Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FitProtein

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FitProtein A sportolás lelke 2018.09.10 08:45:55
A testmozgás kapcsán általában az elégő zsírpárnákról, az izmos, tónusos és egészséges testről beszélünk. A mentális egészség, a lelki oldal ritkábban kerül előtérbe, pedig elválaszthatatlan a sporttól és ugyanolyan fontos. Nézzük csak, mit is köszönhetünk neki! Viszlát stressz A rendszeresen…..
FitProtein Táncolni sosem késő 2018.07.01 04:31:19
Ha a gyerekkorodból kimaradt a tánc, felnőttként sem késő elkezdeni. Körkép a legnépszerűbb táncos edzésformákról. A nőiességed kiteljesedése, testtudatosság, fittség, magabiztosság, boldog órák a napjaid végén – mindezt remélheted tőle. Na de mit válasszunk a bőséges kínálatból? Zumba Elsőként…..
A vággyal teli élet nem álom csupán, az egészséges életmód, a rendszeres sport és a megfelelő étkezés sokat segíthet. A libidócsökkenés természetesen a nőket is érinti, ráadásul komoly lelki és párkapcsolati problémává fajulhat a probléma. A háttérben sokféle ok állhat: a kimerültség, a stressz,…..
Néhány tuti tipp, amivel sikerre viheted az életmódváltást: türelem, célok, pihenőnap és közösség. Mindez segít, hogy túljuss a kezdeti nehézségeken.  Csak türelmesen A legelső dolog, amit tarts szem előtt, hogy türelem kell a nagy változáshoz. Ha sportolni kezdesz, az első napok, hetek pokolian…..
Sportközpontban vagy a szabadban legyen a következő edzés? Ha ez Nálad is örök dilemma, alábbi írásunkban azt mutatjuk meg, milyen rengeteg előnye van, ha a friss levegő és természetes környezet mellett döntesz.   Csökkenti a stresszt Sokan úgy indulunk a délutáni edzésnek, hogy az aznap…..
FitProtein A fitt anyák titka 2018.06.20 09:52:17
Önálló fiatal nőként sem könnyű megvalósítani egy sportos, egészséges életmódot. Anyukaként még nehezebb, hiszen a morzsányi szabadidő is felőrlődik a gyermekgondozás során. Íme néhány tipp, hogy mégis fitt anyuka legyél! Az alvás kulcsfontosságú! A kisbabás években keveset és olykor zaklatottan…..
A fittség, a jó erőnlét mellett a tónusos, izmos test ugyanolyan fontos célja a sportnak. Ha azt tapasztalod, hogy a mozgás ellenére nem igazán fejlődnek az izmaid és vágysz arra, hogy izmosan formás légy, segítünk az alábbi tippekkel, hogy célra fordulj. A kardió önmagában nem elég Joggal érzed…..
Több protein fogyasztásával akár 43%-kal több zsírt veszíthetsz a súlyodból! Ismerd meg a fogynivágyók új csodafegyverét a magas fehérjetartalmú diétát!   A legújabb dietetikai ajánlások szerint a magas fehérjetartalmú fogyókúrák jóval hatékonyabban működnek, mint az egyéb táplálkozási elvek. Ezek…..
Egyes sportágak nem csak kinézetre férfiasak, de pozitívan hatnak a férfi szervezet általános működésére, beleértve a nemi folyamatokat is. Vajon melyek ezek a „férfias” sportok?   Bár a vágy csökkenése mindkét nem számára kellemetlen, talán mégis a férfiak azok, akik ezt a folyamatot nehezebben…..
Mégis mit lehet tenni a tejjel, hogy bekerüljünk vele a Guinnes rekordok könyvébe? Nos tüzet is oltani, a legtöbbet lefejni, a leggyorsabban lefejni és még tucatnyi őrültséget. Lássuk, mik is ezek és kik a világhíres rekorderek!  A legtöbb tej fejése két perc alatt Ez a teljesítmény egy olasz,…..
A fittség jó erőnlétet, életkedvet, energikusságot jelent, és persze azt, hogy bátran a mérlegre állhatsz bármikor. A fittség a fizikai jóllét állapota az egészségügyi szakemberek szerint. De általában véve jóval több ennél: egészség, vitalitás, mozgékonyság, kiegyensúlyozott táplálkozás,…..
Feleségcipelés, borsóköpés, lábujj szkander, sajtgurítás, mobiltelefon hajítás, s lehetne még hosszan folytatni a sort. A világ legőrültebb, alkalmanként szürreális sportjaiból válogattunk egy izgalmas kis ízelítőt. BokszsakkKezdjük a sort a címben szereplő érdekességgel. A sakk legendásan az…..
