Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ági és Ráró

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre újra megnyílt az Igen pizzéria, és én újra rajongok érte. Pedig a kapcsolatunk hullámzó volt. Amikor megnyílt a kis Madách Imre úti első helyszínük, rögtön rákaptam. Vékony pizza, kevés, de tökéletes feltét, változó kínálat és szeletre is kérhettem. Ez utóbbira sok jó hely nem biztosít…..
Még ha nem is vagytok művészetbuzik, akkor is erősen javallott megnézni. Mit veszíthettek? Semmit. A kiállítás látogatása ingyenes. Ha csak tíz percetek van rá, akkor is megéri. Ott van a 2-es, 4-6 villamosok megállóitól egy percre. És hogy mit nyerhettek vele? Katarzist, áll-leesést, pénzügyi…..
Gondoltatok már így a társasokra? Hogy melyiket lehet ajándékba adni, vagy egyáltalán, elővenni egy lánynak? Mitől fog nekik tetszeni? Már megint kiderült, hogy milyen válogatós vagyok: végre találtam egy közösséget egy remek, közeli helyen, akikkel tudok társasozni, de akármivel nem vagyok…..
Valljuk be: alapvetően nem a különleges gasztronómiájáért szeretjük a Római partot. Millióan megénekelték már az utánozhatatlan hangulatát a sok hekkel, Fellinivel, evezéssel és Evezőssel, gyerekzsivajjal és a retro élőzenével. Én is hasonlók miatt szoktam kibiciklizni a legbénább időpontokban:…..
Mind a levendulához, mind a vonatokhoz különös kapcsolat fűz. Kezdjük az elsővel: évtizedeken át molyokat megszégyenítő módon kerültem mindent, aminek köze volt a levendulához. Nem bírtam elviselni a szagát. Aztán 2011 körül egy telefonbeszélgetésünk így zajlott: -        Mivel töltöd a…..
Nem ez az első randim ezzel a mexikói nőcivel. Jó, hát eleve kódolva van ez az érdeklődés, ha már spanyol szakon végez az ember lánya, amihez hozzájön a művészfilmek és a festészet iránti rajongás, de van itt meg más is. Egy saját Frida Kahlo élmény, amit most megosztok veletek. Amikor Salma…..
Fogadjátok szeretettel Ági és Ráró közös posztját. Hogy ki Ági, nem kell már leírnom, megtettem három éve. Azóta az Egy nap a városban csapatának tagja, és a csapatépítő túráinkat szervezi nagy profizmussal és odaadással. Hogy ki Ráró, azt lent láthatjátok. Ma Ági ír posztot, aminek nagyon örülök,…..