Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha visszatekintünk a Fidesz- kormány elmúlt 9 évére világosan látszik, hogy 3 nagy alappillérre épül: a kommunizmus legsötétebb napjait idéző propagandára, a korrupcióra és az úgynevezett családtámogatásra. Az első kettő elég egyértelmű, viszont azon sokat gondolkodtam, miért pont ez a terület az a…..
Tanulságos interjút adott az MTA elnöke az index.hu-nak.  Arról, mit jelent a diktatúra és ő miként fogadja ezt el.  A világhírű tudós, Lovász László, elismervén azt, hogy ő nem politikus alkat, akarva-akaratlanul elmondja, hogyan fogja az Orbán-rezsim tönkretenni a magyar tudományos élet egyik…..
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
Valamikor a rendszerváltás (vagy mi) környékén azt csiripelték a madarak: egy jó menet a kocsisoron 3000, de gumi nélkül 5000 Ft-ba kerül - orvosi kezelés nélkül. Nos, ha valami fejlődött kis hazánkban, akkor az kétségkívül ez az árfolyam, hiszen – akciósan, csak itt, csak most, azaz kb 5-6 év alatt…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.02.12 20:03:23
@MACISAJT: "Szerintem meg ilyen kinézettel minimálisak a döntési lehetőségeid:
http://www.yooying.com/kissagnes.mammy"

Ez tenyleg durva. Azt hittem csak a szokasos kek haju, kover, leszbikus, de ez inkabb a kozveszelyes szellemileg leepult elmebeteg kategoriaja.
Orbán ma tartja a királyi vár alatt épített NER-központban, a Várkert Bazárban évértékelőjét - azaz nyilván lesz sikerpropaganda, migráncsozás, sorosozás - valamint az aulikus urak tülekedő felvonulása. Mindenesetre a félelem nagy. A környéket kordonnal vették körül, amelyre fekete leplet…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.02.10 19:46:05
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.02.11 08:56:19
@NemodaBuda: Mi van mar ? Sikerult valamelyik tuntetesre kivinni 100 embert, es mindjart azt hiszitek ti vagytok a tobbseg ??

Nevetsegesek vagytok. A rendorseg 100 fo alatt nem volt hajlando biztositani a GIGA tunteteseteket. :)))))))))))))))))))))))
Egy ideje folyamatos téma a közéletben a propagandasajtó ügye. A képviselők bántalmazása és ennek kínos kezelése, a hatalom párbeszédképtelensége, a folyamatos hazudozásra építő műsorokkal kapcsolatos hírek napi szinten jelen vannak a közéletben. Egyre több ember számára egyre nyilvánvalóbb, hogy a…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.02.10 14:25:01
Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága nem a rezsicsökkentés, a Soros-terv, az apokaliptikus migránsinvázió vagy hogy ők képviselnék a magyar emberek érdekeit...
Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. ..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.01.25 17:19:50
@bolondok közt viktor a király: Mi van faszkalap, nem tetszik a harmadik kétharmad ??
Lehet menni Sziriába arabokat szopni, senki nem tart vissza, az való nektek.
Felfegyverzett verőemberek vagy fél tucatnyian próbálják kidobni varjú László DK-s országgyűlési képviselőt az MTVA Kunigunda utca épületéből. A felvételt most a 444.hu szerezte meg és tette közzé. miután az MTVA - meglepő módon - egy manipulált változatot hozott csak nyilvánosságra...
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2019.01.05 18:29:46
@Orbán 1 GÉNIUSZ: "De arra, hogy a 2.2 millios Budapesten osszesen 2 ezer embert sikerult az utcara vinni. arra nem, EZ VICC ! !""

Elképesztő, de a valóság még ennél is rosszabb. Az ATV élő bejentkezésében, már csak 200-300 emberről beszéltek, ami már viccnek is gyenge.
A mindent egy kézből irányítani vágyó Orbán Viktor ezúttal a jobboldalinak hazudott, valójában kormánypropagandista médiát vonta egybe. A centralizáció olyan elképesztő cinizmussal és hazugságáradattal történt, amire azért kevés példa akad a NER történetében is...
Életveszélyes fenyegetés nagy nyilvánosság előtt, közveszéllyel fenyegetés - ezeket a vádpontok messziről is egyértelműek a fideszes képviselő Molotov-koktélos fenyegetőzéséből. Ennek ellenére az ügyészségnek csak akkor tűnt fel, amikor már Polt Pétertől kérdeztek róla...
Államvilág Csalárdok Éve 2018.10.17 21:06:43
 [audiovizuális cikk: hallgatásra ajánlom közben a következő számot: Kozmosz: Okosak Földje] Úgy tűnik, hosszú évek után a türkmagyarkeresztény kormány turbómódba kapcsolt, és igyekszik véglegesíteni Magyarország feudalizálását. Vegyük sorra, hogy az elmúlt hetekben mik tűntek el végérvényesen az…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.10.18 21:33:46
@pioneer2016: "Te baromarcú, felejtsd már el a lipsizést. Vagyunk jó néhányan normálisan gondolkodó emberek is, akik nem értenek egyet ezzel az ámokfutással."

