Regisztráció Blogot indítok
Adatok
streeeet

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor meglepően őszinte politikus, mert mindig előre jelzi, hogy mit fog tenni. 2010-ben azt mondta, hogy forradalom zajlott a szavazófülkékben, s az eredmény feljogosítja a kormányt, hogy politikai akaratának korlátlan érvényesítésével az addigi közjogi kereteket lebontsa és újat (értsd: a…..
streeeet 2018.04.08 02:07:17
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/07/vajda_zoltan_szatmary_kristof_egyutt_kampany/
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/07/ma_11-kor_kezdodik_az_orszaggyulesi_valasztas/olah/

Borzasztóan keresem az LMP oldlain az állásfoglalást, miszerint nem az LMP ragasztgatja le más ellenzékiek plakátjait és nem az LMP állítja megtévesztően az esélytelen jelöltjeiről, hogy ők az esélyesek, de sehol nem találok ilyen cáfolatot.

Jó lenne pedig tisztázni, hogy az LMP-s Moldován László eléggé "hivatalosnak" tűnő, ugyanakkor totálisan félrevezető plakátjai most akkor hamisítványok vagy ennyire mélyre süllyedt az LMP?

Mi ez a nagy csend így a kampány finisében? Eddig sorra jöttek a posztok, néha naponta több is, most meg 3 napja síri csend.
Még ma délután is úgy tűnt, hogy végre az MSZP-P is hajlandó tenni valamit a koordinált ellenzéki indulásért. A hírek arról szóltak, hogy 2-2 körzetben visszalépnek egymásnak az LMP és az MSZP-P jelöltjei. Ám estére kiderült: az MSZP-P egyáltalán nem gondolja komolyan. Sőt.   A Zoom.hu úgy…..
streeeet 2018.04.04 15:38:24
@Kivlov: Nem, nem ugyanaz. Egyrészt egy csomó körzetben Jobbikos jelölt az esélyes, másrészt ahol "kommer", ott is a választó dönti el, hogy végül behúzza-e rá az X-et vagy sem.

Dörgölőzés a kommerekkel az az amit Orbán csinál az ex KGB ügynök Putyinnal.
streeeet 2018.04.04 18:52:04
@Kivlov: Szerintem pedig a hazaárulás netovábbja, ahogy Orbán viszonyul Putyinhoz. És kb. nem veszi észre, hogy csak magát szívatja meg vele. Ja nem, mert minket is.
De véget vetünk neki.
streeeet 2018.04.06 15:34:40
@Kivlov: Igazán meggyőző, ahogy az EU érdekeiért aggódsz kedves továris Kivlov, de azért valószínű, hogy a nyugat ki fogja valahogy bírni a döglődő gazdaságú Маутшка Россия piaca nélkül is, ha már 40 éven át kibírták.
A nagy összefogósdit kiabálók, a koordinálás fetisiszták és a taktikai szavazásban hívők kényszeresen mindig arról beszélnek, hogy Orbán leváltása érdekében még az ördöggel is össze kell állni legalább egy szavazásra.   Nyilván a választási törvény belekényszeríti…..
streeeet 2018.04.05 01:20:10
@Larry Silverstein:

"Ahhoz képest hogy a jelentés még nem nyilvános, ez elég merész állítás."

A jelentés jelentős része nyilvánosságra került, ismertek a módszerek, adatok.
Tiborczék nem csak csaltak, nem csak túláraztak, de még a korábbinak gyengébb minőségű közvilágítást is szállítottak, amivel ráadásul érdemben spórolni se tudnak az önkormányzatok.
Egy demokráciában ezen a ponton lemondott volna egy miniszterelnök.
Mellesleg ha nem lenne ebben semmi sara Tiborcznak, akkor a Fidesz már bőszen lobogtatná az OLAF jelentést, nem pedig rejtegetné.

