előny a tartónak, hát még az infók. Orbán Páva Viktor, bizony, egyszer odalesznek a tollak.
Nagy öröm, hogy hazaérkezett a mi eltorzult hadvezérünk a családi vakációról, bocsánat, a hivatalos kormányzati kiküldetéséről, amelynek keretében az Egyesült Államok elnökével, ja nem, bocs, a 2020-ban megbukott és azóta mindenféle bírósági perekkel a nyakában közlekedő, a Capitolium elleni ostrom…..
jaegtoer 2024.03.18 07:44:45
@s: Én csak arra gondoltam, hogy a repülési terv és a tényleges landolás esetenként eltérhet. Erre már volt példa, ámde Prigozsinra még csak nem is gondoltam, bár kétségtelen, hogy az ő repülésére is illik.
Sokan nevelik úgy a gyermekeiket, hogy a lehető legnagyobb szabadságot adják nekik. Négyévesek dönthetnek arról, mit vesznek fel (ha nyáron bundát, az az ő választásuk, amit tiszteletben kell tartani). Három évesekre bízzák, hogy mikor fekszenek le (mert az milyen jó, hogy a gyerekkel így könnyebb…..
Az alábbi szöveg részlet Uj Péter heti hírleveléből. Ha szeretnéd elolvasni az e heti, 183-as számú hírlevelet, aztán minden szerda éjjel, esetleg csütörtök hajnalban megkapni a friss írásokat, fizess elő a 444 Közösség vagy a 444 Belső Kör csomagra.   Fotó: Németh Dániel/444 Volt még egy…..
jaegtoer 2024.03.05 09:26:50
@taga20:

Ilyen fotót linkelni már elég perverz dolog. Még manapság is. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy a jóval célszerűbb hackstock-ot inkább megtartották a másik disznónak.
[Kis ország, kisszék, kis miniszterelnök, nagy hazudozás, nagy ámítás, nagy tolvajlás.]
Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje ismét interjút adott, amelyben többek között beszélt a válásáról és a Fideszen belüli tapasztalatairól is. Hiába dob bárki „atombombákat” a kormányra, attól még nem lesz változás, ha nincs egy valós alternatíva, ha nincs egy…..
jaegtoer 2024.03.01 23:11:51
@taga20: Te csak örülj annak, ami van, mert mindig van és lesz is lejjebb. Tehát a "legalja" meghatározás relatív. Úgyhogy Einstein akaratán kívül több lényegre tapintott rá, mint gondolta. Igaz, akkor még nem volt tervben Orbán Viktor.
jaegtoer 2024.03.02 08:53:40
@taga20: nana, csak semmi... izé. az állásomat már nem veszíthetem el, csak a nyugdíjamat:)
jaegtoer 2024.03.02 12:56:41
@látjátok feleim szümtükkel: Jaaaa, ezt feszegetik feszt, legkevesebb kéthetente mindig megjelenik valami ajjajjaj cikk arról, miért nem jók a nyugdíj előtt állók kilátásai, de egyetlenegyszer sem és kurvára egyetlen egyszer sem ír a tudós elemzőhad arról, hogy egyrészt jelentősen kevesebbet kellene lopni, vagy egyáltalán nem (piha!) vagy újra kellene gondolni a közgazdaságtan azon szeletét is, ami a termelőeszközök definíciójáról szól. A millió +1 automatizálás + okostechnológiák alkalmazása során sorsukra hagyott népességet az állam nyakába varrja az üzleti szegmens és hogy jobban pörögjön az üzlet időnként csak kiügyeskednek egy kis csetepatét, egy kis konfliktust, ami szintén apasztja a nyugdíjforrásokat, növeli a környezetkárosítást. Az emberélet meg jólárasított, úgyhogy hagyjuk is. Magyarországon szerencsére egyszerű és igazságos a helyzet, itt már a bérekből lelopják az egyébként munkavállalót megillető teljes összegből a privát hasznot, és a nagykasszából már csak pusztán hagyományőrzési célzattal tovább folyik a fosztogatás, amely során a javak, a források elveszítik közpénz jellegüket. Mindeközben egy munkavállaló