Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sulfur

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új szöveges videoklippel érkezett a Sabaton. A dal a banda legnépszerűbb albumáról, a "Carolus Rex"-ről jött: The Lion From The North. Ez a korong 2012-ben jelent meg, angol és svéd nyelven. A lemez idén Svédországban elérte a platinaalbum címet. Ennek örömére a zenekar újra kiadja a korongot. A…..
Tegnap új klip érkezett a kanadai death metal bandától, a Kataklysmtól. A srácok 1991 óta tolják a death metalt, és az idén megjelent tizenharmadik stúdióalbumukról, a "Meditations"-ről hoztak el egy újabb dalt. A lemezről a kritikát ITT találjátok. A most érkezett dal, az ...And Then I Saw Blood…..
Szinte minden embert hagytak már el,vagy ment már át szakításon, többünk nem is egyszer. Általában nemcsak maga a pillanat, amikor búcsút mondunk, fáj borzasztóan, de az utána következő traumás depresszió is ránk telepszik. Túllépni a kedvesünkön hihetetlenül nehéz, sokan el is vesztik a hitüket a…..
Új dallal érkezett a magyar fiatalokból álló formáció, a Down For Whatever. Tegnap, szeptember 23-án jelent meg a második magyar nyelvű daluk, a Művilág. A három éve aktív zenekar 2017-ben robbant be a köztudatba a "White Light" című lemezükkel. Azóta folyamatosan koncerteznek Budapesten, és az…..
Új dalszöveges klip érkezett a Skálmöld izlandi viking-folk metal zenekartól, az október 12-én megjelenő "Sorgir" albumukról. A dal, a Móri egy szomorú szám a sokat elemzett, tiltott szerelem témájáról. Egy férfi, hogy az életét mentse, rákényszerül, hogy megölje a kedvesét. A banda a zene világának…..
  Megjelent az első kislemez a kelet-német death metal brigád, a Deathrite "Nightmares Reign" című lemezéről. A tételnek az albumhoz hasonló a címe: When Nightmares Reign. A szám a november 9-én érkező korong nyitódala lesz. Erre utal a kísértetiesen építkező intro is, az amúgy zúzós és riffekkel…..
Új Five Finger Death Punch klip! A májusban megjelent "And Justice for None..." albumról érkezett az új klip a When The Seasons Change dalhoz. Az említett szám az album lassúbb dalai közé tartozik, de kemény érzelmekkel dolgozik. A videóban két rendőrtiszt barátságának lehetünk tanúi, és Five…..
Új Powerwolf videoklip: a július 20-án megjelent "The Sacrament Of Sin" albumról (lemezkritika ITT) hozták el a srácok a Killers With The Cross című dalt, egyszerre zúzós és vérfagyasztó videóval. Zenészeink vámpírnemesekként méltán ünnepelhetnek, mert a dal nagyon királyul szól és ezt a videó is…..
Űrhajóval száguldás, az univerzum csodáinak felfedezése és egy epikus kaland az ismeretlenben, hogy kiszabaduljunk a hétköznapokból! Ki ne vágyna erre? Megjelent a Cyronic Temple új lemeze, a "Deliverance", a probléma viszont az, hogy ez az utazás se nem száguld, se nem epikus...
Légy őszinte: ha meghallod, hogy rock 'n' roll vagy hogy rockzenész, mi jut az eszedbe elsőként? Hát persze, hogy a körülbelül ötvenéves, bőrkabátos, talpig tetovált férfiak, akik kezében sör és cigaretta csücsül, körülöttük egy tucat csajjal. Tetszik a hangulat, de valami fiatalosabbra vágysz?…..
Rózsaszín zászlók, flitterek, disco- és techno-zene, óriáskerék kötélugrással és mégis egy oltári rockkoncert. Lehetséges? Abszolút!..
2018 a rock- és metalkoncertek éve, hiszen a hazánkba érkező bandák száma rekordérték körül mozog. Sokan idén tértek vissza hozzánk, mint a két hete szintén a Barba Negra Trackbe látogató Black Stone Cherry vagy a Metallica is majd nyolc év után, de van olyan zenekar, mely először játszik…..
Szereted a heavy rockot, de már eleged van abból, hogy ugyanazokat a dalokat hallgatod? Unod, hogy a hard rock és metal műfajokban zömében az amerikaiak és a skandinávok alkotnak maradandót? Ha mindezek igazak, de nem akarsz igazán nagyot váltani, akkor a következő albumot neked készítették el.…..
