Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rallus

0 bejegyzést írt és 3176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnést keltett a miniszterelnök legutóbbi interjújából az egyik mondat. Így hangzott: „Nagy a verseny, de nem adom olcsón a bőrömet.” (Magyar Rádió, május 8.) A külügy- és külgazdasági miniszterről beszélt, meg is jegyezte az egyik értelmező, az MSZP volt elnöke: „Hát erről szerintem Lázár is…..
rallus 2020.05.11 18:55:49
@birkamenet: Soros 18 milliárd dollárt különített el politikai és nyilván gazdasági céljainak a megvalósítására!
Ez a befolyásos politikusok számára nyilván a mesék világából átvett "Terülj, terülj asztalkát" jelenti, a hazájukat gyűlölőknek némi 30 ezüstöt, a hasznos idióták meg önként dalolva...
A baj ott van, hogy Soros ismeri a komcsi talajból fakadt támogatóinak képességeit és nagyon nagy valószínűséggel őket sikerdíjas elszámolási rendszerben finanszírozza, amitől egyre frusztráltabbak... Erről az országgyűlési élő adásból győződhetnél meg, ha....de hagyjuk...
rallus 2020.05.11 19:29:02
@szobatars:
"Soros György közel 18 milliárd dollárt, mintegy 4712 milliárd forintot utalt át az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványoknak - írja a Wall Street Journal.
A lap kiemeli, hogy a lépést követően Soros alapítványaihoz került vagyonának jelentős része, amelyet a Forbes 23 milliárd dollárra (6022 milliárd forint) becsült kedden. A WSJ kitért arra is, hogy a pénzösszeg átutalása jelentősen érinti a milliárdos befektetési cégét is...."

Okos, perspektivikus fiatalok tanulását finanszírozta, hogy majd esetleg rajtuk keresztül szerezhet befolyást, konkrétan pénzt...
Nem véletlen, hogy téged nem is próbált taníttatni...
rallus 2020.05.11 19:50:30
@szobatars: Ne csodálkozz, hogy téged nem szponzorált!
A sör-csipsz-tv-dugás-elégedett böfögés perspektívájú emberek biztosan nem érdekelték... Ha ő is ilyen lenne, akkor csikket gyűjtene a Blahán...
"Nem engedhetjük meg, hogy a mindenkori kormány önkényesen, politikai okokból vonjon vissza már megítélt pályázati támogatásokat."..
rallus 2020.05.09 07:22:32
@nincs1itt: Méltányolva azt a teljesítményt, amit Budapest új és tehetséges vezetése a karizmatikus Karácsonnyal az élén megtett a vírusfertőzés tömegessé tétele érdekében, mégis azt kell mondanom, hogy megint buktatok!
A gonosz Orbán és a kormány visszafogta a járvány terjedését. Nektek annyi maradt, hogy tréfásnak tűnő matematikai trükkökkel levezessétek, hogy a NER lovagok kivételével mindenki meghalt!
Menni fog, ebben jók vagytok...
rallus 2020.05.10 11:01:29
@cicmen: Ágikával ott lennél bajban, hogy nem tudnád , adott szituációban éppen min röhög... Elbizonytalanítana....
Pesti Flaszter Boldog Karácsonyt! 2020.05.08 14:01:33
   Nem kedvelem Karácsony Gergelyt. Leginkább azért nem, mert eddig nagyjából az összes létező pozícióért elindult, hátha az egyik bejön. Aztán végül a főpolgármester szerepét sikerült elnyernie, de hány bukott projekt volt ezelőtt? Ő az az ember, aki saját bevallása szerint jobban utálja az MSZP-t,…..
„Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt, amit teszek” – Orbán Viktornak ez az önleleplező, pávatáncra utaló mondása talán aktuálisabb, mint valaha. A szavak és a tettek a koronavírus okozta válságban sincsenek összhangban: az előbbiek a válságkezelésről, az utóbbiak viszont nem kis részben a…..
rallus 2020.05.08 19:08:54
@Piri és Barkas: A Transparency International Magyarország nyilván a saját pénzén is igyekezne mindennemű felhatalmazás nélkül akár akaratunk ellenére is boldoggá és szabaddá tenni bennünket, nem csak úgy, hogy ismeretlen szándékú valakik finanszírozzák valahonnan külföldről.... Ez szép dolog...
rallus 2020.05.08 19:42:53
@Piri és Barkas: Úgy látod, hogy nincs ott a stadion, amit kifizettünk?
