Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem kegyelmez a Nemzeti Együttműködés Rendszere senkinek és semminek. Ezúttal a tudomány kisszámú, ám befolyásos képviselőjére akarja ráerőltetni a NER kényszerzubbonyát Palkovics miniszter úr segítségével Orbán Viktor. Bár Mészáros Lőrinc viszonylatában aprópénznek számító összegekről…..
A parlament szerdán szolgaian megszavaz mindent, amit a kormány az orra alá dug: a hajléktalanság betiltását, az igazságszolgáltatás államosítását és a civilek börtönnel büntetését. És a kutya sem tiltakozik ez ellen...
A hasonló a hasonlónak örül, Trump egy követ fúj a magyar kormányfővel a nemzeti határok szigorú ellenőrzése ügyében. Egyelőre bizonytalan, hogy Merkelnek sikerül-e tető alá hoznia az európai egyezséget a menedékpolitika megújítására, a vélemények megoszlanak az ügyben, közeleg-e a kancellár…..
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18 14:17:57
@Fülig José:

Nincs semmi megosztottság-
ti migránssimogató, iszlámista betelepítők kemény 1,64 % vagytok:

www.valasztas.hu/20
NEM szavazat
3 362 224
98,36 %
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18 14:43:27
@Fülig José:

1,34% vagytok. Akkora is legyen a szád a 98,36%- hoz képest.
Vegyél vissza, meg a többi hazaáruló amerikai ügynök is.
Az utóbbi 3 napban csak két illegális határátlépő embert láttak, de három medvét...
Európai politikus dream-team focicsapatot állított össze a Politico. A cikkben mindneki megkapja a magáét az összes botlásáért. Orbán Viktor kapta a szélsőjobbot és utalást is tettek a választások elcsalására...
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.16 12:32:27
@taga20:
Oda Mürkül NSA- spiclid kerül, hamarosan!

A kedves amerikai állampolgár szerző töri a madzsart.
Olyan poszt nincs a fociban, hogy szélsőjobb.
Maximum jobb szélső. Ezzel akart poénkodni a Politico c. bulvárszenny.
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.16 14:18:24
@taga20:

Holnaputánra most már tutibisztoss, hoty megbukik a Zorbán :DDD

Ha esetleg mégse, nyugodtan ugorj az IC elé.
Befellegzik az európai tervnek, ha a migránsvita miatt akár már hétfőn felbomlik a német koalíció, a populisták nagy győzelmet aratnának; A szélsőséges olasz kabinet nem Budapesten vagy Bécsben, hanem Párizsban és Berlinben próbál kiutat találni a több százezer menedékkérő okozta gondokra. Kurz…..
Ez a "nemzeti érdek" hajtogatása viszont iszonyatosan átlátszó. És előbb-utóbb nemzeti tragédia lesz belőle. ..
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.11 16:07:56
@Pretoriánus:

Te már megtaláltad: ISISraelnek hívják a hazád, ahhoz vagy hű és olyan becsületes, mint a "mi csak a mérsékelt fegyveres lázadókat támogatjuk" nyugati NSA- báb vezetők.
Forrás: Makai András, Dunakeszi és Újpest között, az Ezredes utca előtt...
Orbán a Kárpát-medence Trumpja; Az európai politikai elit nemcsak falazott a populistáknak, hanem jócskán besegített a migránsellenes hangulat kialakításába; Beigazolódott, amit Orbán Viktor jósolt: a földrészen az történik, ami előzőleg Magyarországon, mint kísérleti laboratóriumban lejátszódik...
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.11 08:38:22
@Megdobbent:
Mi agond kis ámeriká- nyalonc?
Hiányoznak az ISIS- terroristáid, mérsékelt fegyveres lázadóid?

Takarodj a Köze- Keletre ISISraelbe, oszt megkaphatod őket, minden nap.

imgur.com/a/Rwj2j
Egyszerűen tombol a sajtószabadság Magyarországon. ..
Egymillióval többen mondják magukat fideszesnek, mint amennyien ténylegesen is hajlandók Orbánra szavazni...
A most menekülő, bukott macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki régóta Orbán barátja, pedig a korrupcióért elítélt politikus bűnlajstroma régóta közismert. Idézzük fel a lehallgatási botránytól a menekülők pénzért való Európa belseje felé való utaztatásáig sok minden terheli a számláját...
Palotaforradalom érlelődik az EPP-ben, de a boncok egyelőre kitartanak amellett, hogy a berkeken belül meg tudják fékezni Orbánt. Európában arat az idegenellenes populizmus, Orbán és Salvini furcsa párt alkot, csak kérdés, hogy migránsügyben meddig tart ki a szövetségük. A politikai kockázatok…..
Szíjjártó azt bírta mondani egy amerikai tévének, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány azért megy el Budapestről, mert titkolni próbálja, honnan van a pénze; Már a jó 30 évvel ezelőtt válság is bizonyította, hogy a nemzeti út nem jelent alternatívát a liberális demokráciához képest, ellenben igen…..
zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.02 15:32:35
@Bryan élete:

Nem mintha közöd lenne hozzá, de 4 nyelven beszélek és egyetemi diplomám is van- nem ám a CIA- kamuegyetemi genderdoktorátus.

Szóval öcsi, fogd be a pofád, az amerikai ügynök hazaáruló bloggazdákkal együtt.
Az Európa Tanács emberi jogi biztosa, Dunja Mijatović közleménye szerint ha a T/333-as törvényt elfogadják, az alapján a magyar hatóságok és a kormány újabb önkényes módokon korlátozhatják majd a civilszervezetek nélkülözhetetlen tevékenységét és ezzel alapvető szolgáltatásoktól foszthatják meg a…..