Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettegek mert ballib vagyok

0 bejegyzést írt és 1847 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetedik éve dolgozzuk fel a nyilvános agrártámogatási adatokat, ami alapján pontos képet kaphatunk a magyarországi mezőgazdaság erőviszonyairól. Egy év tekintetében is tekintélyes adatbázisról van szó, több tízezer sorral, melyből először 2016-ban készítettünk egy keresőt (amit 2017-ben…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.08.22 10:12:23
@Ballib vagyok mert rettegek:
Az a baj a magadfajta ballib nickhamisítókkal, hogy csak az agyatlan Gyurcsnyista csürhét tudja átverni. :DDD
Ma megkeresett egy hölgy, hogy elmesélje mi történt vele az 1990-es agárdi Fidesz táborban. A hölgy fél, ezért kérte neve elhallgatását...
Rettegek mert ballib vagyok 2019.08.14 09:25:33
@gigabursch: Kende a legismertebb balib hazudozó majom.
Talán életében nem mondott még igazat ez a kényszeres történelem- és hírhamisító Gyurcsány csicska, magát publicistának aposztrofoáló spermaszökevény.
Rettegek mert ballib vagyok 2019.08.14 09:30:02
@szepipiktor:

Érdemes elolvasni ezt a cikket
Tulajdonképpen 1 darab nem sok, annyi jóslata se jött be Kendének, semmi nem igaz amit Orbánnak a tetteiról vízionált, viszont cserébe atom röhejessé tette magát, így 18 év távlatából is.

magyarnemzet.hu/archivum/archivum-magyarnemzet/est-egy-hihetetlenul-sikeres-palival-4661990/
"Orbán Viktor miniszterelnök nem lehet az USA elnöke, de nem lesz az Európai Unióban király-nagyfőnök sem, sőt a választások után tökéletesen össze fog omlani, visszavonul és kedélyesen gazdálkodik majd az összebarkácsolt, hihetetlen magánvagyonával "
..
" – Beleéltem magam Viktor szerepébe igaz, de egy biztos: Orbán Viktor nem is voltam, nem is vagyok, nem is leszek, és akkor lennék öngyilkos, amikor az első vonást fedezném fel magamban belőle – bukik ki belőle lelke legmélye. – Tömérdekszer belebújtam a bőrébe, ezt sok-sok hónapon keresztül játszottam és gyakoroltam, félelmetes, hogy hová jutottam el – részletezi az ügy érdekében hozott áldozatvállalását."

----

Aki ezt a majmot komolyan veszi az meg is érdemli.. :DDDD
• Juncker szerint teljes képtelenség, ahogy a magyar és a lengyel kormány hadakozik a kvóták ellen, nem tagadhatják meg a szolidaritást  • Orbán Viktor és a hozzá hasonló nemzeti demagógok tévednek, amikor a Notre Dame tüze kapcsán is a maguk politikai pecsenyéjét igyekeznek sütögetni.   • A…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.22 12:39:18
Egy pillanatra lamentáljunk el ezen a mondaton, és idézzük fel a B1 nevű szennyblog korábbi állításait:

"• Juncker szerint teljes képtelenség, ahogy a magyar és a lengyel kormány hadakozik a kvóták ellen, nem tagadhatják meg a szolidaritást "

b1.blog.hu/2016/08/19/ki_mit_nem_akar_oktober_2-an
"Sem jogi, sem politikai esélye nincs annak, hogy a kvótarendszert be tudja vezetni az EU."
(Nocsak-nocsak.. Az ember azt hinné csak Magyarország és Lengyelország áll ellent ennek a cikk szerint)

b1.blog.hu/2017/12/16/ujabb_pusztito_hazugsagot_dobott_be_a_fidesz_a_valasztasi_gyozelem_erdekeben
"Magyarországra senki nem akar bevándorolni (sőt), senki nem akar ide senkit betelepíteni, meg ha akarna, se tudna. "
(Kivéve Junckert és a barátait, ahogy láthatjuk)

b1.blog.hu/2016/09/14/okafogyotta_valt_a_migransellenes_nepszavazas
"A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek."
(Most meg bejelenti hogy csak mi állunk ennek ellent.. Nooormáális ? )

b1.blog.hu/2017/07/24/orban_hazudott_egy_boduleteset_tusnadon
"Soros György kifejezetten ellenzi, hogy a tagországokat kvótákra kényszerítsék és a menekülteknek megszabják, hol akarjanak élni."
(Persze a fia és Soros is a mai napig rendszeresen találkoznak, és egyeztetnek kvóta ügyben Junckerrel, Timmermansal, meg a többi Magyarellenes kreténnel)