kettő helyett dolgozik, igaz egy főre jutó járulékot fizet, így aztán szar az élet. De! Ilyeneket csak azok a renitens senkiházik állítanak, akiknek semmi nem elég, nem tudják élvezni, hogy lélegezhetnek, minden áldott nap gyönyörködhetnének a napkeltében ráadásul még a napnyugtában is, az ég sosem elég kék, és még a bárányfelhőkben is csak a hibát látják meg, sem a kánikulának, sem az esőnek, sem a felpezsdítő, a fákat is kicsavaró viharoknak nem tudnak örülni. És akkor még az akkumulátorgyárakról nem is szóltam. Ahogy arról sem tettem feledékenységemben kitérőt, hogy a kurva életben van az, hogy a kriptovalutákat miért váltják át feszt jegybanki kibocsátású pénznemekre, és miért nem ellenőrzött és miért nem TB és adóköteles a bitcoin meg a tököm tudja mi, és ki fizet azért az energiáért, amivel "bányásszák" a virtuális manit? Ja és még a népességszám. Na, az baszna még csak be, ha 20 vagy 25 millióan lennénk. Már a 9,X millióból is országrohasztóan sok idióta ork burjánzik a kies Kárpát-medencében, mi lenne itt 25 milliós lélekszám mellett? Ugye? Úgyhogy itt minden mégis a legjobban van, ráadásul lángelméjű és bátor Védelmezőnkre mindig számíthatunk amíg ő székel fölöttünk és az országban. Kell ennél megnyugtatóbb és szebb jövő? Na, ugye.
A projekt eleve többéves késéssel indult meg, annak idején pont kampányidőszakban, és később az is kiderült, hogy az unió pénzén már 2017-ben is 2023-as árakon vásárolt be a rászorulók számára a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság...
jaegtoer 2024.02.29 09:46:21
@BiG74 Bodri:
Én meg számos narancs varangyot láttam, azok is nyugodtan ugrándozva jártak-keltek, de mintha zabszem lett volna a seggükben. Talán a Vezér Varangy is mandulafának képzelte magát, mert ő is be volt borulva, állítólag valami osztrák terráriumban gyógykezelték, és beleépítettek egy lejátszót is, de véletlenül csak egy lemezt tettek be, ami folyamatosan azt játsza le, hogy: Forduljanak az elnökasszonyhoz. Azt, amelyik azt játsza, hogy forduljanak Anikó asszonyhoz, nos, azt nem találták, csak a V.V. visszautazása után került elő ripittyára törve egy négy zárral működő trezorból, mert ugye 3 a magyar igazság, egy a ráadás. Már ha hinni lehet a szóbeszédnek, pedig a Rossznyelvek Kocsmájában, ott ahol már számos kinyilatkoztatás történt és el szoktak dőlni a dolgok, amelyek rendszerint ránk esnek, bár nem tudom miért, mostanában Russznyelvek kocsmája néven kezdik emlegetni. Na, ennyit a varangyokról. Nem haszon nélkül való állatok ezek, igaz, a zöld és más kivagyi varangyok számos alkalommal élesen elhatárolódtak tőlük. A barna varangyok viszont feljövőben vannak.
A cetlit, amire mindez le volt írva, ma reggel találtam a postaládában, Idegességemben már el is küldtem Tényi Istvánnak a nemzeti nagy feljelentőnek, hogy tegye meg a szükséges lépéseket akár ugrándozva, akár alattomosan araszolva, mert ami sok, az sok, és mindennek van határa, különösen az igazságnak. Na.
A DK bizonyítékot mutat be arról, hogy Orbán döntött a pedofil igazgató Vásárhelyi János kitüntetéséről. Kálmán Olga a párt frakciószóvivője sajtótájékoztatón ismertette a részleteket. Kálmán Olga ismertette a bizonyítékot..
Válságok ide, válságok oda, az elmúlt három-négy évben a magyarországi milliárdosok vagyontömege 45 százalékkal nőtt. Az Apelso cégcsoport szerint a gazdag családok legégetőbb gondja a generációváltás lesz...
