Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganter Joe

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új uniós költségvetési ciklus kezdetén vagyunk. 2021-2027 között a strukturális és kohéziós alapoknak köszönhetően közel 9 ezer milliárd forintot költhet Magyarország fejlesztésekre. Ezt egészíti ki az újonnan bevezetett uniós Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközből származó mintegy 5,8 ezer…..
Ganter Joe 2021.02.19 17:36:15
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Mészáros addig gazdagodik amig enegdjük neki .Egy tollhuzással elvesztheti a vagynát ugy mint a mütrágyagyáros is. de bárki más is ugy magyarországon mint bármely más országban . Nekünk addig jó mig Mészáros gazdagodik és Russkypawolwski vagy Herrmannn, vagy Smith esetleg Ali , vagy Avraham -- akkor a pénzek elhagyják magyar földet és nem is lehet államositani- elvevni.. Fogjátok már fel .
Ganter Joe 2021.02.19 17:42:16
@consul: szerintem véelményzni véleményezhetik - söt meg is kellene követelni irásban minden PMH tól. A döntés a befektetésekrö a kormányé a többségi nép nevében . Mert : amidön annó az elbaszott befektetséeik miatt eladósodott korházakat, és PMH kat ezen kormány annó kihuzta a csávából nem kizárt hogy a nyálcsorgatás után az ujabb pénzeket szintén pl, Kari venneuj Buszokat , villnyost meg szép parkokat bizzigli utakat pestre asztán gyün az éppen soros adósság behajtó --nincs mibü fizetni- Orbi könnyörülj - hallanánk. A pizbü gyárakat kell épiteni- semmi kultura semmi luxus. és a külföldi adósságot törleszteni-- a jövö nagy zátonya - a hiperinfláció.
A vitához és eszmecseréhez nyilvánvalóan nyitott gondolkodásra van szükség. Orbán legutóbbi Magyar Nemzetben közölt cikkéből viszont az derül ki, hogy akármennyi észérv is hangzott el az SZFE-t, az MTA-t érintő és hasonló ügyekben, akármilyen komoly, szakmájukban magasra értékelt személyek szólaltak…..
Ganter Joe 2020.09.26 10:06:31
@Hasdrubal Barcas: és te ?
Ganter Joe 2020.09.26 11:06:27
@Hasdrubal Barcas: egész erurópában aza helyzet amit irtál. !! azonban a németektől , franciáktól, spanyoloktól de még osztrákoktól sem jön hozzánk egy ember sem a saját országukat ocsmárolni- nem mint a mi honfitársaink :):) pl. USA- azokoról anniyt kell tudni - de franciák magy az MI5 sem külömb - sőt az oroszokat ne is emlitjük- ha ilyet tennének --amikor hazatér viszi őket a BND, vagy FBI stb - hazaárulás kisérlet stb... és oylanszavakka mint te -amikor első irásomra fanyalodtam- meg nem kevés testi kényszeritésssel és pár hónapos sőt éves herechurcával elevszik akedvét ., hogy soha többé nemerje tenni- Ők oda kinn , a nyag nyugati demokráciákban mind mind korruptak, és mind mind Nagy nemezetiszeinezetüek !! Eg jó példa auszzriában - évekik fekete piros vezetőség majd jötta kék fekete-- a külömbség ? a kékekek be épitették az autópáyláak mentét hangvédelmi falakkal- korrrupció - utána jötta feekete piros ujra -- a külömbség - a piros kancellár tölünk buszokkal vitette a menekülteket hozzájuk - semmi más külömbség-- aztán jötta zöld fekete koalició - mi is az uj ?? semmi - csak hoyg most a zöldekete a balkánról jött vendégmunkások gyrekei uralják:) semmi más- semi vérontás, semmi per, semmi nam jad menesztünk , na majd elszámolunk -- ott nincs kkommunista rém mint nállunk. a mai magyar opozició nem politikus - hanem aktivista-- ezek veszitenek- nem is gyöznek- mert pl- Hadházi -- nem olyan projekteken dolgozik amitre én aztmondom na ez ez oszt igen -- ő felderit , uszit stb-- mi is az amiért őt szeretném hatalmon tudni ?? akkor saját maga ellen felderit uszit ?? tehát az én szememben nem ,,ország épitőő,, még csak nem is korrupt - minek a jövöben - csak azért hogy most ezeket leváltsuk ö mit tud tenni a jövöben- eddig mást nem tok rolla csak hogy uszit , felderit szartkever . mégesgyszer én nem vagyyok FIDESZES meg troll meg csak nem is pártolom öket - én nyugalom és stabilitás párti vagyok - és nem érdekel a korrrupció- hanekkm jol meg y. Minden nyugati vendég munkás azt mondja- föleg a néemetknél a néemetek is-ha ha főnöknek jól megy nekünk is jól megy . a faszt sem érdekli hogy oroszktól veszik a gázt , vagy csungalungának árulják a fegyvert aki azzal gyreket öl. most a hadházi jutott eszembe mert öt olvastam a szijjártóval kapcsolatban de van még egy hasonló bőrü - ezek nem termékenyen dolgozó emberek- ő k romboló lázadó tipusok - nincs konstruktiv és folyamatos termékük- sötét jövöt , lázadást , harcot , felhőt , vért nyomort idéznek elö a földönjárókban. és iylenkor mia döntés ?? maradjon inkábba korrrupt állam.... majd egyszer megtanulják - ha öregemberek leszenk - ha eggyáltalán tanulékonyak....