"A magángép Mészáros általi tulajdonlásának semmi bizonyítéka. A fék nyúz gyáros zumos faszit viszont elítélték csalásért"

Mi lenne, ha a konkrét cikkben felsorolt tényekkel próbálnál foglalkozni?
Mint írtam ott van az összes adat, az osztrák cégnyilvántartásban mindnek utána lehet nézni - én megettem - ezen kívűl ott vannak az elég sokatmondó fotók.

Tudom, hogy bevett Fidesz módszer, hogy ha valakinek az állításait nem tudjátok cáfolni, akkor megpróbáljátok az illetőt személyében támadni, de ez itt nem fog működni.

Amúgy a HírTV is ugyanerre jutott:
www.youtube.com/watch?v=Giho02-KEBE
Röviden összefoglalva:
index.hu/gazdasag/2018/01/26/meszaros_lorinc_magangep/

"Nincs semmilyen adat arról h a gép mészárosé. Se nyilvános, se másmilyen."

Egyértelmű adatok bizonyítják, hogy a gép Mészárosé, ő is használja.

"Nevezheted ahogy akarod, a ballibeket lenullázta a nemállamcsőd."

Én szeretem valós nevükön nevezni a dolgokat, nem kamu neveket ráaggatni.
Az államcsőd, az állam fizetésképtelensége esetén a kifizetéseknek teljes vagy részleges megszüntetését jelenti. Ilyen Magyarországon nem volt, pont.

A ballibek saját magukat nullázták le, ahogy mostanra a Fidesz is.

"A megduplázódást a linkelt cikkek nem támasztják alá, az meg semmit nem jelent, hogy 2016ban 174en haltak meg fertőzésben, hiszen azt nem vitatta senki. "

A második cikk konkrétan erről szól, ott vannak a számok.

Tudod az a vicc ebben, hogy itt megpróbálhatod a valóságot tagadni, csak amikor te vagy egy rokonod bekerül egy kórházba és ott rögtön elkapja a kórházi fertőzést, akkor kinek fogod bizonygatni, hogy ilyen nincs is? Amikor látod az irdatlan mocskot és lepusztultságot, akkor kinek fogod bizonygatni, hogy ez így jó?

Hazudhatsz amennyit akarsz amiről akarsz, de az egészségügy egy olyan terület, ahol előbb-utóbb kíméletlenül utolér a valóság, hiába próbálod tagadni. Senki se lesz örökké egészséges, ezt ne felejtsd!

Persze ha mázlid lesz, akkor vasárnap elzavarjuk Orbánt és a sleppjét, így van rá esélyed, hogy nem kell majd a saját bőrödön megtapasztalnod a jelenlegi állapotokat és így nem jönnek majd veled szembe a saját hazugságaid.
streeeet 2018.04.05 01:26:40
@dunántúli gyerek: Ne akarj már olyat a számba adni amit nem mondtam, ok?

Én ezt mondtam:
"demokratikus országokban általában cserélődni szoktak az épp kormányon lévő pártok. Jobb után jön a bal, aztán bal után jön a jobb. "

Sehol, semmikor nem írtam olyat, hogy "az a normális demokrácia, ahol a baloldal sürün követi a jobboldalt."

Szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy mitől demokrácia egy demokrácia, hiába próbálkozol.

Arra valahogy még mindig nem válaszoltál, hogy akkor 2005 szerinted 40 éve volt? Vagy szimplán csak úgy tettél mint aki ismeri a német politikát miközben valójában gőzöd sincs róla?
streeeet 2018.04.06 13:55:26
@Jakab.gipsz: Az egész mondandód a legelső mondaton elbukik, ugyanis nincs semmiféle Soros terv és ezt te is pontosan tudod.

Soros egyetlen dologban ártott Európának és az a Fidesz és Orbán Viktor támogatása volt. Soros nélkül nem létezne a Fidesz, Orbán pedig legfeljebb válóperes ügyvéd lehetne Alcsútdobozon.
Jelen sorok szerzője szerint a taktikai szavazás – hogy a legerősebb egyéni jelöltre szavaz, aki kormányváltást akar – jó ötlet. Sokkal jobb, mint a koordináció, visszalépés. Ugyanakkor kifejezetten ártalmasnak tartom, ha nem taktikai szavazó ellenzéki választók szapulását...
streeeet 2018.04.03 18:05:26
@api99: Persze, hogy ezt láthatom a kireszavazzunk oldalon, hiszen a kireszavazzunk oldalt a Jobbik hozta létre, ennél fogva azt írják, ami a Jobbik érdekében áll.

