Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gicaacicamica

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matt Weber - aki taxisofőrként kezdte pályafutását az éjszakában - és az ukrán származású Miron Tsovnir fotóit láthatjátok a Big Apple, azaz New York egykori sötét oldaláról. A fotósok - akiket munkájuk során többször megvertek, letartóztattak és rájuk is lőttek - a nyolcvanas évek világvárosi…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Gicaacicamica 2018.11.04 21:51:24
@sixx: Értem. Na erről nem tudtam XDD. Köszönöm a választ :))
Gicaacicamica 2018.11.04 13:01:50
Amúgy bocsi Sixx, hogy "okoskodni" próbálok, :DD de ezt rosszul tudod, mert 2002-ben épphogy a TV2 másolta le megint a ReTeK Klubot oly módon - mint mindig - hogy ők már 2001 őszén el szerették volna indítani a VV-t, de akkor financiális problémák és a 9/11-es tragédia miatt ez meghiúsult. Sőt a műsor promója már 2001 tavaszán(!!!) futott a csatornán, amiből tisztán kiderül, hogy milyen típusú (vö.: MTV's Real Life) műsor is készül, tehát innen már szabad kezet kapott a TV2 és ezerrel lekoppinthatta az ötletet. Megvásárolták a külföldi licencet és mivel nem indult el 2001-ben a műsor, a TV2 úgy eladhatta ezt az egészet, hogy az ő műsoruk volt az "első": www.youtube.com/watch?v=tn6ebZ8X3Qc

Én egyik kereskedelmi adót sem védem, de az igazság az, hogy itt is az RTL-é volt az eredeti ötlet, s mint mindig a TV2 meg másolt és kapkodott ezerrel, ami meg is látszódott az akkori BB színvonalán! Kezdetben több embert is vonzott a Big Brother, de ez kb. 1 vagy 1,5 hónapig tartott. A VV1 fináléját is már többen nézték mint a BB1 végső döntését (vagy mi volt a neve, már nem emléxem). Az RTL+-on néha bele-bele néztem az ismétlésbe, most lett vége az ismétlésnek. A finálén Majka 566 ezer szavazatot kapott, Szabolcs pedig 757 ezer (!!) sms-sel győzött. Ma már ilyen tömeget lehetetlen megmozgatni.
Állandó olvasóink biztosan tudják már hogy blogunk az MTI Fotóarchívumával kötött együttműködése révén mutat be képeket ebből az egyedülálló magyar gyűjteményből. Budapest, 1958. január 21. A Fővárosi Szekérfuvarozási Vállalat (FŐSZEFU) lovaskocsija halad a Tanács kőrúton. MTI Fotó: Seidner…..
Gicaacicamica 2018.06.08 14:43:10
@Fellegjáró Marci: Mindig is lemaradásban voltunk, de a világ ebben az évtizedben kezdett el villámsebességgel elhagyni bennünket!
Kevés pejoratívabb jelző létezik az egyslágeres csodánál: mintha valamiféle szégyellnivaló lenne abban, ha az adott pop/rock előadó mindösszesen csak egy dalával ért el globális sikert és alapozta meg minden bizonnyal egy életre saját anyagi helyzetét. Pedig zenekarok tízezrei adnák oda kollektív…..
Gicaacicamica 2018.05.24 13:57:19
@Kovenant: Itt egyedül csakis rád férne, hogy művelődjél és olvass főleg zene terén, de úgy látom a kommenteket olvasva nem csak én vagyok egyedül ezen a véleményen :))
Fegyvertelen Gettó Tourism 2018.04.20 22:32:32
Fotó: IHO.hu Nem tudom, milyen ördögi Soros-terv része, de valahogy úgy szervezték a hatalmasok, hogy Magyarországon csak húgyszagba lehessen megérkezni. Vagy hányásba. Van persze pár ritka kivétel, amikor a sok uniós forrás ellopásához valamit építeni kellett mutiba, de alapvetően a jellemző ez.…..
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
A rock/metal stílus népszerűsége sajnos az utóbbi években - az elmúlt másfél évtized mélyrepülését követően - meglehetősen alacsony szinten látszik stabilizálódni. Drámai mértékben szorul vissza a rádiókból, a tévécsatornákról, a köztudatból, de ami a legfontosabb, a tizenévesek lejátszási listáiról…..
A harmadik évad első része ugyan nem hozott egetverően magas nézettséget, 14,8 százalékos közönségarányával ki is kapott a TV2 egyik vetélkedőjétől, de a második már 15,2 százalékot hozott, és nyert (15,2% vs. 14%). Ezen felbuzdulva az RTL nem húzza még nyolc héten át a sorozatot (tízrészes évadról…..
Gicaacicamica 2018.01.14 21:53:02
@EU:
Jujjujujujj!! Siess le ne maradj a Válótársak, a Barátok közt, éjjelnappal budapest meg a többi RTL-es förmedvényekről te agymosott gyökér! De el ne felejtsd kiverni a faszod stohl bedrogozott fejére te pattanásfejű szar!
Gicaacicamica 2018.01.15 19:08:21
@cukkmukk:
Ez a példád véleményem szerint nem állja meg a helyét, pl.: telefaxot, írógépet se nagyon használunk ma már!!
De azt nem vitathatod, hogy nagyon erősen lecsökkent a tévénézők száma az elmúlt években! :)