Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lamlam

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen egy jó háziasszony? - Előrelátó és gondoskodó Tájékozódik, előre felkészül a nehezebb időkre, bespájzol, befőz, feltölti a tartalékokat. Mindenkiről gondoskodik a családban, de ha teheti. akkor nem hagyja magukra sem a beteg rokonokat, sem a nyomorgó ismerősöket. Figyelemmel kíséri a…..
Lamlam 2022.12.01 18:13:47
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!:
Ők azok akik árnyékszékből is képesek az országot kiárusítani , amihez nekünk semmi közünk nem lesz .
A nacionalista magyarok nem tanultak Trianonból; a nemzeti/vallási kisebbségek elnyomását tovább folytatnák a "homogén nemzetállam" kialakítása érdekében...ha tehetnék:( https://index.hu/kulfold/2020/01/16/a_nacionalizmust_dicsoitette_szijjarto_a_soknemzetisegu_indiaban/..
A magyar miniszterelnök nagyon fájlalja, hogy véget ért a migrációs válság. ..
Lamlam 2018.07.06 22:48:13
math0 · ateistaklub.blog.hu

Amint látom csak kötekedni jöttél , mert aki Fideszes az mind "agyhalott"számodra !
Az amerikai elnök megpróbálja megbékíteni az illiberális magyar kormányt, de történelemből tudnivaló, hogy az ilyen kísérletek hasztalanok. A Bizottság a fejlesztési pénzek 20-25%-át szándékozik elvenni a magyar és a lengyel kormánytól. A térségen belül a magyarok kedvelik leginkább az EU-t, de…..
Lamlam 2018.05.27 00:51:29
@Anna Kisfaludiné Baán:
A Német gazdaság erős , így nem borul a bili , viszont már jól látszik hogy , a keleti tagállamok ilyen olyan ürüggyel a Brexittel egyetembe jóval kevesebb pénzt kapnak a jövőben . A mi balos politikusainkat csak el lesznek valahogy .
Orbán Viktor miniszterlnök a Fradi stadionjának VIP-páholyában nézi, ahogy a Felcsút kikap az Újpesttől, 2018. május 23-án. A meccs egyébként a hosszabbítás végén is csak 2-2 volt, így a tizenegyespárbajban 5–4-re győztek a lilák.  Nem baj, a kétharmad még megvan!  (Fotó: Túry Gergely, HVG)  ..
Régebben Rothschildot vették célba a szélsőjobbosok, most Sorost, itt ősrégi antiszemita klisék kelnek új életre, de új előítéletek is társulnak hozzájuk; A Bizottság meg akarja akadályozni, hogy a visegrádiak megvétózhassák a nekik nyújtott támogatások megkurtítását. Egyes vélemények szerint…..
Lamlam 2018.04.25 22:59:42
@FCUK21:
Méghogy a britek imádják Sorost ? - amikor a fontot tacsra akarta vágni ? Nin s ott pénzügyminiszter aki álldaná !
Orbán Viktor több fanatikus propagandistája is megnyilvánult a héten, a kétharmados győzelem után. A hangnem mindenhol egyértelmű: erőszak és fenyegetés. ..
Lamlam 2018.04.15 18:43:02
@morpho:
Mégis hogy jutott a fidesz a 2/3 hoz ? Ne hivatkozz csalásra mert ez lerágott csont .Tény hogy a fidesznek kedvez a választási szabály ,de az is tény hogy az ellenzékiek csiki-csuki taktikálya ha komolyan gondolták volna ,simán nyerhettek volna .Igy hiába szavazott 5-6 millió ember az ellenzék javára ,mégis buktak.
Lamlam 2018.04.16 03:03:38
@morpho:
Akkor hajrá mindörökké Fidesz ! Mert nem a szavazatok számítanak , ha mindenki az összeborulásra voksól , akkor is a Fidesz fog győzni ! Nagyon jó .
Sallai Róbert Benedeknek köszönhetjük a kétharmadot, Hadházy Ákos meg még egy agyrázkódást is...
Lamlam 2018.04.15 21:02:12
@Bryan élete:
Sosem tanul az ellenzék , összeborulásból sosem lesz kormányváltás. Egy az egy ellen elvet kellene képviselni . Ja ,hogy a zsírosbödönre mindegyik áhitozik. Ezért ne háborogjanak !
Hogy az EPP fedezi Orbán hátát, az meggyengíti a Bizottságot, amely érvényt akar szerezni a jogállamnak és a demokráciának. Orbán Viktor régi, angliai barátja, megint kiállt a politikus mellett. A magyar miniszterelnök komoly veszély, mert számára létszükséglet, hogy gátolja az uniós együttműködés…..
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
Lamlam 2018.04.11 19:15:41
@asebes:
Váltig álítod hogy nincs 13.havi, pedig Én is kapok minden évben. Munkahely válogatja.Kafetéria nincs , de van biztosítási alapom amire havonta utal a cégem ,amit egyszer egyöszegbe kivehetek. Látom Te nem szeretnél megöregedni , ne hogy kriptaszökevény legyen belőled !
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Lamlam 2018.04.11 18:41:30
@Glasses:
B.öszödön el is égett. Annyira nem tényező.
A párt 0,63%-ot ért el a választáson, vissza kell fizetniük a kampánytámogatást, ami 194 millió forint. Van még egy 25 milliós bankhitelük is. ..
Így reagált az ellenzék a tragikus vereségre...
Lamlam 2018.04.10 19:17:35
@sZulamith:
Annyira laza volt Feri , hogy estére szóképzési gondjai támadtak.
Italba folytotta a bánatát.
Az országos listákra leadott szavazatok 80,76 százalékos feldolgozottságánál a pártlistákra leadott szavazatok száma a következő:  1. FIDESZ-KDNP (49,08 százalék, 1 912 626 szavazat) 2. JOBBIK (19,86 százalék, 773 949 szavazat) 3. MSZP-PÁRBESZÉD (12,04 százalék, 469 277 szavazat) 4. LMP (6,65…..
A magas részvétel, a 70% körüli könnyen kétharmadhoz, vagy kormányváltáshoz vezethet. A kispártok is izgulhatnak...
Lamlam 2018.04.08 21:17:44
@Peter Götz:
Miért nem úgy írod hogy fidesz=vérzivataros idők , akasztások , tarkolövés , hullahegyek hozadéka .
Lamlam 2018.04.08 22:45:04
@legeslegujabbkor:
Van fogalmad a maffia módszereket illetően ? Ott likvidálják az embereket .Aldo Moro -nak sem a becsületén esett csorba , az életét oltották ki . És milyen érdekes , "vörös brigádok" szervezet . A maffia , embereket tesz el láb alól . A fidesz is ezt teszi ? NEM !!