Indiában a hinduk szerint a tehén szent állat, tiszteletük a tejkultúra alapöve. A legszerencsésebbek luxus tehénapartmanokban töltik nyugdíjas éveiket, a tejtermékeket és desszerteket pedig sehol sem szeretik ennyire, mint itt...
Kipróbált finomságok edzés alatt, előtt és utána, amelyek segítik az izommunkát és ellátnak energiával. Ha sportolsz, valószínűleg a céljaid közt szerepel a súlyod kontrollálása, esetleg egy kis fogyás is. Az edzés sikere és látványos eredményei nemcsak az izzadságcseppektől függ. Tekerd magad…..
A világ legbizarrabb tejtermékei a nyüves sajttól a kumiszig, a szamártejes fürdőtől a jaknyalókáig. Valódi ínyenc gasztroutazás a tejek világában...
Laktató, kalóriaszegény, étvágygerjesztő és egészséges – csupán ezt várjuk az ételeinktől. Főleg most, nyár elején. A tavasz a fogyókúrák ideje: akár néhány kiló feleslegről, akár jelentős túlsúlyról van szó, a táplálkozásban máris megteheted az első lépéseket a karcsúsodás felé. Első hallásra…..
A fehérjék testünk elsődleges fontosságú építőkövei. Ha így van, biztosan sok szükséges belőle. De pontosan mennyi? Túl lehet vajon adagolni? Tényleg lehet vele fogyni? S egyáltalán miből jutunk hozzá? Tények és érdekességek a proteinről, és egy ráadás smoothie recept.   Mi a fehérje, és miért van…..
Vajon melyek a legtrendibb mozgásformák hölgyeknek? Röpke kóstoló a legnépszerűbb és legújabb sportágakból. Jóga A koronát még mindig a jóga viseli, ami a legkevésbé sem friss trend – hiszen évezredes indiai hagyományai vannak – inkább fogalmazzunk úgy, hogy megdönthetetlenül az élvonalban…..
Ha a protein szót hallod, véletlenül sem a gyúrósok jussanak eszedbe. Ha ízlésesen tónusos (és nem feltétlenül „csupaizom”) testet szeretnél, ugyanúgy dolgod van a fehérjékkel. Ez alkalommal a tejben található értékes proteintípusokról mesélünk, és elmondjuk, hogyan válik belőlük feszes popsi és…..
Bár a fehérje- és kalóriahiányos táplálkozás elsősorban a világ fejlődő részére jellemző, a nyugati táplálkozást követők esetében is felléphetnek hiánybetegségek, ha nem visznek be elég proteint. A tüneteket érdemes megismerni! Ki gondolna hiánybetegségre levertség, kedvetlenség vagy…..
A futók gyakran csak a szénhidrátbevitelre fókuszálnak, így például megmaradnak a jól ismert tésztavacsoráknál, ugyanakkor sokan nem is sejtik, hogy sokkal jobb lenne a teljesítményük, ha megfelelő mennyiségű és minőségű proteinről is gondoskodnának!..
Visszatartani a lélegzetet 5 percig, leugrani 73 méterről vagy helyből felugrani több mint másfél méterre – van, aki képes rá! Elképesztő fizikai teljesítményre képes az ember, íme a legdurvább rekordok!  ..
Tücsökliszt, szöcskés csoki, szárított lisztkukac, avagy szokatlan fehérjeforrások, amelyek megmentik a XXI. század húsevőit!  ..
A fehérje, vagyis protein az egyik legfontosabb tápanyagunk, erre utal görög eredetű neve, a protein is, amelynek jelentése „elsődleges fontosságú”. De vajon mit kell tudni róla?..
A hollywoodi szupersztárok a proteindús táplálkozásra esküsznek, akár fogyni szeretnének, akár csodás izmokat kell növeszteni egy film kedvéért. Bemutatjuk Melissa McCarthy, Will Smith és Emily Ratajkowski étrendjét! Hollywood kedves dundi lánya, Melissa McCarthy csaknem 35 kilogrammot fogyott az…..
FitProtein 2018.04.18 10:02:46
@mildi: Szia! Köszönjük a hozzászólást és hogy elolvastad az első cikkünket! Mi úgy tudjuk, hogy bár Emily fotómodellként dolgozik főként és mi Magyarországon a netről ismerjük, de rendszeresen fellép kifutós divatbemutatókon is, sőt néha elcsíp kisebb szerepeket is, ezért fogalmaztuk így a fenti szöveget. :)