Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timur Link

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Kicsit megbolondult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd közös lista (höhö) miniszterelnök-jelöltje. Ami nem baj, szavaztam én már kicsitbolondokra az életemben, semmi problémám nincs a kicsitbolond emberekkel, amíg nem kezdenek bökdösni az ujjukkal, és egyelőre nem látszik, hogy Karácsony…..
Az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa több mint 50 milliót számlázott az MTVA-nak tavaly...
Soros György nem akarja hagyni, hogy nacionalista populisták szétzúzzák az életművét; A választási kampány finisében kínos helyzetbe került Orbán Viktor, amiért eltitkolta 1300 menekült befogadását; Magyarországon minden "kaputt" és ha így folytatódik, az ország átvitt és konkrét értelemben is…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Nem tesz jót a kormányváltást akaró szavazók lelkének az MSZP és az Együtt között kialakult háború. Gyors megegyezésre lenne szükség, hogy végre mindenki a kampányra összpontosíthasson. Nem szeretik a választók, ha az ellenzéki oldalon vita van. A DK és az MSZP megállapodása az egyéni…..
Még konzervatív lapok is bírálják Seehofert, amiért feloldozta a magyar kormányfőt a jogállam megsértése alól; Orbán azt hiszi, hogy példakép az európai menedékpolitikában, a bajorok számára pedig végvári kapitány, az újságírók azonban kint sem kérdezhettek tőle;   Kurz nem akar csatlakozni a…..