...
A sor végtelen..
A B1 nevű szennyblog saját magát hazudtolja meg, mint teszi ezt rendszeresen, a migránsseggnyalás oltárán.
Az utcai plakáthelyek egy jelentős helyét uraló MAHIR Cityposter nevő cég, amely Orbán, Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozik, felmondta a szerződését a HVG-vel. Eddig minden héten plakátokon is megjelentek a Heti Világgazdaság címlapjai...
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.18 14:45:22
@Hát löködnek!:

Ha már igazságszolgáltatás...

Hogy lehet, hogy az Orbánt nyíltan geciző Hadházy, és csapata megteheti ezt büntetlenül, miközben a Hadházyt geciző Bayert megbünteti a bíróság ?

Hogy lehet hogy a tetves ballib gecik, büntetlenül gecizhetnek másokat, és sérthetnek emberi mivoltukban ?
Mint ahogy a Blanka lejáratása okán Mee Too 2-őt kreált HVG teszi ezt Rogán feleségével pl gond nélkül !?
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.17 13:17:59
@Magán?Véleményem?:

Illetve úgy konteó, ahogy van az egész B1 blog alapvetése is, most is.

Bérrettegő hazug majmok, kenegetik a szart, ahogy szokták.
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.17 13:19:42
@morph on deer:

Már hogy szerinted soha sehol nem dózeroltak le muszlim terrorsiták szerinted keresztény templomokat, kegyhelyeket emlékműveket ?

Nem olvasol híreket, amik nem illenek a Soros féle seggnyalásba ?
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.17 13:58:35
@morph on deer:

index.hu/kulfold/2015/03/16/moszul/
... Moszulból, hogy a terroristák leromboltak egy templomot.

kozbenjaro.blog.hu/2015/08/25/1500_eves_kereszteny_kolostort_dontott_romba_az_iszlam_allam
..szélsőséges iszlamisták bulldózerekkel rombolták le az épületet (1500 éves templom) a közép-szíriai Homsz tartományban található el-Karjatein városban. ..

www.magyarkurir.hu/hirek/otthontalanna-valtak-az-iraki-keresztenyek
Az iraki keresztényeknek nemcsak az otthonait rombolták le, hanem megszentségtelenítették, lerombolták a templomaikat, sokat közülük katonai kiképző központtá alakítottak át, ahol a célba lövést gyakorolták a terroristák. A Szeplőtelen Fogantatás-bazilikát, a Mar Yuhanna- és a Mar Zena-templomot felgyújtották.

...
Tele van a net a muszlimok templom rombolásaival.
Orbán Viktor rezsimje biztosan nem maradhatna működőképes még évekig olyan ellenszélben, amilyenben a Fidesz vezetői most próbálják egyensúlyban tartani a NER-t. Ezért létfontosságú számukra, hogy valamiféle áttörést érjenek el a populista politikai erők a közelgő EP választásokon. Amennyiben ez nem…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.17 11:20:57
@Helga Beauty Salon:

Ezt én se pontosan értem. Itt van egy libsi Soros bérenc Fukuyama nevű csávó, és a kinyilatkoztatásait úgy kezelik, mintha Nostredamus jóslatait hallhattuk volna, de persze mostmár zero hibával, hisz a liberálisok megmondó embere soha nem hibázik, a jövőt illetően se. :DDDDD
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.17 11:24:48
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

