Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rádai Gabi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakben Tiszteletreméltó Fulton J. Sheen érseket idézzük, az 1958-ban megjelent "Krisztus élete" című könyvének előszavából. *** A modern világ, amely tagadja a személy bűnösségét, és csakis társadalmi bűnöket ismer el, ahol nincs helye a személyes bűnbánatnak, csakis a közösségi…..
"Mária szeplőtelen szíve győzelemre fog vinni minket." - jelentette ki egy május 18-án Milánóban mondott kortesbeszéde végén Olaszország katolikus kormányfőhelyettese, Matteo Salvini, egy a közelgő európa parlamenti választások kapcsán tartott kampánygyűlésen. A pártelnök ezután egy rózsafüzért vett…..
Rod Dreher amerikai gondolkodó, újságíró, Benedict Option (benedeki választás) című könyvének alapgondolata dióhéjban az, hogy a Nyugati Civilizáció menthetetlen, túl van a megjavítható állapoton, és az igazhitű (ortodox) keresztényeknek, mind a katolikus, a keleti, és protestáns felekezetekből,…..
Írországban jelenleg illegális az abortusz, ez azonban lehet, hogy nem sokáig marad így. Májusban ugyanis az országban népszavazásra kerül sor a 8. alkotmánykiegészítés eltörléséről, amely kimondja, hogy az anyának és a magzatkorú gyermekének egyenlő joga van az élethez. Jelenleg az abortuszt…..
Beer Miklós váci püspök december 29-én interjút adott a ZOOM-nak, melyben egyebek mellett a katolikus tanítást érintő kijelentéseket is tett. Ez önmagában mindig üdvözlendő egy püspök részéről, sajnálattal azonban Beer Miklós püspök úr mondatai kapcsán épp a katolikus tanítás alapján kell tisztázó…..