Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bárány Bettina

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Elegáns kiegészítők 2018.02.07 09:59:00
Felvettük a legszebb ingünket, kiválasztottuk hozzá a tökéletes zakót és még a megfelelő cipőt is kifényesítettük. De vajon milyen kiegészítők segítségével tudnánk igazán egyedivé, stílusossá tenni a megjelenésünket?..
A következőkben felsorolásra kerülő ruhadarabokat általában hideg idő esetén hordjuk, hiszen tökéletes védelmet nyújtanak a szeles és fagyos időjárás ellen. Jöjjenek hát a „tél biztos” darabok!..
Akárhányszor repülünk, a korai érkezés és hosszadalmas várakozás miatt előbb-utóbb betévedünk a Duty Free Shop-ba, vagy azon túlhaladva a különböző ruhaüzletekbe. Remekül el lehet ütni az időt nézelődéssel, és alkalomadtán olyat is találhatunk, amit szívesen…..
A nadrág a legalapvetőbb ruhadarabunk, ami nélkül egyáltalán nem lépünk ki az utcára. Ha jól választunk fazont és méretet, akkor tökéletesen passzol és öltöztet, illetve a hölgyek formás részeit is kiemeli, aminek a férfiak rendkívül szoktak örülni. ..
Nem egyszerű a férfi nem élete, amikor a megfelelő alsónadrág kiválasztásáról van szó – legyen kényelmes, de mégis szexi, hiszen ugye sose lehet tudni, mikor hozza úgy az élet, hogy lekerül a nadrág...
A tél elengedhetetlen kelléke a kabát, amellyel sokan nem igazán tudnak mit kezdeni. Vagy túl bő, nem illeszkedik rendesen az alakunkhoz, vagy bizonyos helyeken túl szűk, ráadásul mindent eltakar. Pedig a hideg ellen muszáj védekeznünk, és ha megtaláljuk a tökéletes darabot, az nagyon jól tud…..
Amint elérkezik az ősz, majd utána a tél, akarva akaratlanul is egyre vastagabban, rétegesebben kezdünk el öltözködni. Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy vajon mit is viseljünk, hiszen nem mindegy, milyen stílust képviselünk...
A nadrág mellett a másik legáltalánosabb ruhadarab a felső – és igen, ebben az esetben is nehéz általánosat mondani, hiszen ide tartozik az atlétától kezdve a pólón át az ingig minden. Évszaktól, stílustól és hangulattól függően változik, ki mit szeret, és ez a múltban sem volt másképp...
„Kevin nélkül nincs karácsony!” - tartja a mondás, és lassan már én sem tudom elképzelni a szentestét Macaulay Culkin, Joe Pesci és Daniel Stern szórakoztató hajszája nélkül a TV képernyőjén. Habár sokáig az a hír járta, hogy mivel a TV2 felvásárolta a vetítés jogát, így idén nem nézhetjük meg…..
A Hunyadi János út 6. szám alatt megnyílt a Pappas Auto első Mercedes Benz Boutique-ja! Az új üzlet a Mercedes Benz albertfalvai telephelyén került kialakításra, és a termékeket Shop-in-Shop koncepcióban az osztrák Boutique és a salzburgi üzlet kialakításából inspirálódva. A…..
Általában az emberek szóra sem méltatják azokat a ruhadarabokat, melyek nem látszanak. Legelőször az ősemberek hordtak különböző bőrdarabokat zokni gyanánt, hogy megvédjék a lábfejüket, a maihoz hasonló első lelet Egyiptomból származik. A pamut anyag használatát pedig a 17. századhoz és William Lee…..
HeStyle Cipők minden alkalomra 2017.12.08 11:00:00
Gondolkodtál már azon, vajon milyen érzés lehet télen-nyáron mezítláb járni? Ma a cipők már evidens módon állnak a rendelkezésünkre a lábunk védelmének érdekében, de a múltban ez sokáig nem volt így. A cipő ősének megjelenését az egyiptomiakhoz kötjük, amit akkor még…..