Ja azok a lipsik akik azert tamadjak a kormanyt, mert az, akadalyozza az orszag iszlamizalasat.
Vizilófia Migráns 2018.10.17 01:32:10
  Most érünk a határra. Innét már látszik a kerítés. Ha azon átjutunk, elkezdődhet az új életem. Valamitől mégis összeszorul a szívem. Mintha az a drótháló elvágná a jövőmet a vágyaimtól. Otthon minden olyan ismerős volt. Elsétáltam a boltba, és tudtam melyik tészta a kedvencem. Ezután minden étel…..
Az amerikai fővárosban működő Holokauszt Múzeum alaposan nekiment a magyar miniszterelnöknek, amiért az önkényesen felrúgta a megállapodást az egykori józsefvárosi pályaudvarra megálmodott emlékhely ügyében. A jelek szerint Orbán Viktor mintha nem mérte volna fel a kockázatokat, hiszen Izrael is meg…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.10.03 19:48:01
@Nincs közöttünk csicska: "milyen holokauszt volt amerikában? indián holokauszt? "

Ez az, kene csinalni egy indian holokauszt muzeumot, csak azert hogy ilyenkor beszolhasunk az amcsiknak :)

Es mar menne is a hir, hogy a Magyar indian holokauszt muzeum felszolitja valamire az amerikai kormanyt. :)))
Az Orbán-rendszer lényege, hogy valamitől vagy valakitől mindenki féljen az országban. Úgy alakították ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, hogy akár kormánypárti, akár ellenzéki, akár politikával alig foglalkozó egy állampolgár, valahogy mindig a hátában érezze a hatalom szúrós tekintetét. Vannak…..
A permanens háborúban nem meglepő, hogy a kormány igyekszik fenntartani a félelmet a polgárokban, miközben eljátsza, hogy a fenekedő veszedelmet csak ő képes elhárítani. Ami meglepőbb: egyszer már alaposan lejárat hazugsággal próbálkoznak újra...
A miniszterelnök szóvivője az Átlátszó cikke nyomán elismerte, hogy Orbán Viktor luxus magángéppel utazgat meccsekre, milliókért – vagyis, korrupt...
A volt miniszterelnök visszatért a közéletbe. Pártja áprilisban 308 ezer szavazattal épp csak bejutott a parlamentbe. Ő be is jelentette, hogy eltűnik a nyilvánosság elől, és kötcsei magányában végiggondolja a DK és saját helyzetét. Azt vártam tőle, hogy furcsa kijelentéséről - „Amit gondolok erről…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.09.19 20:03:43
@bekerült: "Igenis van célja Gyurcsányéknak és komolyan, mi több helyesen is cselekednek a maguk értékei szerint."

Ja az a celjuk, hogy eroszakkal betelepitsenek ide 3 millio arabot, mert tudjak, hogy egyebbkent a magyarok soha a budos eletbe tobbet nem engedik oket hatalom kozelebe.
Az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-jelentést, amivel immáron papírja is van Orbán kormányának arról, hogy Magyarországot levezette a demokratikus országok térképéről. A hazai közösségi médiában és az ellenzéki sajtó maradványain kialakult egyfajta hurrá hangulat, hogy na most aztán jól…..
A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.09.13 18:54:32
@LebensraumamOsten: "Győztünk. Vesztettetek. Ennyi"
:))))))))))))))))))))))))

Emlékeztetnélek kinek is van KÉTHARMADA az országban. SZARgentini ügy nem érinti a magyar kormányt, tehát egy nagy TUROT nektek !!!!!!!!
A tál gulyásért megvásárolt szavazatokkal hatalomban maradt Fidesz kormány vezetője most kedvére játszhatta ahogy védi az országot az unió előtt. Mondjuk azt soha nem fogja bevallani most házhoz ment a pofonért, de az arcán levő vastag bőrön ez nem is fog látszani. Na meg az elméjében levő kusza…..
A magyar kormány egyik pillanatról a másikra betiltotta a gender szakokat a magyar egyetemeken. Írtunk már erről, de most a dolog jelentősége miatt térjünk ide vissza még egy pár polgári szóra. A sebesség nem érdekes. Az Akadémia vezetése 54 percet kapott, hogy véleményezze a (fél)kivégzéséről…..
MammyPress News Hír(telen)halál 2018.08.02 03:05:44
Arra ébredtem, hogy lelépett az N1 Tv stábja. Még tán szürcsöltem a kávémat, mikor kiderült, hogy a ZOOM Hírmestere - a Népszabadság utolsó főszerkesztője - elhagyja a fedélzetet. Nem tudom, süllyed-e a hajó (a színvonal egy év alatt a semmiből szökött az egekbe - majd mostanában csúszkált…..
Tusványoson mindig történik valami váratlan. Ezúttal sem kellett csalódnunk a Fidesz erdélyi szabadegyetemében, hiszen a kormányfő éves nyári észosztását előkészítő fórumokon hirtelen kirajzolódtak a NER törésvonalai. Gazdasági kérdésekben példáig odáig mentek a vitapartnerek, hogy elkezdtek „elmúlt…..
- A pofátlanság netovábbja!!! - Pár cifra káromkodás közepette ez volt az első reakcióm arra a felvételre, amelyen Orbán Viktortól próbáltak érdemi választ kapni néhány - a közvéleményt intenzíven érdeklő, és az emberek ezreinek húsbavágó - kérdésre. Nem tudom, melyik háborított fel jobban: az a…..
Magyarország kormánya kezd a legpitiánerebb diktatúrák szintjére süllyedni. A külvilág felé csupa széppel, jóval villog, itthon viszont mindenkit igyekszik megnyomorítani, aki nem hiszi el a hazugságait. A kormány feje nem tűri a kritikát, nem viseli el, ha valaki ellentmond neki, akármelyik oldalon…..