Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ?

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
JogÁsz Köszönd a Fidesznek! 2018.08.06 20:32:19
Elsöprő népharagot váltott ki az a bírói döntés, amely szerint Sztojka Iván, aki bűnsegéd volt a román kézilabdázó, Marian Cozma megölésében, 9 év 5 hónap letöltése után feltételesen szabadlábra kerülhetett, holott anno a bíróság 13 évre ítélte. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a Fidesz-közeli…..
Úgy tűnik, nem kegyelmez a Nemzeti Együttműködés Rendszere senkinek és semminek. Ezúttal a tudomány kisszámú, ám befolyásos képviselőjére akarja ráerőltetni a NER kényszerzubbonyát Palkovics miniszter úr segítségével Orbán Viktor. Bár Mészáros Lőrinc viszonylatában aprópénznek számító összegekről…..
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.07.08 16:17:29
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.03.07 16:34:09
@Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá: ÁllÍtolag az egyik olasz rálőt, valamelyikre, de hát az legfeljebb állatkinzás. Szabjanak ki 1000 euró büntetést, aztán zavarják vissza a vadakat az őserdőbe.
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.03.07 18:26:13
@élhetetlen: " hogy László Petra nem gáncsolta el a szír apát, mert nem érte el, de az is kiderült, hogy lerúgott egy gyereket. Ha az apa csak megbotlott, és elhasalt, akkor már a gyerek rerúgása nem számít? "

Eloszor is nem tortent semmi, es ezeket a barbar vadembereket amugy is golyoszoroval es langszoroval kellett volna megallitani. Nem pedig azon rinyalni, hogy ki rugott le kit.
KARAMBOL Az LMP egy trójai faló? 2018.03.06 10:41:06
Létezik egy párt, amelynek női miniszterelnök-jelöltje van. Létezik egy párt, amely minden korrupciógyanús ügynek a végére jár. Létezik egy párt, amely azt hirdeti magáról, korszakváltást akar, és soha többé nem paktálna le a régi, politikailag és erkölcsileg totálisan lenullázódott elittel.…..
Itt sétálok a batidai kastélyomban, amely nem az enyém. Valami Loncsáré, mindenhol disznók. Ránézek a szép kövér disznót formázó szökőkútra és eszembe jut, hogy ezek a hódmezővásárhelyiek mekkora disznók. Hogy mernek ellenem szavazni? Ellenem, a földesuruk ellen, ezek a senkiházi jobbágyok. Én adok…..
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.03.05 23:04:03
@ételizésítő: " Azért nincs börtönben, mert a gazdáidnak, a narancskomcsiknak dolgozik.""

Tevedes azert nincs bortonben mert a 99 szazalekban baloldali birosag nem akarja. Ezek ugyanazok a birok akik 2006-ban a szemkiloveto gyilkosokat felmentettek, es az aldozataikat bortonbe zartak.
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.02.26 13:59:45
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.02.26 19:11:48
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.02.26 21:01:28
@,,: Az LIPSI az libsi regiesebb modorosabb valtozata.
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
Most az egyszer tényleg rövid leszek. Márki-Zay Péter, az összes ellenzéki párt által támogatott, de függetlenként induló jelölt megnyerte az Almási István korábbi polgármester halála miatt kiírt polgármesteri választást. Nem kicsit nyert, nagyon. 13 076-9 468, ha jobban tetszik 57,49-41,63. Az…..
Lényegében semmi mással nem motiválja híveit a kormánypárt az idei választási kampányban, mint az elvesztett kétharmados többsége visszaszerzésének szükségességével. Ha ugyanis újra megszerzik a teljes uralmat a politikai palettán, el lehet fogadni a Stop Sorosnak keresztelt zagyvaságot, amelyről…..
Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.02.25 18:46:35
@Netuddki.: En pedig 3 eve CSAK ezt hallom, az ellenzektol.
Szerintuk a keritest le kell bontani, sot fol sem kellett volna epiteni. Felsokorlat nelkuli arab bevandorlasrol, iszlamizaciorol, saria torvenyekrol szonokolnak.
A legerosebb ellenzeki part vezetoje ONKIVULETI ALLAPOTBA FELESKUSZIK ALLAH-ra.