Márki-Zay Péter aligha ballib irányultságú ember, márpedig a taktikai szavazás oldalon minden körzetben láthatod az ő ajánlását is. Meg se nézted, nem tudom honnan veszed, hogy nem hiteles. Elég sok helyen szerepel itt is legerősebbként a Jobbik, de közel se annyi helyen mint a Jobbik saját oldalán.
Előbbi hiteles, utóbbi nem az.
streeeet 2018.04.04 12:43:15
@api99: Ez tök jó, csak ezzel saját magadat csapod be.
Én több véleménykutató adatait figyelem, ezek alapján alakítom ki az álláspontomat.
Te azt az egyet figyeled, ami azt mondja amit hallani akarsz, amit nem akarsz hallani azt akkor se fogadod el, ha a Jobbikon kívűl mindenki más ezt mondja.

Egyetlen statisztika se mondja azt, hogy a Jobbik minden szavazója át fog szavazni, csak azt mondják, hogy a többség. Te nem vagy benne a többségben, ennyi a történet.

Azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy ha a Jobbik nem fog koordinálni, minden emberi számítás szerint (beleértve a Jobbik saját kutatóintézetét is) nem lesz kormányváltás.
Ha nem lesz kormányváltás, akkor marad a Fidesz.
Ha marad a Fidesz, marad a 331 millió forintos ÁSZ bírság is, amit az új kormány be fog hajtani.
Ezzel pedig véget is ér a Jobbik története, mert azonnal csődbe megy.

Ezt az apróságot azért ne hagyd figyelmen kívűl.
Csúnya választási baki az MSZP-től Újpesten. Ezeket a fotókat ma délután lőtte olvasónk Káposztásmegyeren. Elsőre úgy tűnik, hogy az MSZP arra buzdít, hogy Kiss Péterre szavazzon az újpesti lakosság a vasárnap tartandó országgyűlési választásokon. Viszont sajnos Kiss Péter 2014-ben elhunyt.   Mi…..
streeeet 2018.04.03 17:15:07
@api99: Az az oldal amit ajánlgatsz az a Jobbik által létrehozott ál-kutatóintézet oldala, ennélfogva teljesen hiteltelen.
Jelenleg a taktikaiszavazas.hu/ az az oldal mit érdemes nézni, ahol ismert a módszertan és a legtöbb valós adatot figyelembe véve számol.
streeeet 2018.04.03 17:17:41
@api99: És ezt ki mondja? Talán ezt is a Jobbik házi kutatóintézete "mérte"?
streeeet 2018.04.03 18:10:41
@api99: Bocsáss meg, de ha csak ebben a stílusban vagy képes kommunikálni, akkor keress ehhez más partnert.
Hogy lehetne hiteles forrása egy párt támogatottságának egy olyan oldal amit konkrétan az adott párt hozott létre? Gondolkozz ezen kicsit kérlek.
Aztán olyan számokra hivatkozol amit "valami weblap" írt meg? Ez a forrás? "Valami weblap"? Ne haragudj kérlek, de így nincs miről beszélni.
Szívesen vitatkozom, ha képes vagy kultúráltan kommunikálni és az állításaidat hiteles forrásokkal alátámasztani, de ennek így nincs értelme. A Jobbik saját kutatóintézete és "valami weblap" az nem hiteles forrás, bocsi.
  „Aki a célt akarja, annak az eszközt is akarnia kell” – idézik gyakran az „Orbánt el innen, mindegy milyen áron” logikájában hívők. A cél és az eszköz azonban nem eshet egybe bármi áron, amiként nem létezik olyan nemes cél, ami a nemtelen eszközt legitimálhatná.   Akik az LMP-t a kormányváltás…..