A gyömbér kiválóan segít megfázás esetén, de vannak esetek, amikor nem szabad fogyasztani. Fotó: Shutterstock A gyömbérnek komoly hatásai vannak a szervezetedre nézve, ha minden nap fogyasztod! A gyömbér, habár kiváló fűszer- és gyógynövény, még mindig nem ismerjük eléggé. Szerencsére…..
jaegtoer 2024.02.24 11:49:28
@s: A bírósági határozatok közzétételének cenzúrázásához azt fűzöm, hogy mutyiország mutyi kormányának szüksége van mutyi Kúriára. Végül is elkurni 'csak pontosan és szépen, ahogy csillag megy az égen, úgy érdemes'. Ekképpen értelmet nyer a Kúria modern, magyarországi értelmezése is.
A gazdaságkutató szerint ezt a tavalyi fogyasztási adatok is bizonyítják...
Orbán Viktor a Momentum Mozgalom Európai Parlamentbe bejutott két női képviselőjének, Cseh Katalinnak és Donáth Annának a sikerét látva úgy érezte, hogy egy olyan trend bontakozik ki a liberálisok körében, ami a hatalmát fenyegeti: ezek a nők szexik és ellenzékiek, amíg ő cinikus macsók…..
jaegtoer 2024.02.16 11:35:31
@gazoló: írtam mailt, a mail-ben telefonszámot. ott leszek.
jaegtoer 2024.02.16 23:21:53
@taga20: ezt a verset még általános iskolában önszorgalomból megtanultam:)
jaegtoer 2024.02.17 01:39:17
@gazoló: amikor mindenkinek igaza van, senkinek nincs igaza. Nem gondolom hogy a banda pedofil védő, hanem csak azt csinálják, ami lényegük: csalnak, lopnak, hazudnak. Ebben a kegyelmi ügyben a legmagasabb közjogi szinten tetten érhető, hogy mindegy a törvény szava, kötelme, az írott és íratlan erkölcsi normák, mert mindent ki lehet játszani amúgy 'okosba', és nemhogy jót röhögnek a markukba, hanem nekik áll feljebb. A Fidesz bűnszövetkezeti Zrt. egy csalárd család. Azért vannak beszarva, mert a papírforma szerint Balog után Orbán következne. A reményteli ellenzékről meg annyit, hogy nem egy, hanem annyi kalap szar, amennyi gittegylet van.
Megdöbbentő bejegyzést tett közzé Varga Judit volt férje. Nekirongyolt a kormánynak, és név szerint is említett többeket. A hozzászólásokat pedig kikapcsolta. Novák Katalin lemondása után Varga Judit volt igazságügyi miniszter is távozik a közéletből. A hírek megjelenése után meglepő…..
jaegtoer 2024.02.12 11:27:31
@BiG74 Bodri: Várj még. Magyar Pétert feljelentették.

A lehetőségekből sokat levon az, hogy Gyurcsány megint nem bírt magával és megszólalt, biztos, ami biztos. Így a Fidesz máris hivatkozhat, bezzeg a Gyurcsány.
jaegtoer 2024.02.16 10:01:32
@BiG74 Bodri: Igen, van abban valami, hogy a veteránok nem akarnak osztozni a tortán, pedig csak akkor tarthatják meg, még ha kisebb szelet is jut, ha az új szájaknak is jut falat. Persze egyrészt nem tudni milyen az étvágy, másrészt az uniós források apadásával egyre kisebb a torta, mindeközben az a fránya nép sem akar éhezni.
Mindenesetre a tekintély oda. Már csak Orbán és/vagy Orbán család személyes érintettsége vár vár bizonyításra. Bizony-bizony, csalárd család.