És ez tegyük hozzá EU szerte is egyedülálló, hogy ilyen támogatottsága legyen egy kormány pártnak.
Megjegyzem az ellenzékhez számolni a kamupártoktól kezdve a Munkáspárton keresztül, az árulóként aposztrofált LMP-n keresztül, a náci jobbikig mindenkit egy kalap alatt, az egy magadfajta Gyurcsány csicskától is egészségetelen önbizalomra vall. :DDD
Orbán simán megszegte a Néppártnak adott ígéretét; Lehűlt a német-francia viszony, miközben erősödnek Európában a populisták, ám azok aligha tudnak közös frakciót létrehozni Strasbourgban; Az unió saját magának tesz keresztbe, noha az EP-választás előtt éppen hogy fokozottan kellene készülnie a…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.16 09:14:28
@kgaba82:

Ha a manyupot hozzászsámoljuk, akkor is az jön ki, hogy az államadósság nem nőtt.

A balfasz ballib elkúrók meg 54%-ról 82% fölé adósították az országot, úgy hogy közben több ezer milliárdésrt privatizáltak mindent gyáraktól, kórházastul, MOL részvényestül.
És közben még el is kúrták.

Devizában rommá adósították az embereket, és országot, munkanélküliséget egekbe lökték, kétszámjegyű infláció és banki kamat volt.

Akinek 10 évnél hosszabb a memóriája, az már a ballib elkúrókat már soha nem fogja visszaszavazni !
• Az európai konzervatívoknak vigyázniuk kell, mert hatalomra segíthetik Salvinit és Orbánt, ha túl sokáig cirógatják azokat, miközben mindkettő az unió szétverésén dolgozik  • A brit toryk még beleköphetnek Salvini levesébe, mármint hogy az olasz szélsőséges politikus létrehozhassa az egységes…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.12 15:38:27
@törppicur:

Ez a B1 törzskommentelő ballib seggnyalóknál evidencia.

Aki nem tartozik közéjük, az cigány, antiszemtia, náci, és fasiszta is egyben. De ha kell akkor lehet akár díszzsidó is az illető, vagy olyan zsidó, aki maga is antiszemita pl Netanjahu.
A britek még a káosz kellős közepén sem engedik meg, hogy egy hivatalos személyiség Soros ürügyén zsidózzon; Orbán tudja, hogy a pénz beszél, ezért maradni akar a Néppártban;  Magyarországon már csak nyomokban létezik a független sajtó, és egy sor európai államban sem sokkal jobb a helyzet, ezért…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.12 09:13:52
www.origo.hu/nagyvilag/20190411-kirugta-a-brit-kormany-a-filozofust-aki-soros-birodalmarol-mert-beszelni.html
Scruton tehát őszintén elmondta, hogy mit gondol a világról, Orbán Viktorról, Magyarországról és Soros Györgyről. "Ez pedig a "fejlett Nyugaton" – ami elvileg a sokszínűség, az elfogadás, a tolerancia és a megértő álláspontok olvasztótégelyének mindenkori szimbóluma – túl soknak bizonyult" - írja a 888, és levonja a nyilvánvaló következtetést: a szólásszabadság jogát nem Nyugaton, hanem Magyarországon biztosítják.
Rettenetesen idegesítenek a politikai élőhalottak. Mégis nehézemre esne kifejezni azt a megvetést, amit az SZDSZ nevű 2010-ben választók által végleg elzavart párt a mai napig kelt bennem. Túl hosszú a bűnlajstromuk, hogy kiemeljek bármit is. A négyes metró, a korrupció csak hab volt a tortán. A…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.10 09:29:09
@MAXVAL bircaman közíró:

Az a különbség hogy a tied vélhetően igaz..
A ballib bloggerek pedig leírva világ életükbe Fidesz szavazók voltak, és éppen a minap ábrándultak ki végérvényesen, még véletlenül sem 4 vagy 8 évvel ezelőtt.. :DDD
A valóságban meg az MSZMP utódaira szavaztak világ életükben, mint MSZP vagy DK esetleg SZDSZ.
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.10 09:39:31
@arabok balrol:

Igen-igen.. Ez lenne a helyes és elvárt magatartás a magyadfajta Gyurcsány patkánytól !
Minden más véleményt kiirtani, eltiporni..

