Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süsüke

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül tágasabb Véres London 2019.03.10 06:30:00
Egyre válságosabb a helyzet a brit fővárosban, ezért az egyik nagy áruházlánc úgy döntött, minden boltjában leveszi a polcokról a késeket, amiket mostantól csak csomagban lehet majd kapni...
Süsüke 2019.03.10 23:40:06
@Almandin: hagyd mar ezt a muszlim hulyeseget. Neger drogbandak haboruznak egymassal, beavatas, bosszuallas, szarnak keresztenyre, muszlimra egyarant. Drog es rengeteg penz.
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
Süsüke 2019.01.04 10:00:01
@belert: az Internet meg a Google csecsén lógva pont az az érdem, ha képes vagy valamit beépíteni a hosszútávú memóriádba is. Ez pont a mai világban nagy érdem. Az agytorna. Az utánagondolás. A családdal való megbeszélés. Hogy végre le tudod tenni azt a kurva telefont, es megpróbálsz valamit magad megoldani. Poénból.
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
Süsüke 2019.01.01 23:13:13
@Tehetséges ugandai buzi: az utazasi iroda nem irhatja felul a legitarsasag szabalyait. Legfeljebb elfelejtik oket neked megemliteni, hogy batoritsanak az utazas lefoglasara, abban a hitben hagyva teged, hogy kedvenc napernyod is veled tarthat.
A TV2 idén ősszel bemutatott egész pályás letámadásának részeként visszahozta tavalyról az elég sikeres Ninja Warrior nevű vetélkedőt, amiben a kistarcsai műkörömépítő és a szekszárdi grafikus is megmutathatja, hogy ő a legügyesebb és a legerősebb az országban. Komoly változásokkal tért vissza a…..
Süsüke 2018.10.10 00:17:33
@arturdent: nem ugy tunik, hogy a fotelkommentelok a valos sportteljesitmenyt fikaztak volna. Szovegertes?
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Süsüke 2018.07.07 11:47:24
@Thomas Dantes: es az altalanositassal fel is tetted a koronat a remekmu hozzaszolasra :-) a sok ostoba statuszhajhaszo nyikorgo picsa mellett allitsd hadrendbe azokat a teremtes koronait, aki szoba sem all velem mint novel, ha nem tud a haverok elott villogni, nem teszem szet rogton a labam, nem leszek masodik anyukaja, vagy idonkent megkerdezem, ugyan hol jart egesz ejjel...... na belefaradtam. Inkabb elhivom fagyizni ferjuramat es halat adok, hogy nem kell resztvennem a lehurrogo versenyben :-)
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Süsüke 2018.07.01 15:53:57
@bm613: Nem. A nagyok mint Emirates is ezt csinalja. Bevezet valamit.... matol. Es kesz. Ha vonatjegyet veszel es aztan megvaltozik a menetido vagy barmi, ugyanez van.
Süsüke 2018.07.01 15:56:03
@Baluci: nem perelheted le. Ha nincs Priority-d mert nem vettel, eddig sem volt garantalva a kezipoggyasz.
Süsüke 2018.07.01 15:58:59
@advocactus77: amig csodbe nem megy az Alitalia, mert az Etihad megunja pumpalni bele a lovet.
Az angol reptereknek régóta rossz hírük van, teljesen megérdemelten. Nyilván lehet szerencsénk egy-egy flottul sikerült érkezéssel, vagy indulással, de gyakoribb, hogy sík ideg az utas, mire túljut valamelyik procedúrán. Az elmúlt hetekben volt szerencsénk újra a szenzációs London-közeli fapados…..
Süsüke 2018.06.25 17:56:01
@tommybravo: de az indulasi ido ugye azert ki van irva kismillio helyen? Hogyha "6-ra van kiirva a gep", akkor te ne 7 perccel elotte koccoljal a kapuhoz, mert akkor mar a gyujtast adja a pilota? Hanem esetleg a Boarding meg Last Call for Boarding felhivast figyeld a nagy fekete tablakon, ami alatt a nyakaszegett emberek allnak?
Süsüke 2018.06.27 12:54:11
@szódabár: jo hat nem rogton kapcsolnak, teljesen igaz, mea culpa.
Süsüke 2018.06.27 12:58:37
@Androsz: minden a fejben dol el. Meditalj egy kicsit. 2001 ota repulok es meg mindig alacsony a vernyomasom. Aki meg folyton veri az asztalt..... ne felejtsd el rengeteg honfitarsunk vilagvege hangulatat, ha barmi fennakadas van. Nem beszel nyelveket, mi lesz vele, megeszik a helyiek, megfazik, es kulonben is, o a Kovacs Belane!!!!
