Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Zé

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dübörög a szezon, nem írtam blogot a Kalenji Teskándról, Koraszülöttesről, Ultrabalatonról,  (kis szünet) KKM-ről, Keszthely Triathlon Sprintről, Lenti csúcstámadásról, de most a Szajki triatlonról azért is fogok! :) 2016-ban életem második triatlonja volt itt, ahova képes voltam tök egyedül…..
Zéblog (fizika vs Zé: 1:0) 2019.02.02 19:49:47
A 16 'C fok egyértelművé tette: tekerni kell. 2019-ben eddig csak monti és görgőzés volt, elő hát a Sculturával. Három hónapja nem ültem rajt, úgy suhantunk mint a szél. Élveztem. A vastag téli kesztyűt sokalltam, de azért magamon hagytam. Elkezdett szemerkélni az eső, de nem fordultam vissza…..
Az elmúlt bő egy hónap legfőbb eldöntendő kérdése a (lenni vagy nem lenni-n túl) a 10 vagy 24 volt. Tudniillik novemberben egész értékelhető félmaratonom volt (1:26, Sárvár), december elején pedig sikerült egyedül, edzésből megfutnom az MMM 24 kilométerét 1:52:29 alatt, ezért elkezdtem bizakodni a…..
  Ha az év számomra legfontosabb sík futóversenyét kellene megneveznem, biztosan a bagodi lenne az. Az elmúlt években mindig itt került mérlegre a teljesítmény, itt léptem előbbre, fejben és eredményekben egyaránt.Idén sem volt másképp. A nyári triatlon szezon zárultával már csak a Zala-menti…..
  Nemrégiben a közelembe költözött bringamániás sráccal, Ádámmal autóztunk le Karosba. Neki az első ilyen megmérettetése, én meg már roppant rutinos második bálozó vagyok. :) Szép látvány ennyi bringaőrültet együtt látni, már a tömött parkolóban is nagy a hangulat. A bringás cipők csattogása…..
Van az úgy, hogy nem parázol rá a dolgokra. Tervben van, számolsz vele, nem aggódsz. Eljön az ideje, megcsinálod és kész.Így voltam most Keszthellyel, a puzzle ki volt terítve az asztalra, az elmúlt hónapokban pedig szépen elkezdtem összerakni a darabjait.  Év elejétől heti háromra növeltem az…..
Zéblog Évelemzés - 2017 2018.01.03 12:32:49
Volt ez a 2017-es sportév, amit: már a Zalatriatlon tagjaként indítottam el  voltak terveim  úszásban (750 m teljesítése gyorsban, a mellező tempónál lehetőleg gyorsabban. Sajnos csak az első fele sikerült, versenyeken még mindig jobban jártam a mellezéssel) bringán (35 km egy órán belül.…..
  Kettő évvel az első futóversenyem után (XXI. MMM), hiába unszolt szinte a teljes sportolói környezetem, még mindig a tízes távon indultam. A csúcsnak mondott formám októberben volt Bagodban. A sebességből kissé visszavettem, viszont már azóta tudatosan mentek a dombos edzések, és a résztávozást…..