Megjelent a LochNesz zenekar legújabb szöveges videója, a Mr. Másnapos. A LochNesz egy magyar tagokból álló kelta punk zenekar, akik az elmúlt években olyan bandák dalait dolgozták fel, mint a Dropkick Murphys, a Flogging Molly vagy a Real McKenzies.  ..
2017. június 12-én a Five Finger Death Punch a felbomlás határán táncolt. A hollandiai Tilburg városában a zenekar hatalmas botrányon ment keresztül. Ivan Moody énekes teljesen másnapos volt, így Tommy Vext ugrott be, hogy elénekelje a dalokat. Kezdés után három perccel végül Ivan is felkerült a…..
Rozsdagyár LIK - Carnage (2018) 2018.05.26 12:21:30
Felkeltek sírjaikból a holtak. Oszladozó húsú élőhalottak járnak közöttünk, pusztulást, szenvedést és halált hozva. Ölni kell! Szét kell boncolni a tetemeket, hogy csak a csupasz csontok maradjanak. A torz csontvázak megérkeztek. Életre kelt a LIK új albuma, a "Carnage"...
Countrymetal a láthatáron! Megjelent az amerikai Devildriver új dala, a Country Heroes, ráadásul szöveges videó formájában. Az új dal egy feldolgozás, melyet Hank Williams III szerzeménye alapján készített a metal zenekar, méghozzá Hank közreműködésével. A country zenész egy Ozzy Osbourne-hoz…..
Imádod a 80-as és 90-es évek rock slágereit, de már mindet kívülről tudod és valami újra vágysz? A korai rock zene mellett a heavy metal felé is érdeklődsz? Fontos neked, hogy a rock zene a szerelemről szóljon, de ez nem elég? Ha a kérdésekre mind igen volt a válasz, akkor neked kötelező…..
Már két dal megérkezett a Five Finger Death Punch új, május 18-án megjelenő "And Justice For None" albumáról. Az amerikai heavy metal zenekar már több, mint 10 éve hasítja a zenei világ aszfaltját. A múltkori "Got Your Six" album büszkélkedhet a legtöbb eladással a zenekar életében. Vajon az új…..
Power we need, power we breath. Szükségünk van az erőre, erőt lélegzünk. Erő, tűz, harc, hősiesség. Ismerős témák, sokszor hallottunk már róluk, többnél több power metal album formájában. Megunja-e valaha az emberiség a power metalt? Lesz-e olyan pont, ahol azt mondjuk nem érdekelnek többé a hősi…..
Kevés érzés hasonlítható ahhoz a pillanathoz, amikor megnyitják egy koncert kapuit és a rajongók nem csak tolonganak, de rohannak is az első helyekért, hogy láthassák a nyolc év után újra Magyarországra látogató Metallicát. Tegnap, 2018. április 5-én ismét Budapesten járt a heavy metal világának…..
Új Monster Magnet klip! Az új dal, az Ejection világűri magasságokba repít el minket. Kilövellünk az Univerzumba a banda társaságában, akiket villámok és lángok kísérnek a zúzás közben. Király dal a stoner rock zenekar március 23-án megjelenő, "Mindfucker" albumáról...
Április 13-án új lemezt mutat be a Bonfire. A "Temple of Lies" előfutáraként megérkezett a Crazy Over You, ráadásul szöveges klippel! A dal erősen hajaz Bon Jovi Livin on a Prayerére, de tartalmaz egy kicsit keményebb, közel metalos hangzást. Kitűnő szakítást feldolgozó szerelmes dal, és kiválóan…..
Ismert tény, hogy a vikingek a Föld minden pontját bejárták és előbb jutottak el Amerikába is, mint ahogy azt az európaiak felfedezték volna. Vajon lehetséges, hogy Brazíliába is eljutottak? Elképzelhető-e egy brazil metalzenekar, mely viking történetekről énekel? Teljes mértékben, hisz pontosan…..
Megjelent a "To Drink From The Night Itself" albumról az At the Gates svéd melódikus death metal zenekar első klippje. A korong május 18-án érkezik a Century Media közreműködésével. Az új dal az album címét viseli, továbbá a lemez nyitó dala is, melyben a srácok megmutatják milyen az igazi…..