Az AMC bejelentette, hogy folytatja a Budapesten forgatott The Terror című sorozatát. A második évad egy teljesen más történet lesz: a második világháború idején játszódik majd, főszerepben egy olyan rejtélyes kísértettel, ami egy japán-amerikai közösséget üldöz dél-kaliforniai otthonából a…..
Süsüke 2018.06.27 12:47:16
@Prof. William: a konyvet nem olvastam, de az alkotok es a szineszek azt nyilatkoztak, nem a misztikus vonalra akartak ramenni. Szamukra a Leny a tudatlan arrogancia jelkepe, amikor a kolonializalo angolok a tudas, az ismeretek akarasa nelkul ohajtanak ismeretlen terulereket leigazni. Nem ertik es lenezik a helyieket, nem erzik at a veszelyeket, a kihivasokat. Erre akartak a hangsulyt fektetni. A Leny egyszerre jelkepe mindannak, ami a vegen megoli oket.
Nem sokkal azután, hogy a Survivor után hazatért a Fülöp-szigetekről, már a német X-Faktor kamerái előtt áll Kölnben Istenes Bence, augusztustól indul ugyanis a zenés tehetségkutató német verziója, amelynek ő lesz az egyik műsorvezetője...
Süsüke 2018.06.27 12:34:55
@kis_kiraly: arra sem jelentkezett senki mas?
Hamarosan - május 18-án - indul a 13 okom volt (13 Reasons Why) új évada a Netflixen, amely Hannah halálának következményeire fókuszál. Illetve a sztori már ismerhető volt korábban is, de az első rendes előzetes csak most jött ki. A történetről nemrég azt nyilatkozta a sorozat alkotója, Brian…..
Süsüke 2018.05.16 13:18:49
@Prof. William: szerintem itt az aldozat/tulelo psziches ertelemben szerepel. Okostojas.
Süsüke 2018.06.27 12:26:11
@Prof. William: ott meg nem jartam, fapados megy, mint a pirezekhez? Az Ironokrol annyit tudok, minden faviccen hosszasan rohognek es szellemesnek kepzelik magukat, mert ugye ok ironikusak....
Süsüke 2018.06.27 12:27:09
@Prof. William: azert nyomok egy smileyt
A reddit.com egy remek közösségi oldal/fórum, amin minden téma és annak rajongói közössége megtalálható, amire csak gondolni tud az ember, legyen az a sajtos melegszendvics (vagy miafasz a grilled cheese magyar megfelelője), vagy egy Ian nevű szemüveges faszi, akit éveken át alvás közben fotóztak…..
Süsüke 2018.06.27 12:21:23
@Macropus Rufus: azok olvasztott sajtok. Csak a "grillezes" jobban hangzik, mintha valami nagy kulinaris teljesitmeny lenne.....
Nem tudom, más családoknál hogyan zajlott, de nálunk a kamaszkor nem egyik pillanatról a másikra tört ki, hanem szépen lassan szivárgott be bizonyos, megkérdőjelezhetetlen jeleken keresztül. Ezek egyike a családi programok iránti teljes érdektelenség. Korábban állandóan jöttünk-mentünk, még a…..
Süsüke 2018.06.22 11:47:26
@geegee: 10-ig szamolas. Konnyek befele nyelese. Napok athuzasa a naptarban amig vegre felnonek......
Süsüke 2018.06.22 11:47:29
@KissGecihuszár: jaj Istenem micsoda klisegyujtemeny. A te generaciodat is halalra iteltek az elotted levok. Es igy tovabb. Megis itt vagyunk.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de – annak ellenére, hogy mindig is liberálisabb szemléletű voltam - nekem kemény tanulópályán kellett végighaladnom, hogy az elfogadás képességét megszerezzem. Hogy ne minősítsek, és ne legyek kirekesztő. Biztosan állíthatom, hogy ma már nem vagyok képes ítélkezni…..
Süsüke 2018.06.17 04:25:45
@Mancilla Pectoralis: elso gyerek, 17 ora vajudas, problemak a szivhanggal, nem haladunk semerre, irany a muto. Gyerek ep es egeszseges, de kotodesi problemak..... aztan beindult valami, nott es nott bennem, lassu de szoros osszefonodas a gyerekkel. 3 evvel kesobb itt vagyunk egeszsegesen es vidaman - tobbnyire -, a Foldanyak meg hagyjanak beken ;-)
Süsüke 2018.06.17 04:32:30
@Netszamuráj: a lanyok rossz neveltetese :-) legy aranyos, alkalmazkodj, csinalj mindent ugy hogy mindenkinek tetszen, ne logj ki a sorbol, hagyd a rosszcsontkodast a kisfiukra..... aztan aldozd be es fel magad a gyerekert. Ez a mi dicsoseglistank, mint a ferfiaknal a rovatkak a puska csoven.
