Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fingszaguhere

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kijött az első előzetes a hatodik, egyben utolsó, egyben Kevin Sapcey mentesített House of Cards-évadból, amiben az ötödik etap végén elnöknek beiktatott Claire viszi a prímet, a kedves ura meg sehol, semmilyen formában nem tűnik fel benne említés szintjén túl, mert szexuális zaklatási botrányokba…..
fingszaguhere 2018.03.05 13:09:04
@Palladrin: itt azért nem arról van szó, hogy megerőszakolják a nőket, azt elítélem. Túl van lihegve ez az egész zaklatósdi, egy színész karrierjét derékba lehet törni egy nem bizonyított kijelentéssel, de még ha igaz is meg lehet nekik bocsátani ha egy gyilkosnak is megtudnak (mert van rá példa).
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
fingszaguhere 2018.02.25 13:16:39
@WaldhauserAranka:
Épp ezért nem fognak a bolgárok nyerni. Majd figyeld meg egy olyan fog, aki a verseny előtt a 10-15. hely köré várnak, mert azokra nem nagyon fogadnak így nem kell perkálniuk. Így volt tavaly a portugál dallal is. Tavaly az olasz volt a favorit a verseny előtt és csak 4. vagy 5. lett végül.
Új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018, írja a Bors. A közmédia hetedik dalválasztó shownak nevezett műsorában Zséda és Caramel helyett Schell Judit és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese ül a zsűribe. Az eddigi műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente helyét pedig Rátonyi…..
fingszaguhere 2017.12.07 09:17:46