Orbán rendszer- és kulturális probléma. Nem lehet az ágytálak hiányával és az ellopott billiókkal megdönteni. Amíg az ellenzék nem tud rendszerben gondolkodni és konzisztensen érvelni, nem lehet kormányváltás, és csak politikán kívüli mozgalom döntheti meg a rezsimet (az ellenzékével együtt). Nekem…..
Eltelt kb. egy hónap az önkoris Fidesz-szopás óta - Gyászberényben, Pöcs úr birodalmában a megsemmisítésig halmozták az alkalmatlanságot - és nincs válaszuk az okokra. Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal. Van némi mellébeszélés, Kövér hozta megbuggyant formáját, a közpénzből kitömött,…..
  Kész, vége, meguntam. Elegem van abból, hogy állandóan gondolkodjak mindenféle felesleges dolgokon. Belefáradtam, hogy megpróbáljak megérteni másokat, hogy több forrásból tájékozódjak, hogy érdekeljen embertársaim véleménye, és, hogy ne adj' Isten, értelmesen próbáljak vitatkozni tényeket fel…..
Ganter Joe 2019.07.11 09:44:48
@Attilajukkaja:
Yugoszlávia azért volt annó olyan erős amilyen mert a több millió nyugatra költözött munkás küldte haza a pénzét , otthon épitett, és a nuygaton elsajátitott tudást és magáévá tett technológiát haza vitte és ott gyümölcsöztette ,( mig fel nem tünt valakinek és szétverték az államukat mert tul erős volt ) , és hasonlóan a kinaiak is haza talicskázták a tudást -pénzt.
ez a helyzet föleg nyugat Magyarorzságon is- én is 27 évig gyogyszergyárban dolgoztam - egy high tech cégben - hazahozatam a vég kielégitésem -és pályáztam -pénzt kértem , és kaptam megduplázták- és most a nyugton megtanult technikát, munkakulturát stb telepitem haza. miért ne? és nem is vagyok sem NER , sem Fidesz , sem semmi ! csak egy jo terv kelett a pályázathoz - ma azt mondom - ha én kaptam - bárki kaphat aki legalább annyit tud felmutatni mint én...... szerintem még jobban kellene ösztönözni a célzott ( tech transver) kitelepedést és utánna vissza telepitéseket is !
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
Ganter Joe 2018.12.29 15:04:25
ausztriát és más ,,nyugati,, demokráciákat majd csak azután érjük utol amikor az utolsó ma számitó ugyn. ellenzéki felszívódik. eltünik. azután majd csak az egyetlen megmaradt ma regnáló hatalmi pártból kiválnak külömbözö érdekképviseletek - és ezek közötti versengés és a választások lesznek majd a nyugati országok demokráciájjával eggyenértékü választások . azért mert : ezekben a frakciókban mind meg kell maradnia a nemzeti érdekvédelemnek , és brüsszelben pl . egy választott sem fog magyar nemzeti érdekek ellen magyarok ellen hőbörögni. Hanem , mint a ,,szomszédok ,, is , ha a mi országunkról van a szó akkor hátat összevetve a nemzeti érdekeket tekintetnélkül a frakcióbeli hovatartozásra együtt védik és nem szégyentelen árlóukként gögicsélnek . nézd meg , minden nyugati párt patrióta , és nemezeti érdekü, legyen az zöld piros, fekete vagy kék szinü- aki nem igy müködik az elbomlik - lásd az osztrák zöldeket , a német sárgákat , stb stb - az internacionalizmust liberalizmust csak addig tolerálják amig a demkrácia nevében jó képet vág a jelenlétük- mihelyt komolyabban hathatnának a napi politikára - felszivódnak. nállunk pont közel állunk ahhoz hogy beinduljon ez az ,,egy magból,, születö többfrakciós nyugati demokratikus rendszer. figyeljétek meg - a mai kemény oppozicios mag pedig egy max.4 százalékos anarchista-zöld - komcsi kokonba fog még sokáig létezni- ez nem is rossz mert legalább tudjuk kik és hol vannak. a nagy ellenzéki pártok majd a Viktor környékéböl leszakadó különféle gazdasági érdekeltségek lesznek. alapjában mind ugyanazzal fö választási ígérettel csak halvány alpontos bejegyzésü eltérérsekkel- mint ki hova visz befekteteést, vagy fizetés emelési százalékok, vagy vagy vagy.... legkésöbb a 20as évek végén igy lesz. erre mérget vehettek
Ganter Joe 2018.12.29 15:16:01
@Amator: magyartarka.blog.hu/2018/12/25/harmadik_tipusu_proletardiktatura#comments