Az elnöki kegyelem, mint jogi eszköz abszolút felülvizsgálatra szorulna - véli Fleck Zoltán jogszociológus. Szerinte a jogi válasz az lenne, ha kötelezővé tennék az indoklást, átláthatóvá a döntést, és alkotmányos szinten kicsit pontosabban meg kellene határozni, hogy milyen esetekben lehet kegyelmi…..
jaegtoer 2024.02.10 10:04:19
Ugyan előfordulhat a nem is távoli jövőben, hogy a Dunába kell vizet hordani (ha másért nem, a Paks II. miatt), nagy baj lehet a morállal ott, ahol a legmagasabb közjogi szinten jó erkölcsbe ütköző döntést alkotmánymódosítással tervezi megakadályozni jövőben a végrehajtó hatalom, fügefa levélként bevonva a jogalkotókat, ahelyett, hogy változtatna azon az erkölcsi romlást elősegítő magatartásán, amely idáig vezetett. Én inkább azt javasolnám, hogy a célkeresztbe került módosítást ki kell egészíteni azzal, hogy az esetleges tett elkövetésének idejétől függetlenül sem közjogi méltóságok; különféle elnökök, miniszterek, államtitkárok, országgyűlési képviselők) ne kaphassanak kegyelmet, sőt, az ő esetükben a büntetési tétel emelkedjen a háromszorosára és persze nem SPA kialakítású magánzárkákban letöltve. Amúgy fölmerül a kérdés, mennyire önállóan és befolyástól mentesen döntött eddig a fideszfülbevalós országlady, aki még öltözködni is megtanult a posztja betöltéséhez, bár kétségtelen az a fülbevaló bántóan hiányzik a hivatalos és nem hivatalos megjelenésein viselt kiegészítők közül.
*
Lábjegyzet:
Mindazonáltal én nem követelem habző szájjal a az elnök lemondását, én először arra lennék kíváncsi, hogy a kegyelemben részesített bűnsegédet ki csempészte fel a kegyelmi jegyzékre, mert azért azt még feltételezem, hogy teljesen egyértelművé vált a bírósági szakban: miképpen és mennyire volt bizonyított a bűnsegédi szerepkör.Mindazonáltal én nem követelem habző szájjal a az elnök lemondását, én először arra lennék kíváncsi, hogy a kegyelemben részesített bűnsegédet ki csempészte fel a kegyelmi jegyzékre, mert azért azt még feltételezem, hogy teljesen egyértelművé vált a bírósági szakban: miképpen és mennyire volt bizonyított a bűnsegédi szerepkör.Mindazonáltal én nem követelem habző szájjal a az elnök lemondását, én először arra lennék kíváncsi, hogy a kegyelemben részesített bűnsegédet ki csempészte fel a kegyelmi jegyzékre, mert azért azt még feltételezem, hogy teljesen egyértelművé vált a bírósági szakban: miképpen és mennyire volt bizonyított a bűnsegédi szerepkör.
A köztársasági elnök közösségi oldalán, egy poszt alatt szólalt meg a bicskei pedofilügy egyik áldozata. Ezt írta...
jaegtoer 2024.02.09 09:39:54
@s: nem jól szemléled ezt az eseményt. Tudhatnád, ha az erkölcs lépcsőjének megfelelő fokán állnál, hogy a 'mi' a 'mi' pedofiljaink, a 'mi' transzneműjeink, a mi tolvajaink, a 'mi' megtévedtjeink, a 'mi'stb-ink születésüknél fogva eredendően jók, húségesküjük után pedig akkor is jók, ha mégsem*. A másén persze példát kell statuálunk, és akkor elmondhatjó, hogy de hiszen mindenkivel akként bánnak, ahogy megérdemli, különben meg soros, brüsszel és balsors, továbbá különben se ugasson, aki nem tud tűrhetően hátrafelé nyilazni lóháton ülve.
*A Schadl bagázst is milyen igyekezettel próbálkák kimosdatni a szarból.
[Amúgy meg az a köztársasági elnök, amelyik fideszfülbevalóval a fülén flangált egykoron, elég beteges alkat lehet mentálisan. Pont pásszol a NER-be.}
2012 óta jelentősen visszaestek a szociális támogatások Magyarországon. A Pénzcentrum elemzése szerint míg 2012-ben közel 300 ezer ember részesült az aktív korúak ellátásában, addig 2022-bern már csak alig 88 ezren. A legtöbb pénzt Borsod-Abauj-Zemplén vármegyében osztották ki, közel 17 ezer ember…..