Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norah

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Grau GmbH Video Repair Tool-ja nagyon sok formátumot meg tud javítani. (mp4, mov, 3gp, m4v) A gond az, hogy a szoftver fizetős. Vagyis csak félig, mert ingyen megjavíthatjuk a fájlok felét (méretben az 50%-át, például egy 100 megabyte-os fájl esetén csak 50 megabyte-ot menthetünk…..
Norah 2014.08.14 18:30:38
@numlockholmes: ugyanilyen, ugyanazzal a kameraval keszult videot le tudtam jatszani, tehat nem az a problema.
nem adom fel, keresgelek es kiprobalom amit javasoltal

nagyon koszonom!
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Szeretném, ha oldalukon tájékoztatnák az állás keresőket erről a hirdetésről. Utána néztem, a cég feketelistás, illetve az MKB felszólította a megtévesztő hirdetésének leállítására.Köszönettel:Fenyves Gabriella   Távmunka Jelentkezési határidő: 2012.…..
Norah 2012.08.14 16:49:32
@tecsóba sose többé:
Szia!
En is jelentkeztem a tavmunka,net oldalra, de penzt termeszetesen nem fizettem. Tudnal tobbet mondani arrol, hogy a keresztanyudat hogy vertek at?
Elore is koszonom
Norah
Tisztelt Praxis blog! Teljesen egyetértek a cikk írójával. Ami most az egészségügyben történik, azért kár levonni az egészségbiztosítási járulékot! A férjem 12 éve kapott agyvérzést, azóta szedi a vérhígítót. Nem rég megfájdult egy törött foga, ki kellett…..