G Fodor Gábor : A Fidesz nyílt lapokkal játszik - megy a TV2 -ön , most !
Több olvasónk jelezte, majd mi is megbizonyosodtunk róla: hatalmas rendőri erőt csoportosítottak az országgyűlés környékére. A rendőrök a rakparton és a környező utcákban parkoló kisbuszokban várakoznak – eddig ismeretlen okból...
Lamlam 2018.04.08 21:54:15
@Tom Bobb:
Előrebocsájtom Én sem tudom a végkimenetelt . Az éremnek mindig két oldala van . De ha akasztásokat szeretnél látni , képzeld magad a kádári 56-59-es évekbe . Ott volt divat az akasztás , stb . Visszatérve napjainkra , Te el sem tudod képzelni hogy a TEK azért van jelen , mert ha az ellenzék ismételten veszít , és a pártok aktivistáit zendülésre "SZÓLÍTJÁK"fel , kell hogy megvédje a győztes párt vezzetőit . Sajnos a "csőcselék" mindíg felhasználható mindkét oldal javára .Te oda -Én ide alapon , és a kárvallottja mindkét oldal .Karácsony , Szél , máris többkulcsos adót hirdet , kárvallottjai mi leszünk , mert a minimálbér feletti részt 20% -os szjá-val fog terhelni .Már csak ezért sem szavaztam az ellenzékre .
Lamlam 2018.04.08 21:58:00
@Bryan élete:
Az egészen más volt , ott az egész Román nemzet az elnökük vesztét akarta.
Lamlam 2018.04.08 22:26:28
@Stephen Lakos:
Egyetértek .Mindent elmondtál .
A Bocskai úton még mindig tömegek várnak, hogy szavazhassanak - nekik készítettek egy molinót a környéken lakók. Akár este 11-ig is sorban állhatnak még.  (Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás)..
Az urnák részleges zárása után nem sokkal a Fidesz frakcióvezetője, Gulyás Gergely örömködött a magas részvételi eredménynek. Persze, mi más mondhatott volna. A fideszes választási csalásokról azért nem tett említést...
18.30-kor 68,13%-os volt a részvétel a 2018-as országgyűlési választásokon. ..
Leszakadt a XXI. kerületben a szavazóbizottság elnökhelyettesének az ujja, a 24.hu újságíróját megharapták a kezén. ..
A politikusok szavazni mennek és közben okosakat mondanak a sajtónak, mi kiválogattunk néhány relevánsat közülük. ..
Lamlam 2018.04.08 21:01:36
@taga20:
Ne reménykedj . ismét a fidesz fog kormányozni .
A fideszes szavazóköri delegált a jobbikos pólóban feszítő szavazó láttán úgy tett, mintha lepecsételné a szavazólapot, de végül nem nyomta rá a pecsétet...
Lamlam 2018.04.08 20:58:48
@aleksz róz:
Így estére azért kiderül hogy a baloldalon se csak ma született bárányok lapulnak . , mert egy fideszes jelöltet egyszerűen töröltek a listákon .
Orbán Viktor meglepően őszinte politikus, mert mindig előre jelzi, hogy mit fog tenni. 2010-ben azt mondta, hogy forradalom zajlott a szavazófülkékben, s az eredmény feljogosítja a kormányt, hogy politikai akaratának korlátlan érvényesítésével az addigi közjogi kereteket lebontsa és újat (értsd: a…..
Lamlam 2018.04.05 23:10:58
@dare:
Nem kötözködés kép , de azok a pártok akik biztosan nem nyerhetnek , azok bármit meg tudnak ígérni , a megvalósítás más kérdés .

