Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sezlon Gallery

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már izgatottan várjuk a tavaszt, ami nem csak a kis dzsekiket és a napsütést hozza el, hanem a Milánói Vásárt is! Idei egyik fő témájuk az INNOVATÍV és FENNTARTHATÓ anyagok használata a design és építészeti területeken:Hogyan alkalmazzák őket a tervezési és építészeti iparban? És mennyire fontos a…..
S-blog GESSI - Haute Culture 2023.09.20 14:07:15
04/2023 MILANO DESIGN WEEK 2023: GESSI PRESENTS THE HAUTE CULTURE COLLECTIONS   Since its founding in 1992, GESSI has been able to achieve the highest standards of design, manufacture and aesthetic quality in the creation and production of what until then were considered merely functional…..
  A Bialetti mindig is nagy hangsúlyt fektetett a designra, a klasszikus kotyogós kávézőzőtől a legmodernebb kávégépkig minden készüléküket izgalmas és egyedi megjelenés jellemzi. Legújabb együttműködésük eredménye a képeken látható gyönyörű Dolce&Gabbana kotyogós. Bialettikave.hu: Az…..
Valentini Furniture - valentini.it Innováció, már a gyökerektől: 1957 óta két generáció terjesztette el a "made in Italy" elvet a világon. A Valentini egy nemzetközileg elismert belsőépítészeti valóság, amely története során komplett és exkluzív kollekciókat tervezett, hogy  a házat a maga…..
Új verzióban jelent meg a gyártó egyik népszerű modellje, az amber funkcionális szófa. A lehajtható karfák és háttámlák most egy nagyobb ülésmélységgel párosítva jelennek meg, a karfák pedig kaptak egy vastagabb, robosztusabb, szögletes formát.  A kanapé L alakban is rendelhető, ami az új…..
S-blog Kávészünet 2018.07.19 10:56:14
Izgalmas design a kellemes kávézás élményéhez - ötletek a világ különböző tájairól:   Willow Urban Retreat Willow Urban Retreat kávézó, mozgás és meditációs studió, day spa  Armadale / Australia / 2018 Meme Design   café Cathedral in the Antwerp Antwerp / Belgium / 2018 Van Staeyen…..
S-blog Hangelnyelő tapéták 2018.07.17 14:24:27
Izgalmas hangelnyelő tapéták tapéták! :) WallPepper®: to show your emotions on the wall.   Forrás: www.archiproducts.com..
"Szentély" kápolna, Vatikán Pavilon a 2018-as  Velenecei Biennalén   Projekt: Foster + Partners, London, United Kingdom Design csapat: Norman Foster, Foster + Partners Tecno     Az Apostoli Szentszék a történelem során először vesz részt a Velencében évente…..
Design: Plan B StudioÜgyfél: Ante ArtisanHelyszín: Johor, MalaysiaCsomagoló anyag: papírhenger, papírtáskaNyomtatási folyamat:digitális nyomtatás Az Ante Artisan a malajziai Johor Bahruban nyílt, elsősorban helyi ízeket kínáló kézműves fagylalt kereskedőként. Csak természetes hozzávalókat használ,…..
S-blog A bor építészete 2018.06.02 15:02:04
Az "Archilovers" összegyűjtött néhány érdekes épületet, melyet borászati épületeknek terveztek. Izgalmas, modern megoldások, a természetes anyagok vegyes használata, kő, fa, üveg, beton érdekes elegyeit láthatjuk. Köztük az Etyeki Kúriát is, Magyarországról.    Valdemonjas Winery Quintanilla de…..
S-blog Trópusi minták 2018.05.23 11:13:20
Trópusi nyomatok, egzotikus növények, dzsungel minták - ez a trend 2018 tavaszán és nyarán. Nyomatokon, párnákon, kiegészítőkön, sőt akár a konyhai étkészleten is megjelenhet ez a mintázat. De a trópusi trend már nem csak a belső terekben jelenik meg, hanem a divatban is jellemző, hogy izgalmas…..
S-blog Házi bodzaszörp 2018.05.15 16:47:59
Minden évben elhatározzuk, hogy amikor érik a bodza, leszedünk egy nagy kosárnyi virágot és szörpöt készítünk belőle. Egyszer már sikerült is, persze az internetről gyűjtött receptet saját kis megjegyzésekkel láttuk el, hogy legközelebb még finomabb legyen. Ilyeneket jegyzeteltem a receptre: Túl sok…..
S-blog Dekortrendek 2018 2018.05.16 15:36:38
Geometrikus A Lapiaz inspirálta ezt az egyedi dohányzóasztalt. A francia szó egy tipikus karszt forma neve, melyet a mészkő felszíni oldódása idéz elő dolomit sziklákon. Fagyi színek A fagyi színek hatalmas népszerűségnek örvendenek ebben az évben. Használd egy falon, vagy ha bátrabb vagy…..
S-blog Titkos kert a 4. emeleten 2018.05.15 18:37:34
Igazán nem sok dolog kell ahhoz, hogy az ember kellemes környezetet teremtsen magának. Mivel nincs kertünk, hiányzik a kellemes napos terasz is, egy kertben elfogyasztott reggeli kávé...ez igazán feldobná a reggeleket, nem igaz? De szerencsére van egy kis erkélyünk, ami ugyan régi, kopott falakra…..
    Philippe Starck szerint a munka: a minimummal kezdődik, és megcélozza a tárgy közepét, anélkül, hogy átformálnánk azt. Jó ízléssel, csináljunk olyan dolgokat, amit általában nem csinálunk és az eredmény nagyon jó lesz. Philippe Starck a design francia zsenije. Látogassuk végig 40 éves…..
S-blog Az illy és a streetart 2018.05.14 21:33:37
A Milánói design hét színes programjai között válogatva rátaláltam egy kávés művészeti eseményre. Kávé és művészet...gondoltam, ennek nem lehet rossz vége. Ráadásul illy kávé, magyar gyökerekkel (Illy Ferenc) az egyik legízletesebb kávé, amit mostanában kóstoltunk.  Az illy mindig is híres volt…..