A karikatúra története tele van gúnyrajzokkal, amelyek alkotóit vallás- vagy istengyalázással vádolták. Ezekben a napokban Pápai Gábor is így járt. A tiszti főorvos asszony egyik kijelentését értelmezte a maga módján, a háttérben pedig feltűnt Jézus is a keresztfán. A bírálók, köztük a bűnvádi…..
rallus 2020.05.08 07:51:22
@midnightcoder2: Nem fog! Pápai Gábor nem hülye, hanem tréfás kedvű!
Az ATV stúdiójában gyakran fordulnak meg ellenzéki politikusok. Feltűnt a sajátos kommunikációjuk. Azon tűnődöm, vajon a koronavírus-járvány kellős közepén, a gyökeresen új helyzetben eljutnak-e oda, hogy új és közös stratégiát kéne választani. Komjáthi Imre MSZP-politikus országszerte szerzett…..
A törppicur álnevű kommentelő megköszönte, hogy külön bejegyzésben válaszoltam a kérdésére. Azt firtatta, miként vélekedem a ZDF nálunk nagy visszhangot kiváltó műsoráról. Okfejtésem után kifejtette, hogy nem győztem meg; kitart amellett, hogy a német közszolgálati tévé megsértett bennünket. Azt…..
rallus 2020.05.05 09:42:30
@birkamenet: Jól tudjuk, hogy a ZDF és a független média összes tagja csak az igazságot szolgálja és népi mondás szerint „Ég és föld között lebeg, mint Mohamed koporsója”.
A finanszírozásuk is önzetlen, emberbarát szervezetek és magánemberek keservesen megkeresett pénzéből történik, ezért elképzelhetetlen , hogy a legkisebb rossz szándék, vagy pláne anyagi-politikai haszonszerzés húzódna mögötte...

A Mikulás meg létezik és a nyulak festik a pirostojást!
rallus 2020.05.05 09:47:41
@Kataj: Éllyen a világForadalom!
A diktátorokat meg be kell zárni egy öregotthonba, ami Karácsony és Gy. Német Erzsébet hatáskörébe tartozik!
Nem túl humánus megoldás, de pillanatnyilag nem lövethettek a tömegbe és REBISZ sincs már...
rallus 2020.05.05 13:50:02
@citrix: A ballibek nem ilyen gorombák, hiszen amikor Konrád György azt tévedte, hogy nem kell ellenőrizetlenül beengedni a migránsokat, akkor nem röptették, csak simán vén hülyének titulálták...
És akkor még nem beszéltünk színház igazgató hölgy tüntetéstől való távolmaradásának következményeiről...
A hősi múlt meg tele van halál utáni rehabilitációval, de ha rajtatok múlna....
MammyPress News Agyaranyák vére 2020.05.03 16:25:23
Itt élek egy országban, amiről azt gondoltam: ez a hazám! Része vagyok, mert itt születtem, mert ennek a nemzetnek a nyelvét tanultam anyámtól. Mert ebben az országban neveltem gyerekeimet, ezt az országot támogatom az adómmal, ennek az országnak a közösségéért próbálok tenni több-kevesebb…..
Pár hete tartottak egy tüntetést, több ezer résztvevővel. A #meddigmég hashtaggel fémjelzett jótékonysági koncert egyik szervezője és felszólalója Péterfy-Novák Éva, írónő és influenszer volt. Az írőnő közel 42 ezres követőtábora előtt mondott a minap véleményt Kövér László kijelentéséről. A…..
Ahogy több országban, úgy hazánkban is a köztársasági elnök az államfő. A titulus birtokosa kevés politikai befolyással rendelkezik, szerepe mégsem merül ki az éjféli Himnuszt követő újévi köszöntőkben...
rallus 2020.04.27 19:37:49
@math0: Ádernak sem könnyű, hiszen magánemberként semmi köze nem lenne a magadfajta bunkókhoz, így viszont képviselnie kell őket is...Nehéz kereszt...
rallus 2020.04.27 20:30:40
@math0: Intellektuálisan valóban megfelelnél a ballib oldal jelöltjének, de a következő választáson az általuk megszerezhető max 5% összeguberálása lesz a fő feladat, ezért ne ábrándozz a közt. elnöki posztról.
Ne keseredj el, Karácsony viszont jó pénzt fizet a magadfajta tehetségeknek, arra orientálódj!
rallus 2020.04.27 21:33:26
@birkamenet: A büszke ballib oldal győztes pozícióból indult és meg lehet nézni, hogy hol tart most!
Biztosan láttál már brutálisan lefele tartó grafikont....
Most olyan szorosan összefogott az ellenzék, hogy még az sem látszott, hogy hol végződik a sz.r és hol kezdődik a lómáj, de ebből várat építeni még Soros habarcsával sem lehet...