Ezért szeretem a magadfjata agyatlan marhákat, mert most éppen egy kormánykritikus bloggernek bizonyítod, hogy a madadfajta Gyurcsanyista seggfejektől bárki jobb, és demokratább ! :DDD
2018. április 8, vasárnap.Ekkor még a Hír TV-ben Kálmán Olga vezetett műsort, az RTL Klub pedig Baló György műsorvezetésével 20 részes választási vitasorozatot szervezett, melyet miniszterelnöki vita zárt. Klasszikus, a rendszerváltás óta megszokott színvonalú választási műsorok voltak ezek,…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.10 09:15:20
@Fenehorizont 667:

Ez pontosan így van. Az MSZP és DK plussz SZDSZ utódok bizonyítottak.

Soha többbet nem szabad őket a hatalom közelébe se engedni.

Én pl az LMP-re szavaztam volna, de a kerületemben nem indult egyéniben LMP-s, hanem csak DK-s. Még szép hogy a Fidezsre szavaztam egyéniben is!

A Gyurcsniysta férgektől rosszabb a világon nincs !
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.10 09:20:51
@werinter:

Ne viccelj már kérlek..
Az MSZP-SZDSZ alatt kétszámjegyű volt a banki kamat, infláció, devizában adósodott rommá a lakosság és az ország. Munkanélküliség csúcson, ahogy az államadósság is. 140 ezer bruttó felett 40% SZJA-t kellett fizetni, a rezsi EU szerte a legdrágábbak között. A környező országok mind elhúztak mellettünk, és ekkor kerültünk az EU perifériájára.

A Fidesz alatt minden jobb lett. Alig van kamat és infláció, munkaerőhiány, devizahitel lakosságnál kivezetve, ás az államadósság is átváltás alatt, ami stabilan csökken. Átlagfizetés 340 ezer bruttó 15% SZJA-val mínusz családi adókedvezmény. Rezsi EU szerte a legalacsonyabb. Elindult a felzárkózás.

Féreértés ne essék ! Nem azt állítom hogy ne lehetne jobban csinálni, esetleg sokkal jobban is mint ahogy a Fidesz teszi !
De abban biztos vagyok, hogy szarabbul, mint ahogy az MSZP-DK-SZDSZ teszi lehetetlen !
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.09 15:28:19
@high up!:
Mondjuk kinézem a tetves ÁVH-s fajtádból, hogy minden másként gondolkodót börtönbe zárnál.
A főnököd Gyurcsány 2006-ban már bepróbálkozott az ellenzék terrorizálásával, ahogy tanulta EP jelölt feleségének apjától, akit Nagy Imre hóhéraként ismerünk, az Apró familiából.

De ettől még a fenyegetőzésed nem kevésbé röhejes, mint mikor Gyurcsány vörös fejjel ordibál baromságokat. A magadfajta ÁVH-s csápoló csak ismétlési funkcióra képes.
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.09 15:30:12
@Attilajukkaja:

Gyurcsány és az MSZp miatt szoptok 10 éve és fogtok még szopni legalább 10 évig.

De ez nem baj, mert ez az ország érdeke, hogy az elkúrópárti Gyucrsány csicskák szopóágon maradjanak ! :DDD
A Fidesz úgy tesz, mintha nem is rúgta volna össze a port saját pártcsaládjának tagjaival. Használják ugyanis az Európai Néppárt nevét, logóját, eszközeit, mintha nem kiabáltak volna kígyót, békát, Soros Györgyöt az EPP politikusaira azután, hogy nagy többséggel felfüggesztették a magyar kormánypárt…..
• A populisták számára az egyetlen közös nevező a Brüsszellel szembeni utálat, és Orbán aligha lép ki a saját jószántából a Néppárt jelentette védernyő alól  • Még a német kereszténydemokraták legfelső szintű vezetői közt is van olyan, aki továbbra sem fogja fel a magyar veszélyt  • A Porgy és…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.08 21:33:20
@Látens Inszinuáció:

Balfasz Gyurcsnyista szöveg.. Eléggé unalmasok vagytok egyébként.

