Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MittuDomain

0 bejegyzést írt és 287 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
MittuDomain 2023.11.24 15:46:43
                       „Mindenki olyan párt választ, akinek a tulajdonságainak egy része benne is megvannak - és bennem is volt ilyen régebben, hogy mindig felülkerekedni és kiosztani” – … ám Levélírónk mindezen tud uralkodni, párja viszont nem. Azt sem érti, miért csak társaságban jön elő belőle a…..
                       Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.      …..
                       Korábban a pasi is gyerekvállalásban gondolkodott, ám az idő múltával csendben eldöntötte magában, hogy mégse időszerű. Ha a barátnő nem kérdez rá, várhatna akármeddig. Csak a nőknél ez nem ilyen egyszerű, nem érnek rá akármeddig. Lett egy macskájuk, és a pasi azon éli ki az…..
MittuDomain 2023.04.06 17:23:48
@Lorrh: Úgy hogy pár száz km-re keletre bombázzák és gyilkolják az embereket???
Ezt muszáj itt?
                       „A Szilvesztert külön töltöttük, őt ez nem nagyon viselte meg, lerendezte annyival, hogy részéről minden a régi, ő továbbra is szeret, neki megfelel így” – Posztolónk mégis működőképesnek érzi a több sebből vérző kapcsolatát egy olyan ember mellett, aki érzelmileg kicsit sem…..
Az olcsóság és a menetszél-optimalizálás miatt szoftverrel tervezett, unalmas vonalvezetésű egyenautók korát éljük. Erre rápakol még egy kört az, hogy többségében fekete-fehér-szürke kocsik gördülnek le a gyártósorról - abban nincs kockázat és a sok egyforma festéket olcsóbb nagytömegben megvenni.…..
MittuDomain 2023.01.02 20:08:12
@MaCS_70: És/vagy..a babamatricák remélhetőleg fő funkciója szerintem: vigyázz ránk lehetőleg,ne veszélyeztess,ne tapadj rám stb..baba van az autóban.
A kurvásat meg végképp félreérti a blogger,az valami divatos "kultfilm" összekacsintása lehet, kb mint az izirájder öcsém.
Engem mondjuk a hideg ki ráz tőlük,de ez az én bajom
MittuDomain 2023.01.04 00:17:15
@MagyarTarka:

"Látta, hogy ott a matrica, miért nem figyelt rám jobban..."
Hamis biztonság érzetet adhat.