Az öt (5) % csak egy nagylelkű gesztus volt a részemről..., de már bánom, mert alaptalan reményt keltettem bennetek...
Úgy tűnik, a Fidesz arra építette fel a koronavírussal kapcsolatos kommunikációját, hogy a járvány végén Orbán Viktort, mint látnokot ünnepelje a nép. A miniszterelnök ugyanis kijelölte a védekezés csúcspontjának dátumát, és ezt követően beindítja az élet megszokott menetét az országban. Mindez azt…..
rallus 2020.04.25 06:55:43
@Törpvadász: Csak azt hagytad ki, hogy Karácsonyékra kellett volna bízni a járvány megoldását! Már túl lennénk rajta és a sírásóknak decemberig tartó munkája lenne, mire a sok hűtőkocsiban tárolt hullát is elkaparnák a Városligetben...úgy, hogy ez az ágazat felszívna 20-25 ezer munkanélkülit!
Mekkora bevételkiesést okoz Ferencvárosnak az, hogy a kormány a koronavírus-járványra hivatkozással forrásokat vont el az önkormányzattól? Itt van-e az ideje, hogy nyílt levélben kiálljunk az atlétikai stadion beruházás leállításáért? Megismerhető-e a tanítónéni a neten keresztül? Hogyan boldogulnak…..
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
rallus 2020.04.24 10:39:00
@morph on deer: Az a baj, hogy a ballib oldal túlságosan szemérmes és visszafogott!
Igaz ugyan, hogy a Zölddossziés Ember, maga Vona Gábor, de még a makulátlan hírnevű Gyurcsány Ferenc is felmutatott egy-egy iratköteget, amiben a Fidesz és Orbán összes bűneinek cáfolhatatlan bizonyítékai szerepeltek, de a velük született arisztokratikus eleganciájuk miatt ennek feltárásától eltekintettek!
Ez Orbán szerencséje, mert ismerve nevezett urak korrekt, alapos munkáját, már Polt Péter sem tudná megmenteni Recsktől...
rallus 2020.04.24 10:50:41
@R.V.J.: A vírusra való hivatkozással Kásler a lánynak tűnő fiúknak és a férfinak tűnő lányoknak a választások időtartamára engedélyezni fogja a fű korlátlan fogyasztását!
Kedvenc pártod észbeli képességei alapján a tagság fele azonnal legelni kezd a tehenek metánfingásának akadályozása érdekében, a többi meg boldog vigyorral az arcán szundikál...
Max 2%-ot jósolok nektek...
rallus 2020.04.24 11:40:44
@morpho: Azt ki finanszírozza, hogy ti egymásra hozzátok a frászt, riogattok reggel,délben és este?
Ráadásul már igazán röhögni sem lehet rajtatok az ezredik ismétlés után...
Az 1930-as évek Európáját sajátos viszonyok jellemezték: a kontinens országainak jelentős része tekintélyuralmi rendszereket működtetett - így például Lengyelország (Pilsudski-rendszer), Jugoszlávia, Bulgária, Románia, Magyarország (Horthy-rendszer), Törökország, Portugália (Salazar-rendszer) - és…..
rallus 2020.04.20 15:56:26
@MAXVAL bircaman közíró: Régen mosdatták utoljára ilyen elkötelezetten Sztálint!
Végül is jó ember volt, hátba támadott egy áldozattá váló népet, akiknek aztán gondosan kiirtotta az intelligenciáját...
Apátok....
rallus 2020.04.20 16:16:37
@MAXVAL bircaman közíró: Sztálin célja a gyarmatosítás volt és ezt az új barátai segítségével megoldotta...
Adott érte néhány tízmillió halottat, de ő mondta, hogy ahol dolgoznak az ácsok, ott hullik a forgács...
rallus 2020.04.20 16:50:16
@BiG74 Bodri: Amennyiben bennünket is és a többi "felszabadított" országot is "saját kis birodalmához" tartozónak számíthatunk, akkor valóban nem törekedett más országok kirablására!
Még a szerencsétlen lengyeleket, akik elvileg a győztesekhez tartoztak, még őket is odadobták neki a "demokrácia erői"! Ők is jó emberek voltak, pont mint Sztálin!
