Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Pali

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű hír érkezett: Kásler Miklós emberminiszter Németh László-díjat adott Takaró Mihály irodalomtörténésznek...
Valaki egy régi interjújából vágott ki egy részletet. Népművészet az interneten:  ..
Az nem állítható, hogy tisztán pozitív Orbán országjárásának eddigi mérlege a kormánypártok számára...
Gábor Pali 2018.03.04 15:10:53
@Kútmester: A baj,akár járja az országot, akár nem, az, hogy nem ül! Magánzárkában, nyakörvvel a nyakán és bilincsben! Sok-sok évig!
Súlyos szavak Napi nézet 2018.02.08 20:27:24
Orbán Viktor a Megyei Jogú Városok Szövetségének veszprémi közgyűlésén néhány mondatban összegezte a tennivalókat: 2010 és 14 között szerinte az volt a feladat, hogy Magyarország összeszedje magát, az elmúlt négy évben pedig már eljutottunk oda, hogy: Kezdünk jól kinézni!      Mi az hogy! Nagyon…..
Cser Ágnes komolyan vette Hofi poénját a legutóbbi interjújában: szerinte nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy...
  Jurák Kata szereti saját magát újságíróként meghatározni, mégis folyamatosan úgy viselkedik, mint egy jól megfizetett fideszes provokátor. Karácsony környékén emlékezetes vitát folytatott a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalinnal az Echo tévén. E beszélgetés során Jurák a maga egyszerűségében…..
Gábor Pali 2018.01.12 14:03:39
Súlyos szavak Napi önteltség 2018.01.09 13:41:00
A Bild hétfői kiadásában megjelent nagyinterjújának a címe orbáni idézet „Ti akartatok menekülteket, nem mi”.   Tekintsenek engem Bajorország végvári kapitányának, mert Bajoroszág déli határa az a szerb-magyar határnál van - folytatta a vicces felcsúti. Újságírói…..
Gábor Pali 2018.01.09 14:39:48
A képeken annyi fáradságot nem vettek, hogy tényleg bedugják a konnektorba, hanem egyszerűen csak oda fotoshoppolták. A videóban azt mondják, hogy pillanatok alatt felfűt egy szobát 16 Cº-ról 23 C°-ra. Tényleg? Nekünk szellőztetés után a radiátor 20 perc alatt fűt vissza 21 Cº-ra 17 Cº-ról.…..
Mielőtt Kovács Zoltán kormány-szóvivő politikára adta a fejét, sajtótörténetet tanított a debreceni egyetemen. Felkészült szakember képzetét keltette. Ezért csodálkoztam karácsonyi megnyilatkozásán, ezt mondta ugyanis a PestiSrácok.hu munkatársának: „Az, hogy Magyarországon ne lenne sajtószabadság,…..
Gábor Pali 2017.12.26 11:18:10
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Soktmondó és jellemző a profilképed bircaman.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek az országért végzett áldozatos munkájukért. Köszönöm, hogy nem szavazhatok sem levélben sem elektronikus úton, így legalább jobban megismerhetem az országot mikor fél napot utazok a nagykövetségre, majd fél napot haza, de legalább az aznapi keresetem…..