Aki egy kétszáz forintos "vigyázz rám baba az autóban" matrica felragasztása után sebezhetetlennek,kivételesnek és mindenhatónak érzi magát és a gyerekét az utakon, ott több baj is van a fejben.
Nyilván ilyen is előfordulhat,de nem a végletekben gondolkodva írtam a hozzászólásaimat.
Figyelemfelkeltés a lényeg, noha igazából nem véd meg kb semmitől,
hasznos info lehet a normális,felelős emberek számára.
                        Ha hetekig agyalsz a csajod egyik súlyos kijelentésén, és már azt se tudod, illik-e rákérdezni, lehet, hogy nem érdemes hosszabb távra tervezni vele. Az, hogy az elhangzott mondat csak egy teszt része volt, vagy komolyan is gondolta, ennyi idő elteltével talán már mindegy…..
A blogon többször foglalkoztunk már a tíz esztendős Balla Riana Emmával, a csodálatos tehetséggel megáldott előadóművésszel. Ezúttal a saját ötletéből készült kisfilmjéről beszélgettünk, amely az egész világon bemutatkozik majd, különböző filmfesztiválokon.  Az interjú után érkezett a hír, hogy a…..
1910 körül. Rákhalász gyerekeivel és zsákmányával. Manaia, Waikato, Új-Zéland..
MittuDomain 2021.09.19 18:19:59
MittuDomain 2021.09.20 19:01:51
@Fotósképző: Én kizárólag Edison itt elhelyezett fotójára próbáltam "vicceskedni"..
Edison Aaalvaa...Éérted? :)
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
Amiről nem beszélnek: Covid-19-től a dallamok sem szólnak.A gasztronómia mérhetetlen nagy csapást kapott a vírus által. Tulajdonképpen megállt a vendéglátás, a turizmus, a rendezvénypiac, és vele számos iparág. Dőreség lenne azt hinni, hogy ez csak azokat a területeket érinti, ami szerves…..
TOP 15 Star Wars pillanat Mivel mindjárt itt a Skywalker kora, gondoltam bepörgetem kicsit az oldalt. Manapság úgy is dívik a toplistázás. Mondjuk mi ritkán tartunk ilyet, de most van annyira fontos az előttünk álló pár nap, óra, hogy lássuk nekünk mi is a kedvencünk a 10 részből. Persze kár is…..
Amerikában a héten ünneplik a Hálaadás ünnepét, amikor a hagyomány szerint az amerikai otthonokban pulykát szolgálnak fel vacsorára. De mi van a zsidó otthonokkal? Kóser (tiszta) állat e a pulyka? A kérdés nem is olyan egyszerű. A kóserság törvényei rendkívül összetettek és fontos alapját képezik a…..
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
Jelen írás a balesetet mutatja be percről percre, valamint feltárja az okait és következményeit. Tartalom: A baleset és az azt követő események A szarkofág Személyi következmények Politikai következmények Egészségügyi és környezeti következmények A baleset okai Az erőmű utóélete…..
MittuDomain 2019.08.25 22:22:17
Az új Star Wars film új rohamosztagossal jár, a Skywalker kora esetében a Sith Trooper-ek érkeznek. ..
Mindenkivel előfordul, hogy valamiért kialvatlanul, fáradtan kell végigcsinálnia egy, vagy rosszabb esetben több munkanapot. Ilyenkor valóságos kínszenvedés minden munkában töltött óra, de a feladatokat mégis teljesíteni kell. Mit tehetünk azért, hogy különösebb baki nélkül vészeljük át a napot?…..
FuraTermék Blog Rámen-automata 2019.04.26 09:48:48
A FuraTermék Blog posztjaiban már több alkalommal is foglalkoztunk a különböző automatákkal, mai írásunkban pedig ezt a szép hagyományt kívánjuk folytatni. Kedves olvasónk, Anonyma jóvoltából ma megismerkedhetünk a rámen-automatákkal...
Posztolónk nem érti, miért kell egyáltalán a volt pasikkal tartani a kapcsolatot? Nem old meg semmit, és senki sem kap válaszokat. Barátnője az első megcsalás után úgy állította be magát, mint aki nem tehet erről az egészről. Egyszer még valahogy megemészthető az ilyesmi, de…..
Vajon finomabb volt-e a zöld üveges sör vagy az egri cigaretta, és volt-e arany a 73-as kétforintosban? Utánajártunk a szóbeszédeknek...
MittuDomain 2019.03.30 14:51:27
Megcsaltak. Hárman, párban 2014.01.11 11:20:41
Sokszor hallottam a hűtlenséggel kapcsolatban, hogy a harmadik fél sohasem hibás, hogy a kapcsolatba történő belépése csak okozat, amely folyamat eredendője alapvetően a párkapcsolat már meglévő problémáiban keresendő. Annak ellenére, hogy nem tudok nem egyetérteni ezzel az…..
MittuDomain 2018.09.16 02:00:40
@ORMI: Ha gondolod írd le
  Tekintve, hogy gyermekeim anyjával egy céges értekezleten ismerkedtem meg, nehéz volna a címbéli frázis mellett érvelnem. Persze, egyébként sem tenném, hiszen úgy hülyeség, ahogy van. A házasságok, párkapcsolatok jelentős hányada a közös munkahelyről startol. Kár volna ezt a kitűnő vadászmezőt…..
MittuDomain 2018.06.11 20:13:21
@staropramen: Szerintem is. A posztoló tévedésben van
MittuDomain 2018.06.11 21:31:22
@G. Nagy László:
Posztoló! Legjobb tudomásom szerint a" házinyúlra nem lövünk" mondás nem azt jelenti hogy munkahelyről választunk párt, hanem hogy nem próbálkozunk be a már foglalt párkapcsolatban vagy házasságban élő egyéneknél.Nem?
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..