"A lényeg: amíg nem sikerūl kitörölni sok ember fejéből ezt a populista imádatot, addig nem szabad új választást kiírni, mert akkor vagy Fidesz, vagy Mszp-Dk kormányzás lesz újra."
Jó lenne a népnek ha Orbán populista politikát képviselné de erre az útra sosem tért rá . Ewel szemben az "önös politikát"űzi awal hogy a köreit gazdagítja , rengeteg eu-s pénzt lenyúlt awal hogy túlárazott mindent . Persze morzsákat azért hagyott a népnek . " minimálbér emelés , pulykapénz a nyuggereknek , stb ,stb.
Amikor Karácsony G. , Szél B., Vona G. egyszerre akar miniszterelnök lenni , azt látom , hogy csak a hatalom érdekli Őket . 2014 ben is ez történt . Másról sem szólt a szlogen "ezt a kormányt el kell zavarni " , miért ? hogy most már loptál eleget Orbán , most mi jövünk ! Miért nem lép vissza mindegyik párt az mszp javára , hogy kormányváltás legyen ? Persze ne higgye senki hogy az hozza el a kánaánt .

Vegyük észre , 28 alatt mire ment ez az ország ? Orbán nyilván a politikai ellenfeleit igyekszik sárba döngölni . De ez fordítva is így történne . Baló György műsorában is degradálják egymást Vona és Karácsony , mindez Orbánnak jó .
Lamlam 2018.04.07 13:35:35
@dare:
Mint már fentebb említettem , nem a programjaikkal van gond . Ja-nem volt két LMP-és csak Szél B. Karácsony G. Együtt-Mszp jelölt volt ott . Az igérvényük nem rossz de ..... a többkulcsos adórendszerük nem tetszik . Minimálbér 0%-os , az afölötti rész 20%-os , és az 1millió feletti jövedelmet 24%-os kulccsal terhelné . Ez azt jelenti sokunktól a 20% vonná , mert ugye ha csak 1 forinttal keresel többet a minimálbérnél már terhel .

Sajnos Szél B. tett arról hogy a Fidesz legyen a befutó 4-5 visszalépés a 106 körzetből kevés . Na de 8. án eldől minden .