Ha nem lenne rádiós ismeretek tárgyam az egyetemen, sose hallgattam volna meg a Kossuth Rádió Vendég a háznál c. “gyerekekről felnőtteknek” szóló roppant kínos, és az elvileg hozzám hasonló korosztályú szereplők iránt egyre inkább az exponenciálisan növekvő szekunder szégyen érzetemet növelő műsort.…..
Süsüke 2018.06.16 09:04:45
@sZulamith: rendszeresen hallgatom a musort, de ezt az irast nem ertettem. Egy jozan es karakan munkatars nem tudta volna atolvasni nyomdaba kuldes elott?
Süsüke 2018.06.16 09:08:44
@Szociális anyanyelvi műsorsegítő nonprofit offsór : az elso mondatnal lehet tudni, itt gaz van. Az egy dolog hogy ertelmetlen, de nyelvtanilag hibas is.
Vannak olyan sztereotípiák, hogy az Apukák mókásan viselkednek a gyermeknevelésben, folyton bakiznak, gyakran úgy viselkednek, mintha ők maguk is 3 éves ovisok lennének, figyelmetlenségükből és ügyetlenségükből mindig vicces szituációk kerekednek. Ez pontosan így van! (Legyünk igazságosak: azért az…..
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
A Fox harmadik évadra is berendelte a Halálos fegyver című sorozatát, amit egy ideig az elmúlás fenyegetett, hiszen egyik főszereplőjét, a Riggset alakító Clayne Crawfordot kirúgták a sorozatból. A gyártó Warner és a Fox pillanatok alatt megtalálta az utódot Seann William Scott személyében, aki az…..
Süsüke 2018.05.16 13:20:14
@szociál: vagy inkabb azert mert el sem vallalna
Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat…..
Süsüke 2018.05.16 13:16:59
@fallen: majd csendben elfelejtik az előzménysztorit. Amíg van lehúzható bőr.....
  Tavaly ősszel írtunk róla, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy…..
Süsüke 2018.05.16 13:14:48
@Nancsibacsi: igen. Es iskolak neves sportoloi arrol is hiresek, hogyha veletlenul valaki nemet mer mondani es ellenall, akkor megkoszonik a lehetoseget es kisetalnak az ajton....
Az életkor csak egy szám, és ezt ki más is bizonyíthatná jobban, mint mondjuk George és Amal Clooney, Sam és Aaron Taylor-Johnson vagy éppen Harrison Ford és Calista Flockhart. Ők a bizonyítékok arra, hogy a korkülönbség nem akadálya a szerelemnek. Következzenek sztárpárok jó…..
Süsüke 2018.05.15 18:21:13
@Mattersdorf: olvasd vegig. Az angol rendezono 23 evvel idosebb a sracnal.
Sajnos már uncsi. Még ha vannak is remek pillanatok a 8. évadban is...
Süsüke 2018.05.09 20:28:12
  Tévednek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz mostani kétharmada ugyanolyan kétharmad, mint ami négy éve volt. Ez a kétharmad olyan, mint a rossz koleszterin. Nem véd, hanem támad. Négy éve még nem sok értelme volt azt bizonygatni, hogy kevesebb, mint a fele szavazott Orbánra, mert a maradék jó része…..
Süsüke 2018.04.15 06:41:27
@Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban: mar megint valaki, aki nem erti a statisztikat...... a legnepszerubb nev nem jelenti azt hogy abbol szuletik a legtobb, ertsetek mar meg. Raadasaul szokas puszta tiszteletbol a Mohammed nevet adni a gyereknek egy olyan masodik nevvel, amin aztan a csalad szolitja.
Van egy ördögűzési ügy, ami a mai napig érzékenyen érinti az egyházat, és amibe végül a fiatal lány bele is halt. Anneliese Michel története ihlette a 2005-ös Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) című filmet is. De mi történt a lánnyal valójában?..
Süsüke 2018.04.10 11:32:04
@Kelly és a szexi dög: vagy lehet hogy a szertartasoknak es kinzasoknak koszonhetoen nem volt mar olyan allapotban, hogy tudjon enni-inni. A papok meg a csalad pedig szartak bele. Nezd meg a szerencsetlen fotoit.
Süsüke 2018.04.10 11:40:38
@Raketta25: Vicces vagy. Orvosi velemenytol fuggetlenul egyaltalan hogy vegezhetnek ilyet? Kozepkornak reg vege lett nem?
Süsüke 2018.04.10 11:40:44
@makacsfolt: bolygonk nepesseget tekintve jo sok demon kell a kipusztitasunkhoz. Nem halad szegeny Satan sehogy....