Regisztráció Blogot indítok
Adatok
variable speed

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hajós hír: Pozsony után ezúttal a magyar főváros környékéről. Az országos hírügynökség tudósítása nekem kicsit optimistának tűnik, különösen a hajóra átülő autósok becslésében, de ne nekem legyen igazam.MTI Még ez évben dunai szárnyashajók kapcsolódnak be a…..
variable speed 2009.04.22 08:52:26
@subotei: ez egy abszurdum, ennyi buta ember van.... fingotok sincs a hajozásrol,
variable speed 2009.04.22 08:55:20
@jazzcool: ez is dotált ár, a személyhajózást, a Mahart-ot államilag támogatják. Csak üzemanyag többe kerül, amit a hajok fogyasztanak
variable speed 2009.04.22 08:58:48
@EMU: tök igazad van, különösen most a gazdasági válságban, -- miközben szennyviztisztitás sincs megoldva.
És akkor most a szudániak gyűlölik a hawadzsákat? – kérdeztem az amdzsad (azaz a furgon jellegű taxi) vezetőjét a fehérek iránti érzelmekről. Nem, mondja, nem mindegyik gyűlöli őket. Viszont ez az Omar el-Besír elnök nagyon remek. „Olyan igazi férfi,” tette…..
A legforgalmasabb sinkanzenvonal meghosszabbítását, új vonatok (E5-ös sorozat) beállítását és új csúcssebességet jelentett be a japán vasút. Új dizájnnal is kiemelik a sinkanzenek (a japán igen nagy sebességű vonatok) legújabb, E5-ös sorozatát. A hosszú orrú motorvonatokat…..
variable speed 2009.02.09 01:59:09
@is: miért kellene ott lenni elöl?
Délelőtt 10 körül a 6-os számú Flirt villamos motorvonat egy forgóvázzal kisiklott Pusztaszabolcson. A baleset tolatási művelet közben történt, tehát utasok nem tartózkodtak rajta. A sínt elhagyó Delfin elzárja az utat Adony felé, így nem indulnak vonatok Dunaújváros…..