Egyfolytában diktatúráztok, meg náciztok antiszemitáztok mikor nem a kedvenc komcsi elkúróid vannak hatalmon.

Az ember azt hinné 1946 óta ezt a cirkuszt megunja a magadfajta ÁVH-s rohadék, de nem.

Na mindegy..
A nép elzavar titeket a picsába a következő választáson, és az azt követőn is, mert a ballib hazaruló férgek örökre leírták magukat ebben az országban.
A magadfajta ex-munkásőr garnitúra meg lassan de biztosan megdöglik, és Gyurcsány az MSZP-vel megy a lecsóba az SZDSZ után.
Orbán Viktor szélsőjobbos klisékhez folyamodott, amikor megindította a  Fidesz európai korteshadjáratát;  A magyar állásponttal ellentétben Szlovénia nem gondolja, hogy bele kellene ütnie az orrát a szabad sajtó munkájába;  A PiS nem közösködik a populista-nacionalista pártok összefogásán ügyködő…..
Ennek a szombati baller bejelentésnek, miszerint összefogtak a budapesti önkormányzati választásokra, két elég komoly baja van. Ez egyik, hogy ez kb. ugyanaz, mint eddig mindig, ami 2010-ben szétment, mert Gyurcsány és a szocik épp nem bírták egymást, újra és újra azt adja elő fő politikai…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.08 14:41:47
@lenörd hofstadter:

A mázli az, hogy az MSZP-s DK-s véglényéket és a Gyurcsnyista talpnyalóikat, még a Fidesztől is sokkal többen rühellik.

Ezért nyer a Fidesz.
Magyarország csak akkor menekülhet meg, ha Olaszország elesik. ..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.08 09:40:48
@werinter:

Orbán ha pókokkal vagy selyemhernyóval riogatna, akkor is győzne, mert a balfasz ballib elkúrókat senki nem fogja visszaszavazni.

Óriási szerencsére.
Mindenki érzi a különbséget a 2010 elötti és utáni élete között. 2010 elött 140 ezer bruttó felett 40% voltl az SZJA, ma meg 340 bruttó az átlagfizetés 15% SZJA-val.
A miniszterelnök az EP-kampány nyitójában nem sok újdonságot mondott, így nem is ezt kívánom elemezni, hanem összességében Orbán európai törekvéseit, terveit. Orbán Viktor az elmúlt időszakban próbál úgy viselkedni, mintha ő lenne a magyar Trump - vagy inkább az európai Trump-, a különc politikus,…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.06 11:42:21
@morph on deer:
Az etnikai homogenitás, a keresztány értékrend, és az egészséges nacionalizmus a magyarság fennmaradásának az egyetlen lehetséges jövője.

Értem hogy te Soros után szabadon a nemzetállamok felszámolását tűzted ki célul, (és ennek érdekében migránsokkal töri meg a homogenitást EU szerte) de szerencsére a magyarok elsöprő többsége ezt a faszságot nem zabaálja kétpofára.
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.06 11:51:24
@Rettegek mert ballib vagyok:
"Az etnikai homogenitás, a keresztány értékrend, és az egészséges nacionalizmus a magyarság fennmaradásának az egyetlen lehetséges jövője."

A szerepek is le vannak osztva..

A migráció hivatott megtörni a homogenitást minden nemzetállamban. (EU-s pénzek bankkártyák a muszlim migránsoknak, Migrációt segítő szervezetek pénzzel kitömése, Migrációt megállítani kívánó és elutasító országok szégyenpadra állítása)

A CEU és a többi ballib műhely keresztény értékrend felszámolásán dolgozik. (Gender szak, meleg lobbi, deviancia terjesztés))

A liberalizmus alkotmányba és alapjogokba vésése, az egészséges nacionalizmus megmaradását hivatott eltörölni. (Ezért ordít a libsi horda az illiberalizmus szó hallatán)
Rettegek mert ballib vagyok 2019.04.06 14:06:33
@Ma is mentek gecizni?:

