Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyokei_masszázsfotel

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fotelek többsége 5 féle, orvosok által kidolgozott automatikus programmal működik.A Teljes test masszírozó programot ajánljuk ha az egész teste fáradt és kimerült.Felső háti szakasz masszírozását váll és nyakfájás esetén ajánljuk. Az egész masszázsprogram a hát…..
Egyes fotelek karmasszírozó funkcióval is rendelkeznek. Háromkörös légpárnás rendszerrel jobb és bal kart felváltva masszírozzák ezzel biztosítva a vér ideális áramlását a testben...
Egyes masszázsfotelek tudása, technikai felszereltsége és külleme különböző (pl.: kar, talp masszázs, hőterápia, ülés dönthetősége, zeneszinkronizációs masszázs), ezért vannak nagy árkülönbségek. ..
A fotelek többsége 5 féle, orvosok által kidolgozott automatikus programmal működik.A Teljes test masszírozó programot ajánljuk ha az egész teste fáradt és kimerült.Felső háti szakasz masszírozását váll és nyakfájás esetén ajánljuk. Az egész masszázsprogram a hát…..
Érdemes olyan helyre járni, mint például Miskolcon a Kyokei RelaxPont Masszázsszalon melyet azért hoztak létre, hogy könnyen elérhetővé váljon a jótékony hatású masszírozás élménye. A RelaxPontokban nyugodt, kényelmes környezetben frissülhet fel és megfizethető árakon…..
Meg kell próbálni esetleg pokrócot, vagy vékony szivacsot tenni a háttámlához, így enyhülni fog a nyomás. Valamint próbáljuk meg ülő helyzetben használni a masszázsfotelt...
A masszázsfoteleknél a "Zero Gravity" beállítás a teljesen vízszintes masszázs pozíciót jelenti, amely elősegíti az izomzat és a test teljes ellazulását valamint a vér szabadabb áramlását. ..
Vannak speciális programok a masszázsfotelekben, melyek kifejezetten a nyak ill. váll körüli izmok ellazítására gyúrására szolgálnak. A RelaxPontokban nagy segítségükre lesznek a tanácsadók, akik segítenek a megfelelő masszázsfotel kiválasztásában. ..
Természetesen használható mindkettő. Érdemes az ágy után használni a fotelt, hogy a már ellazult izmokat tovább gyúrja, lazítsa ezzel növelve a görcsök oldását. A masszázságyak a kiropraktika módszereit alkalmazzák, amely nagyrészt a csontokkal, gerincmenti idegpályák…..
Túlsúlyos emberek is használhatják a masszázsfotelt azonban van egy súlyhatár (kb. 110 kg). Lehetőleg ülő helyzetben masszíroztassák magukat így nem nehezedik akkora súly a háttámlára...
A masszázsmódok többfélék lehetnek: shiatsu nyomó masszázs, ütögető masszázs, gyúró masszázs, gyúrás-ütögetés, nyújtó masszázs, légpárnás masszázs, vibrációs masszázs.Shiatsu nyomó masszázsA shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és…..
Az ideális masszázs időtartama 15-30 perc. Egy alkalommal ne használja 30 percnél tovább. Ellenkező esetben nem várt reakciók léphetnek fel például izomláz, fájdalmas pontok a testen...
A vádlimasszázs légpárnákkal történik melyek sorrendben felfújva nyomás alatt tartva és leeresztve fejtenek ki masszírozó hatást. Felfrissíti az egész napos álló munka utáni fáradt lábakat. Ezzel a nyomással elősegítik a vér áramlását a szív felé. Nem ajánlott erősen…..
A shiatsu a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő, japánból származó alternatív gyógyító mód. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A masszázsgörgők a meridiánok mentén az akupunktúrális pontok nyomásával utánozzák a…..
Ezzel a megoldással egyedülálló mértékben igazíthatja testalkatához az ülőpozíciót, kiválasztva a legoptimálisabb helyzetet. Ez a masszázspozíció létrejöhet például a Kyokei Torino masszázsfotelben...
A masszírozás mellett egyes masszázsfotelek hőterápiával is elősegítik a feszültség és az izomgörcsök oldását lazítását. Természetesen megtalálható a hőterápia például a Kyokei Torino masszázsfotelben. Kényelmes kézi kezelője melegíti a lágy részeinket, mely öt…..
Igen, minden Kyokei masszázsfotel háttámlája dönthető 140 fokig. A masszázsfotel háttámláját annyira döntsük meg amennyire jól érezzük magunkat, hogy pihenni és relaxálni tudjunk. A masszázs erőssége fokozódik a fotel háttámlájának döntésével mivel nagyobb súly…..
Leghatékonyabban alkalmazhatók a masszázsfotelek a következő panaszok esetében: hátfájás, porckorong panaszok, fejfájás, feszült állapot, isiász, anyagcsere betegségek, alvászavarok, gyomorproblémák, magas vérnyomásos problémákra.Kiegészítheti az orvosi kezelést,…..
Ellenjavallt a masszázsfotelek használata: bármilyen gyulladásos állapotnállázas állapotnálfrissen műtötteknél (gerincműtét után 3-6 hó-ig, agyműtét után 1,5 év-ig)terhes nőknélpacemaker eseténimplantátum beültetése eseténvéralvadási zavarokkal küzdő…..
A masszázságy jade kővel masszíroz és párhuzamosan a gerinc mellett haladva a gerinccsigolyákat mozgatja, ezáltal segíti a szervek természetes ritmusba való visszaállását.A masszázsfotel négygörgős rendszerrel és légpárnás technikával masszíroz, alkalmazva a gyógymasszázs…..