lehet neked is érdekes ez :):)

total jol megirta. és ez a nagy külömbség .
Kelet-Európában módszeresen tör előre az illiberalizmus, lassan már az unió is rájön. Tusk csak további élezi a kelet-nyugati ellentéteket a kvóták ügyében, Asselborn megint kikelt Magyarország ellen. Európának megvan a különbejáratú antiszemitizmusa, lásd Orbán gusztustalan hadjáratát Soros…..
Ganter Joe 2017.12.13 13:11:47
,,A Helszinki bizottság .......Azt kérte a bíróságtól, állapítsa meg, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda által minden háztartáshoz eljuttatni kívánt „nemzeti konzultációs kérdőívében” szereplő állítások megsértették az egyesület jó hírnévhez fűződő jogait. A civil jogvédők azt is kérték, hogy a kormányszerv közleményben fejezze ki sajnálkozását, és fizessen nyolcmillió forint sérelmi díjat."

Be kellene öket perelni- ezt a bizottságot - mert napról napra ilyen parázásokkal sértik önérzetem, támadják a hazámat, és az általam demokratikus uton választott politikai vezetöséget ezáltal az álatalam jonak látott politikai utat. ugy érzem diktatorikus uton , igyekeznek kikényszeriteni azaz reánkkényszeriteni az ö filozofiájjukat külföldi gazdagabb ,,elemek,, segitségével. Azért említem hogy külföldi,, mert ide haza ilyen szerevezetet( aki belülröl probálja bomlasztani a féligmedddig összetarto népet és annak hazájját) nem tom elkézpzelni hogy támogatna valaki -is

és szeretném hogy egy kormányszerv sem akit mi pár millióan felhatalmaztunk az országunk vezetésére ne térdeljen le egy pár száz támogatót élvező külföldi érdekeltségü nonprofit cég elött - demokartikus és liberális jogaimra hivatkozva kurvára nem érdekel az ugyn. jo hirnevük mint ahogy öket sem érdekli hogy az én álatalam is választott kormányt világszerte , az EUs parlamneten keresztül minden intézményen mocskolnak , taposnak - nem név szerint valakit hanem a demoktratikusan választott kormányunkat - azaz engem is indirekt . Valahogy be kell öket tiltani, kirekeszteni, megszünteteni felbomlasztani - mert nem akceptálják a demokracia törvényét ameelyben az ,,erösebb kuyta bszik ,,
Úgy tűnik, eljöttek azok a napok, amikor a Magyar Idők visszasírja „a régi” LMP-t, hiszen a névtelen szerző szerint Kecskeméten új irányt vett a párt, az eddig jellemző mértéktartásnak és értékalapú politizálásának pedig örökre vége, „…az LMP egyre inkább eltávolodik a Schiffer alatt képviselt, a…..
    Gyurcsány Ferenc a demokratikus fénycsóva, aki kérlelhetetlenül küzd Orbán Viktor autoriter rendszere ellen, és állhatatos munkával mindent megtesz azért, hogy a demokratikus oldal összefogjon és legyőzze a főgonoszt.   Legalábbis szóban.   Tettekben már kicsit máshogy néz ki a…..
Ganter Joe 2017.11.30 11:05:20
Nekem nagyon fáj amikor Magyarok külfödön a saját anya országukat szapulják. Nekem nem anyaországom Magyarország- de egy két fasisztoid döntés miatt elödeim idegen országhoz csatolása miatt  még nem  hátráltatta öket bennem is a Magyar nemzeti öntudat magvát elvetni. és most hüüüüüüü- náci- nem vagyok náci -azok meghaltak sztalingradban mondják az osztrákok , ha ezért én náci lennék akkor az összes nyugati ország öshonos lakkosságát le lehet nácizni.  Ők patrióták- mind- mindeggy milyen párthoz tartoznak - amikor egy Magyarországon bejegyzett civil szervezet elkezdeni ausztriában egy egyetemet finaszirozni - ugy kitessékelnék mint annak a rendje....ez a helyzet németekkel is - egy nyugat europai országban sincs oylan szervezet aki azt mondhatja magára hoyg mi civilek vagyunk és nemzetköziek ezért az illetö ország törvényei nem érvényesek reánk-- na ezt kezdjétek el egy gyorsahajtásos rendőri ellenörzéskor.... és probáljátok végig  a nagy demokráciát meg  liberalizmust  hahahhahahah  nem fog eltelni 24 óra és rájöttök hogy nyugat  az illiberalizmus meleg ágya , csak ott nem egy szeméyhez kötik mint felénk hanem a mainstream politikához , aki nem képviseli a népet , a nemzetet -legyen az bármilyen szinü , párti politikus az mehet .......vagy szépen lenn tartják 3-4-5% on hogy neve legyen a demokráciának :) . Fideszt csak egy olyan párt gyözheti le  aki ugyanolyan vagyis nagyrészt hasonlo tervekkel jön elö mint maga a Fidesz - sajnos vagy nem a Fidesz lett a Magyar öntudat megtestesitöjje- szerintem is Fidesz marad még sokáig- esetleg lesz egy LIDESZ ??! és egy SzIDESZ ?!   a külömbség csak a vezetök lesznek- és hogy a demkrácia nyugatias modon müködjön  majd a ,,fejek ,, cserélödnek .