Ez annyira de annyira jellemzi az Index, 444, RTL féle hírhamisítókat..
Ezt beidézem teljese gészében, mert annyira jellemző.. :D

index.hu/belfold/2017/10/31/helyreigazitas/
2017. október 17. napján a Deutsch Tamás feljelentette Gyurcsányékat az EU-nál című cikkünkben azt a valótlan tényt állítottuk, hogy a Gyurcsány Ferenc által Orbán Viktorral szemben indított peres eljárás Orbán Viktor pervesztességével zárult, és perköltséget kellett fizetnie, valamint nyilvánosan bocsánatot kellett kérnie Gyurcsány Ferenctől. A valóságban a cikkben szereplő tényállítás ellenkezője az igaz, vagyis az, hogy az említett peres eljárásban született jogerős döntés alapján Orbán Viktor pernyertes, és az Altus Zrt. pervesztes lett, azaz Orbán Viktornak nem kellett sem perköltséget fizetnie, sem pedig nyilvánosan bocsánatot kérnie Gyurcsány Ferenctől, azonban az Altus Zrt.-nek perköltséget kellett fizetnie Orbán Viktor számára.
Eddig csak a Fideszt tartották hatalomban. Mostanra annyira kontraszelektált lett a rendszer, hogy a magyar társadalom ellen fordultak...
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.30 15:38:53
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az a baj, hogy most közel se annyira elrugaszkodott dolgokat ír a nickhamsiító srác, mint szokta. :D
• A sokadik "nono!" érkezik Manfred Webertől Orbán Viktor címére, de a magyar vezetőnek addig nem kell semmitől sem tartania, amíg lopakodva, külföldről nehezen látható módon teszi tönkre a demokráciát  • A rabszolga törvény annak beismerésével egyenértékű, hogy felsült az orbáni…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.07 16:43:59
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azért valahol röhejes, hogy azok a ballib faszok beszélnek uszításról, akik O1G jelet rajzolnak a facebook profiljuktól kezdve, a hóba hugyozásig. :DDD

Persze tudom-tudom.. Nektek lehet, merthogy az jogos.. :DDDD
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.07 17:11:26
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te tényleg azt hiszed, hogy a Fidesz szavazók lenézése, megvetése, vagy épp Orbán gecizése sikerre vezet titeket ?
Mitöbb hogy ez nem gyűlöletkeltés, uszítás ?

Elég szánalmas ez az ÁVH-s tempó, hogy azzal vádolod az ellenfelet amit a ballib gecik követnek el naponta ! :DDD
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.07 17:27:48
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Sokban hasonlítunk.
" Magyargyűlölő hazaáruló" jelzőt pl első helyen kapja meg tőlem is, minden hozzád hasonló Soros csicska, és Gyurcsány seggnyaló.

Annyit azért okosítottál, hogy most már tudom tőled, hogy ez nem is gyűlöletkeltés. :DDD
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.07 16:19:55
Még csak 3.5 millió emberhez jutott el a színészkedő ballib majmok produkciója a Köz-TV-nél !

Osszátok bátran:

www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/

A hülye Gyurcsanyisták ha azt hiszik, hogy az elkúrók valaha is visszatérhetnek, akkor kurva nagyot tévednek !

2030-ig szopni fogtok Soros bérencek. Amíg ki nem estek. Utána lehet lesz változás.
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.07 16:41:46
@Hohó60:

A ballibek nemcsak loptak, és szétverették a tüntetőket.

Hanem közben el is kúrták. Nem kicsit, nagyon.
Rekord magas államadósság, munkanélküliség, kétszámjegyű infláció, banki kamat, 40% SZJA, devizahitel, ...

Ezért nem nyernek már soha, és senki aki összefog velük !
Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.07 17:01:58
@szemi90:

Azt szeretem a ballib majmokban, hogy elhiszik a fizetett troll dumát.
Még azután is, hogy harmadszor szopjátok be csúfosan a választásokat.. :DDD

Persze ha valaki leírja, hogy őt meg a Soros pénzeli, akkor kikéri magának.
Eközben meg az ő újságaiból, az általa promótált politikusok faszságaiból, az álciviljei hazugságaiból, szedi minden mondatát, a migránsseggnyalástól, a nemzetek feletti Európáig. :DDD