Azt már számtalan alkalommal megírtuk, hogy a korrupció Magyarországon súlyos probléma, és pénzben kifejezve is hatalmas veszteséget eredményez. Ha már megakadályozni nem tudjuk a közvagyon lenyúlását, legalább igyekszünk leltározni a korrupciós botrányokat, hogy a visszaélések ne maradjanak…..
rallus 2020.04.16 17:02:27
@Emmett Brown: És ha megnézed, (miért ne tennéd...) akkor azt is láthatod, hogy a manyupok főként magyar állampapírt vásároltak a befolyó pénzből....szóval hülyék azért nem voltak és ez nagyszerűen beilleszkedett a Gyurcsány-Veres-Bajnai triónak az állam eladósítására való törekvésébe.
Ismeretlen okból a művelt nyugaton nem voltak ilyen pénztárak....de a hitelezni szándékozók nagyon dicsérték a miénket! A fene sem érti....
rallus 2020.04.16 17:12:00
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mindenki tudja, hogy akkor nagy és biztos volt itt a jólét, bennünket irigyelt egész Európa és boldogan ugrabugrált a Pannon puma!
Talán ennek is köszönhető, hogy már ti is érzitek a zsigereitek mélyén, hogy örökre leáldozott a hülyék által megválasztott gazembereknek...és természetesen az egyre ostobábban vicsorgó híveiknek is...
Egy esélyetek van: Minden gőzt a kürtre! Ez viszont szánalmas...az egykor nagy és büszke ballib oldaltól....
rallus 2020.04.17 07:39:39
@Emmett Brown: Származhat egy adat az IMF-től, az EUROSTADT-tól, a nemzetközi hitelminősítőktől, a ballibeknek az nem jelent semmit!
Ők kitalálnak két tetszőleges számot, azt interpolálják, teljes indukcióval tovább csiszolják és végül hatványozzák, vagy gyököt vonnak belőle. A lényeg az, hogy az ország és a kormány csúfos bukása, ezzel szemben a ballib oldal dicső múltja és diadalmas feltámadása tudományos bizonyítást nyerjen....
Ez a módszer a szauruszoknak is kellemesebbé tehette volna a kipusztulást....
Politikusként viselkedett, mert államférfiként nem tudott. ..
rallus 2020.04.13 11:02:06
@István Tamasi: Addig jó, amíg Karácsony beadhatja nektek, hogy miért felelős ő a nem olcsó, de tehetséges stábjával és miért nem. Eddig úgy tűnik, hogy semmiért....csak van, mint a pápa kukaca....
rallus 2020.04.13 14:39:14
@rdos: Az ellenzék bizonyítani akart és erre most minden lehetősége adott! Teljhatalom, ami eddig a világon egyedül Orbánnak volt!
A másik meg az, hogy "Orbán el akarta kerülni, hogy ő legyen a rossz rendőr.".
Annyira megszokta már, hogy a ballibek megállás nélkül dicsérik itthon és szerte a világban, hogy ezt nem akarta kockáztatni...de most azt hiszem tévedett....
Olyan, mint ama hetilapé, amelynek most jelent meg a századik száma. A Magyar Hang főszerkesztője, György Zsombor rövid cikkben fejtegeti, hogy „egyetlen orgánumot sem gyűlöl jobban a hatalom”. Ez talán túlzás, a hatalom ugyanis minden orgánumot gyűlöl, amely nem az ő nótáját fújja. Abban viszont…..
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
rallus 2020.04.10 16:15:23
@kvadrillio: Ha visszaolvasod, hogy ezek a zsenijeid Bokrostól P.M.Zitán át Vértesig mennyi baromságot jósoltak, még te is sírva fakadsz...
rallus 2020.04.10 19:14:12
@birkamenet: Az sem hatalommegosztás, hogy Karácsony csípőből elutasíthatta a szuperkórházat?
Úgy tűnik, a kormányzati kommunikáció is gyorsan változik. Néhány napja még kiplakátolták, hogy ne hordj maszkot. Azóta meghalt pár tucat ember. Más a kommunikáció is. Mondjuk a csempe lehullott, a lift nem jár, a tűzoltókészülék a földön, az orvos még felvenni sem tudja a sebészmaszkot. Orbán olyan…..
Magyarországra, ahogyan a világ szinte minden országra óriási megpróbáltatásként zúdult rá a koronavírus-járvány. Valljuk be, szinte mindannyiunkra váratlanul. Az életet habzsolók és a hatalom mániákusai kezdetben megpróbálták elhessegetni maguktól, pedig sokan és sokszor elmondták, hogy ez, sőt…..
rallus 2020.04.10 09:39:02
@232323: Járj elöl a jó példával! Költözz be egy Karácsonyhoz tartozó idősotthonba! Ha türelmetlen vagy, akkor egy nyakadba kötött nagy kővel éjjel ugorj a Dunába...